2009 Nisan Anneleri buraya

doğurmucam işte:))
31 mart ta doğurcam ben kararlıyım:))

betül ara sıra oluyor ağrılar.normal diye pek takmıyorum.özellikle akşamları oluyor.bi kaç kere gece olmuştu canım acmıştı hatta.

deniz ya bana da en önce sen doğuracakmışsın gibi geliyor.36. haftadasın .artık her an bekleyebilirsin.normalde 40 hafat dolunca geliyor bıcırıklar ama nisan annelerini okuyunca gözüm korktu.

iyi olmanıza sevindim megulcüm.............

ay ilk defa duydum şenaycım ya,bende rezene çayını biliyorum ama gebelikte içilirmi onu bilmiyorum.............

saol canım eşimi kandırmaya çalışıyım bizede yakınmış ................

arkadaşlar benim sata göre doğum iznim bu cuma başlıyor ama sezeryan olacağı için 2 hafta önce olacak doğum.bu durumda doğuma göre mi başlıyor doğumdan sonra ki 8 hafta.
eğer böyleyse haziranda okula dönmem gerekiyor.resmi olarak sadece 8 günlük izin hakkım kaldı.çok kötü ya.

40 tan önce gelir bu bebeler kızlar....zaten muhtemel doğum tarihinde doğuran yalnızca % 5.....yani her 100 kadından 5 i bu tarihte doğuracak....ee zaten yazan 30-40 kişi olsak aramızdan 2 kişi bekler bu tarihi....amanın içimdeki istatik hormonumu azdı ne:))

megul ben sezeryan gününü 38+4 olarak aldım senin neden 37. haftaya verdiki bi konuş istersen sezeryan 40 haftanın dolmasından 10 gün önce gün verilio seninki biraz erkene gün vermiş gibi geldi bana. dozkanla bizim satlar aynı 11 temmuz. ikimizin doktoru da 7-8 nisan gibi alırız dedi e seni,n satın bizden 1 hafta sonra nasıl aynı güne verebilio anlamdım.

evet canım doğuma göre başlıyor ama sen doğum önü iznine ayrılmışmıydın

megul cüm doğum izni kırkıncı haftada doğum olacakmış gibi hesaplanıyor buda bizim için bayaa kayıp oluyo tabi ama dr kabul ederse ileri haftada gösterebilir raporunda

canım benim tüp bebek olduğundan en baştan beri sezeryan olarak düşünldü.normalde 14 nisan diye konuşulmutu ama şimdi şeker sorunu da çıkınca doktor çok riske atmayalım son haftalarda şekere bağlı riskler artabilir dedi.aminiyon sıvısında artış iri bebek falan gibi.o yüzden yoksa 14 nisana kadar bekleyebilirm istersem.

heee ben doğum öncesini anlattım olmadı tabi doğum sonrası daha kötü tabi doğum ne zaman gerçekleşirse o zamandan başlıyo izin benim mesela 30 35 günlük bi açığım kalıyo bebekleri bırakıp gitmem imkansız

urla güzel haberlerle dön inşallah arkadaşım stres yok unutma
renni benim başucumda hep yanımda yada zırt pırt alıyorum anlamında değil tabiki ama azıcık ekşime yada yanma olsa önlemimi alıyorum benim özellikle gece wc ye kalktığım zaman coşuyorki ben hiç mide bulantısı yaşayıp çıkarmadım baştan beri fakat yanma eskiden yani sigara dönemimden kalma variyeti olan bir unsur,gastridimde mevcut onun için benim ilacım rennie,hııı birde şu var tabiki uykudan yada uzanmadan en az yarım yada 1 saat öncesi yeme içme olayını unutucaz arkadaşlar bişeyler atıştırıp yarım bile oturmayacaz yatar gibi uzanmayacaz ozaman sıçrama oluyor işte,ay ne uzattım sakız gibi ama anlatabildim galiba demi
bende taşınırken ööle olmuştum herkes koşturuodu bensadece bakıodum:) boşver sen onlara torun veriosun çalışsınlar:) mart annelerini okuo musunuz ben şoklardayım yaa doğuran doğurana
zaten mart sapıkları gibi olduk bir gözümüz hep onlarda şeker
ülker albeninin halley gibi olanını çıkarmış 10 luk çok güzel tavsiye ederim:)))
kıs bak ben ne diorum o ne dior,canımcım bisde bu boğaz varken biraz zor durulur bu ekşimeler,yanmalar,kadın bana resmen artık yeme yeter dedi,bebeğe sığınıp şımarıklık yapıosunuz dedi,haklı valla ama ben yerdimde bu kadar tatlı yediğim başka bir dönem bilmem yani
evdekiler açsın bakalım ,, sonrada biz çalışanlara anlatsın..
şirvancım balımcım,bende geç kalmışım yahu gitti bilgiler kıs,baaak ben evden giriyorumda kadın programlarına daldım balıklama şeker,ohhh deryada başlar birazdan,sonra yemek programları ohhhhh tam benlik olacak,gülmeyin valla çoğu hoşuma gidiyor
:içelim:

anladım canım bende doktora kızdım kendi çapımda ama madem ööle doğru karar vermiştir doktor

deniz ya bana da en önce sen doğuracakmışsın gibi geliyor.36. haftadasın .artık her an bekleyebilirsin.normalde 40 hafat dolunca geliyor bıcırıklar ama nisan annelerini okuyunca gözüm korktu.

ne her anı ya!!!
yapmayın korkutmayın beni.
çalışıyorum ben daha kızlar..
planlarım var daha..
13 martta izne ayrılcam.
daha aydına gitcem alışveriş yapcam annemle yapmayın..
psikolojik bunalıma sokmayın beni

en son muhtarlar doğruyormuş .............. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…