- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
bende yeşil çayı çok severim canım ama zararlı olduğunu duydum bende...................
sağol canım...............
bilmiyomki öslem ya netten araştırdım bu aylarda normalmiş...................
benim kasıklarda ağrı oluyo canım gece oluyo............
sağol canem,evet çok zor.................
geçmiş olsun canım benim.....................
36 dan sonra normal doğum bekleniyo canım belki daha öncede doğurabilirsin.........................
,
365 neresi canım ya ben bilmiyorum.....................
kıs sus bide ona alıştırma bizi şimdi heheh...................
hepinize günaydın arkadaşlar.
öce kendimden haberler vereyim sonra aklımda kalanları yazacağım.
cumartesi doktorumuza gitik.özlemden sonra hemen cinsiyet sorduk hala kız dedi doktorumuz.1719 gram olmuşuz.diyetine dikkat et şimdilik iyi gidiyoruz ama son haftalar önemli dedi.
sezeryan tarihimiz 8 nisan inşallah bi terslik olmazsa.
puset ve bebek arabamızı aldık.artık alışveriş sayfası kapandı sanırım.battık zaten.:))
kıyafetlerimizn bi bölümünü yıkadım.kurumasını bekliyorum.sonra da minik şeyleri ütülücem.
selinay canım benimde gaz sancılarım var artık gaz yapan hiç bişey yememye çalışıyorum cuma günü bi kase mercimek çorbası içtim sabaha kadar canımı okudu gaz için kimyon çayı yapılıyo ama gebelikte nasıl bi etkisi var bilmiyorum kimyonu kahve pişirir gibi pişiriyosun
ŞİRVAN valla dediğin gibi izne ayrılınca içimden alışveriş canavarı çıktı.
SELİNAY canım 365 Yıldız da. Çetinkaya alışveriş merkezine yakın.
ayrıca eğer gidersen oğlunu mutlaka götür. Dinazor sergisi var her katta
bir dinazor heykeli koymuşlar.4 marta kadar devam edecekmiş.
doğurmucam işte:))
31 mart ta doğurcam ben kararlıyım:))
arkadaşlar benim sata göre doğum iznim bu cuma başlıyor ama sezeryan olacağı için 2 hafta önce olacak doğum.bu durumda doğuma göre mi başlıyor doğumdan sonra ki 8 hafta.
eğer böyleyse haziranda okula dönmem gerekiyor.resmi olarak sadece 8 günlük izin hakkım kaldı.çok kötü ya.
megul ben sezeryan gününü 38+4 olarak aldım senin neden 37. haftaya verdiki bi konuş istersen sezeryan 40 haftanın dolmasından 10 gün önce gün verilio seninki biraz erkene gün vermiş gibi geldi bana. dozkanla bizim satlar aynı 11 temmuz. ikimizin doktoru da 7-8 nisan gibi alırız dedi e seni,n satın bizden 1 hafta sonra nasıl aynı güne verebilio anlamdım.
doğurmucam işte:))
31 mart ta doğurcam ben kararlıyım:))
urla güzel haberlerle dön inşallah arkadaşım stres yok unutmagünaydın......................
güzel bir hafta diliyorum...........
hafta sonum güzel gecmedi.......
cok üzücüydü......
sancılarım vardı.. bugun kendi doktorumda saat 11:30 nts'ye girecegim
c.tesi akşamı hastaneye gittik idrar tahlilm güzel cıkmadı.....
geçmişi okuyacagım 25.sayfam var
şuan agrım yok ama doktorum gelmemi istedi.....
renni benim başucumda hep yanımda yada zırt pırt alıyorum anlamında değil tabiki ama azıcık ekşime yada yanma olsa önlemimi alıyorum benim özellikle gece wc ye kalktığım zaman coşuyorki ben hiç mide bulantısı yaşayıp çıkarmadım baştan beri fakat yanma eskiden yani sigara dönemimden kalma variyeti olan bir unsur,gastridimde mevcut onun için benim ilacım rennie,hııı birde şu var tabiki uykudan yada uzanmadan en az yarım yada 1 saat öncesi yeme içme olayını unutucaz arkadaşlar bişeyler atıştırıp yarım bile oturmayacaz yatar gibi uzanmayacaz ozaman sıçrama oluyor işte,ay ne uzattım sakız gibi ama anlatabildim galiba demiherkese günaydın iyi haftalar!!
urlacım geçmiş olsun canım.
inşallah kötü bir haber yoktur.
kızlar ben size bişey sorcam.
haftasonu yediklerim sürekli boğazıma takılı gibiydi boğazım yanıyodu.
ne yesem midem bulandı ve kuscak gibi oldum.
hatta cumartesi süt içip uyumuşum uyandığımda bütün yediklerim ağzıma geldi çok iğrançti.
şimdide kahvaltı yaptım gene boğazımda takılı gibiler boğazımı yakıyolar.
ne yapmam lazım??çok kötü bi his.bişeyde yiyemiyorum korkudan.
zaten mart sapıkları gibi olduk bir gözümüz hep onlarda şekerbende taşınırken ööle olmuştum herkes koşturuodu bensadece bakıodum:) boşver sen onlara torun veriosun çalışsınlar:) mart annelerini okuo musunuz ben şoklardayım yaa doğuran doğurana
kıs bak ben ne diorum o ne dior,canımcım bisde bu boğaz varken biraz zor durulur bu ekşimeler,yanmalar,kadın bana resmen artık yeme yeter dedi,bebeğe sığınıp şımarıklık yapıosunuz dedi,haklı valla ama ben yerdimde bu kadar tatlı yediğim başka bir dönem bilmem yaniülker albeninin halley gibi olanını çıkarmış 10 luk çok güzel tavsiye ederim:)))
şirvancım balımcım,bende geç kalmışım yahu gitti bilgiler kıs,baaak ben evden giriyorumda kadın programlarına daldım balıklama şeker,ohhh deryada başlar birazdan,sonra yemek programları ohhhhh tam benlik olacak,gülmeyin valla çoğu hoşuma gidiyorevdekiler açsın bakalım ,, sonrada biz çalışanlara anlatsın..
canım benim tüp bebek olduğundan en baştan beri sezeryan olarak düşünldü.normalde 14 nisan diye konuşulmutu ama şimdi şeker sorunu da çıkınca doktor çok riske atmayalım son haftalarda şekere bağlı riskler artabilir dedi.aminiyon sıvısında artış iri bebek falan gibi.o yüzden yoksa 14 nisana kadar bekleyebilirm istersem.
deniz ya bana da en önce sen doğuracakmışsın gibi geliyor.36. haftadasın .artık her an bekleyebilirsin.normalde 40 hafat dolunca geliyor bıcırıklar ama nisan annelerini okuyunca gözüm korktu.
40 tan önce gelir bu bebeler kızlar....zaten muhtemel doğum tarihinde doğuran yalnızca % 5.....yani her 100 kadından 5 i bu tarihte doğuracak....ee zaten yazan 30-40 kişi olsak aramızdan 2 kişi bekler bu tarihi....amanın içimdeki istatik hormonumu azdı ne:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?