- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
günaydın......................
güzel bir hafta diliyorum...........
hafta sonum güzel gecmedi.......
cok üzücüydü......
sancılarım vardı.. bugun kendi doktorumda saat 11:30 nts'ye girecegim
c.tesi akşamı hastaneye gittik idrar tahlilm güzel cıkmadı.....
geçmişi okuyacagım 25.sayfam var
şuan agrım yok ama doktorum gelmemi istedi.....
,Günaydın Tatlı Nisan Annişleri
Urla canım çok geçmiş olsun. Umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan. Çok su iç canım iltahap için.
Deniz sanada geçmiş olsun canımcım 36. haftaya girmişsin senin için bu haftadan sonra doğum olsa bile sorun yok. Şimdi senin bebiş iyice büyüdü ya o yüzden yanmaların bulantıların bitmez bence.
Kızlar belki hepiniz biliyosunuzdur ama ben haftasonu yeni bir mağaza keşfettim bebek kıyafetleri hem fiyatları süper hemde modelleri.Eğer bulunduğunuz şehirlerde varsa bi bakın derim. S M Y K ALL FOR KİDS yanlış hatırlamıyosan böyleydi adı. Ankaradaki hanımlar 365 alışveriş merkezinin enüst katında var bu mağazadan. İnanamazsınız bebek montları takımları 12 milyon falan alın seneye kalsın çok güzeller.
ülker albeninin halley gibi olanını çıkarmış 10 luk çok güzel tavsiye ederim:)))
cok üzücüydü......
iyi akşamlar selinay,
ben yeşil çay içerdim, çokta iyi gelirdi ama sonradan öğrendim ki hamilelikte yeşil çay zararlıymış. Kahve gibi. Ama günde 1 fincandan bi şey olacağını sanmam. Uzun süre böyle içtim.
İstersen 1 fincan dene....
Selinay geçmiş olsun... hiç bilmiyom ne iyi gelir.... ayy inş. geçer kısa zamanda....
selinaycım yahu üşüttünmü anacım yoksa gaz yapacak bişeymi yedin ona göre sölesydik yahu
canımmm beniömde gazım oluo hemen bi yolunu bulup hızlı hızlı 10 dak yürüyüş yapıorum yapıorum hemen gazlar çıkıo yürüyüş yaparken. onun en iyi ilacı hareket. bi de eğer gaz midendeyse doktor bana metsil alabilirsin dedi o da zararsız bi çiğneme tableti ama çok işe yarıoyor
oooo sine has sende az değilmişsin kız doğuracaz siz hala oh ne ala valla kafiyeli oldu birazhihihhi
valla biz o 'an'ları unutalı aylar oldu
cnm bende şu an epidural normal düşünüyorum
i yuksel geçmiş olsun tatlım,,
selinay gaz sancısı çok felaket olur ya ,
karnını sev okşa ve yan yat karnını sev ellerinle ii geliyor
cok üzücüydü......
evet az kaldı..
martın 13.ünde izne ayrılıyorum 2 hafta daha çalışcam yani
sonra zaten mart sonunda doğum gerçekleşir.
aman artık son günlerde çıksınlar dicez artık baksana halimize.
,Günaydın Tatlı Nisan Annişleri
Urla canım çok geçmiş olsun. Umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan. Çok su iç canım iltahap için.
Deniz sanada geçmiş olsun canımcım 36. haftaya girmişsin senin için bu haftadan sonra doğum olsa bile sorun yok. Şimdi senin bebiş iyice büyüdü ya o yüzden yanmaların bulantıların bitmez bence.
Kızlar belki hepiniz biliyosunuzdur ama ben haftasonu yeni bir mağaza keşfettim bebek kıyafetleri hem fiyatları süper hemde modelleri.Eğer bulunduğunuz şehirlerde akın derim. S M Y K ALL FOR KİDS yanlış hatırlamıyosan böyleydi adı. Ankaradaki hanımlar 365 alışveriş merkezinin enüst katında var bu mağazadan. İnanamazsınız bebek montları takımları 12 milyon falan alın seneye kalsın çok güzeller.
ülker albeninin halley gibi olanını çıkarmış 10 luk çok güzel tavsiye ederim:)))
canım güzel bi banyo yapsaydın sinirleri rahatlatıo baş ağrısına iyi gelio benim migrenim var ağrım tuttuğu zaman ilk yaptığım şey banyoya girip boynuma sıcak su tutmak oluo
bu arada yormayın kendinizi bende eşime sööledim artık ben doğurana kadar bana yemekli misafir çağırma insanlar geliosa çaya gelsinler dedim o da ok dedi.
çiçekcim geçmiş olsun.... kıslar hem yanması hem bulanması kötü valla.. benim de yanıyo... ama bugün iyiyim... ilaç fayda ediyo artık.....
kıslar benim akşamları özellikle bacaklarım dizlerim çok ağrıyo.... sizin de var mı....
merhaba arkadaşlar ....uzun bir aradan sonra tekrar merhaba ara ara gecmişi okusamda fazla katılamadım muhabbete ...
gecen hafta gecirdiğim bir bçbrek sancısı hastanede sonlandı Allahtan bebeğim iyi ama hepimizi korkuttu... nstye bağlandım ve hastanenin doğumhanesini gördüm gece 2 de tek başıma nst de kızım kalp atışlarını dinlerken anladımki herşey boş sadece o var... o an "ya böbreğin ya yavun deseler tün organlarımı vermeye razıydım yeterki yavrumun kalp atışları iyi olsun" derdim...Neyse aman siz de dikkat edin büyüdükçe yerler daralıyor ve iç organlarımız sıkıştırıyorlar ...benimde böbreğe baskı yapmış ve içinde kumu ya da taşı oynatmış ... ama bu tip ağrılar doğumu başlatabiliyormuş Rabbime şükürler olsun iyiyiz...Neyse haber vereyim dedim... Rabbim sizleri ve bebişlerinizi korusun
slm kızlar,iki gecedir hiç uyuyamıyorum müthiş gaz sancım var, karnım gurulduyo yani o derece ne yapsam, ne içsem bilmiyorum valla.................
didem nerde yaaa o anlardı bu işlerden oda fazla takılmıyo artık........................
:) canım benim sezeryan olmak zorunda çünkü rahmin duruşu ters o yüzden bebiş normal şekilde doğum kanalına giremiicek 8 nisan sezeryan günü belirledik bakalım Allah izin verirse 8 nisanda bebiş gelcek:)
cok üzücüydü......
hepinize günaydın arkadaşlar.
öce kendimden haberler vereyim sonra aklımda kalanları yazacağım.
cumartesi doktorumuza gitik.özlemden sonra hemen cinsiyet sorduk hala kız dedi doktorumuz.1719 gram olmuşuz.diyetine dikkat et şimdilik iyi gidiyoruz ama son haftalar önemli dedi.
sezeryan tarihimiz 8 nisan inşallah bi terslik olmazsa.
puset ve bebek arabamızı aldık.artık alışveriş sayfası kapandı sanırım.battık zaten.:))
kıyafetlerimizn bi bölümünü yıkadım.kurumasını bekliyorum.sonra da minik şeyleri ütülücem.
bu arada şirvan deniz ev konusunda dualarımız sizinle.Allah gönlünüze göre versin.
kızlar günaydın,starı açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?