2009 Nisan Anneleri buraya

canım geçmiş olsun , inşallah doktordan iyi haberlerle gelirsin

,

alışveriş canavarı seniiii

ülker albeninin halley gibi olanını çıkarmış 10 luk çok güzel tavsiye ederim:)))

yiğin yiğin bakalım ,, kilo alıncada dert yanmayın . ....

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler

Tatlım geçmiş olsun.Hadi dtoruna git de iyi haberlerle dön.

Deniz sana da geçmiş olsun.Ben hamilelim boyunca bulantı nedr blmedim ama dün kahvaltı sırasında brden midem bulandı ve yediklerimin hepsin çıkardım.Ben de anlamadım ne olduğunu.

bende yeşil çayı çok severim canım ama zararlı olduğunu duydum bende...................

Selinay geçmiş olsun... hiç bilmiyom ne iyi gelir.... ayy inş. geçer kısa zamanda....

sağol canım...............

selinaycım yahu üşüttünmü anacım yoksa gaz yapacak bişeymi yedin ona göre sölesydik yahu

bilmiyomki öslem ya netten araştırdım bu aylarda normalmiş...................

benim kasıklarda ağrı oluyo canım gece oluyo............

sağol canem,evet çok zor.................

geçmiş olsun canım benim.....................

evet az kaldı..
martın 13.ünde izne ayrılıyorum 2 hafta daha çalışcam yani
sonra zaten mart sonunda doğum gerçekleşir.
aman artık son günlerde çıksınlar dicez artık baksana halimize.

36 dan sonra normal doğum bekleniyo canım belki daha öncede doğurabilirsin.........................

,

365 neresi canım ya ben bilmiyorum.....................

ülker albeninin halley gibi olanını çıkarmış 10 luk çok güzel tavsiye ederim:)))

kıs sus bide ona alıştırma bizi şimdi heheh...................

gerçekten çiçek artık vücud kaldırmıyor çok yorucu. evde kimse yoktu cesaret edemedim. sonra babam geldi aldı onlara gittik. ama çok kötü ya ilaç da içemeyicee.. birasda üsütmüsüm tabiii..

hepinize günaydın arkadaşlar.
öce kendimden haberler vereyim sonra aklımda kalanları yazacağım.
cumartesi doktorumuza gitik.özlemden sonra hemen cinsiyet sorduk hala kız dedi doktorumuz.1719 gram olmuşuz.diyetine dikkat et şimdilik iyi gidiyoruz ama son haftalar önemli dedi.
sezeryan tarihimiz 8 nisan inşallah bi terslik olmazsa.
puset ve bebek arabamızı aldık.artık alışveriş sayfası kapandı sanırım.battık zaten.:))
kıyafetlerimizn bi bölümünü yıkadım.kurumasını bekliyorum.sonra da minik şeyleri ütülücem.

gedacım dün akşama kadar diz ve ayak ağrısından kıvrandım durdum.ilk kez oldu benim.mide yanmalarım malesef var.bir de arada sırada yine kusmalar eklendi.katlancaz artık napalım.az kaldı.

canım çok geçmiş olsun.bence de bebekler sağlıklı olsun da dayancaz artık.

geçmiş olsun.ne içilir bilmem ama ayaklarını sıcak tut.

:) canım benim sezeryan olmak zorunda çünkü rahmin duruşu ters o yüzden bebiş normal şekilde doğum kanalına giremiicek 8 nisan sezeryan günü belirledik bakalım Allah izin verirse 8 nisanda bebiş gelcek:)

galiba aynı gün anne olacağız çiçek.hayırlısı

canım geçmiş olsun.inşallah önemli bişey çıkmaz .idarardaki iltihab için antibiyotik verirler sanırım.

kzlar msn açtım şimdi ,,,
didem orda da yok....
normalde burda olmadığı zaman orda mutlaka olurdu.

merak ettim şimdi... ayyy bende bu ara çok meraklı yım canım

selinay canım benimde gaz sancılarım var artık gaz yapan hiç bişey yememye çalışıyorum cuma günü bi kase mercimek çorbası içtim sabaha kadar canımı okudu gaz için kimyon çayı yapılıyo ama gebelikte nasıl bi etkisi var bilmiyorum kimyonu kahve pişirir gibi pişiriyosun

benim ara öğün sAATİM GELMİŞ MEYVEMİ YİYİM BELİM DİNLENDİREYİM GELİRİM.ZATEN ŞU AN BENDEN BAŞKA KİMSE BİŞEY YAZMIYOR.NEDEN Kİ?

yeni doğan bebekler için bilgiler veriyordu,fazla giydirmeyin 2 kat giydirin 2 çıtçıtlı fanila ve üstüne 1 bady altınada tek altlık ve çorap diyor

ŞİRVAN valla dediğin gibi izne ayrılınca içimden alışveriş canavarı çıktı.

SELİNAY canım 365 Yıldız da. Çetinkaya alışveriş merkezine yakın.
ayrıca eğer gidersen oğlunu mutlaka götür. Dinazor sergisi var her katta
bir dinazor heykeli koymuşlar.4 marta kadar devam edecekmiş.

aaaa beni yanlızmı bırakıyorsun..... ne güzel beraberdi günlerimiz....

bu arada bizim kızların çoğunluğu 8 nisanda doğum yapacak.....
sezeryan yapacaklar ... toplanın 8 nisan doğum tarihiniz olsun...delikafadulden
sonrada birlikte çoçukların doğumgünlerini kutlarsınız....

bu arada şirvan deniz ev konusunda dualarımız sizinle.Allah gönlünüze göre versin.

saol canım ...

Hamileliğimin ilk aylarında bu bıçak saplaması gibi Ağrılar hep oluyordu.ama kaç aydır hi
ç olmuyordu.bir kaç gündür anlık giren bıçak saplaması gibi ama çok hafif ağrım oluyor.acaba bu normal mi?sizlerde de oluyor mu?34.haftamdayım.umarım herşey iiyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…