canım bu cuma 32+0 oluyorum ve doğum iznini almak zorundayım.zaten raporla idare ettim şu ana kadar.evet canım doğuma göre başlıyor ama sen doğum önü iznine ayrılmışmıydın
delikafaduldendelikafaduldenne her anı ya!!!
yapmayın korkutmayın beni.
çalışıyorum ben daha kızlar..
planlarım var daha..
13 martta izne ayrılcam.
daha aydına gitcem alışveriş yapcam annemle yapmayın..
psikolojik bunalıma sokmayın beni
canım yazmıştım ama gözünden kaçmış heralde evet oluyor.şu an bile var azıcık.ama sürekli değil gelip gidiyor arad sırada.bazen günlerce olmadıpı da oluyor.kızlar yardıııııııııııımmmmmmmmmmmmm
bıçak saplaması gibi kasığımda anlık girip çıkan bir ağrı var normal mi bu yaa sizdec de oluyor mu?
kızlar yardıııııııııııımmmmmmmmmmmmm
bıçak saplaması gibi kasığımda anlık girip çıkan bir ağrı var normal mi bu yaa sizdec de oluyor mu?
rumelili senin istatistikler bize heyecan yaptırıp çıkarttırmasın bebeleri hahahahaha
söle bana ne yapayım şimdi annem bişey yaptırmıor herşeye elimi gizli atıyorum yatağımı bile yaptırmayacak,örgü biliyorum ama yapmam,kitap okuyorum zaten,ne ,zleyeyim bu saatte,hem hoşuma gidiyor abarttığıma bakma ama gerçekten bazılarında zap yaparken bilmediğim bir çok şeyide öğrenmiş oluyorum yahuözlemcimm ohhh tam ev hatunu moduna geçmişin!!!
gülerim valla ne zevk alıyosun öleee kadın programları.
sıkıyo beni valla.
annem deryayı izliyo ama hergün not alıyo..
yok şu bitki yok şu motif..
ahhh şeker ahh banada öyle geliyor zaten ama çaktırmyorumsenin tosun kız çok beklemez özlemcim zaten....beraber pırt diye doğururz evelallah....kaydirigubbakcemil
şirvancım en son muhtar doğurması normal yoksa mahalle boşlanır...bak martta da adacyo bekliyor büyük sabırla:)
anacım arasana bi dr.sor ne olabilir ne yapayım diyeteşekkürler kızlar ama çok çok hafif bir ağrı girip çıkyor sabahtan beri kaç oldu yaaaaaaaaaa
teşekkürler kızlar ama çok çok hafif bir ağrı girip çıkyor sabahtan beri kaç oldu yaaaaaaaaaa
maşallah kızlar iyi kaynatmışsınız oku oku bitmedi.....
urlacım geçmiş olsun ,önemli olduğunu düşünmüyorum birde bu aylarda böyle kanamalar olabilir...sen oğluşunun hareketlerine ve kasılma olup olmadığına dikkat et...
bu arada kızlar 1-2 çıkıyosunuz izne ben yalnızmı kalıcam işyerlerinde yahu.....biz kızımla çalışıcaz daha 4 hafta
teşekkürler kızlar ama çok çok hafif bir ağrı girip çıkyor sabahtan beri kaç oldu yaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlarrr
Bende çalışacamdün çalışa bilir raporu istedim nasip olursa 4-5 haftadaha işyerindeyim.
eee neyapalım sonrasında kuzumla daha fazla kalmak var işin ucunda
hafta sonu tüm alış verişimi bitirdim. sizlerin sayesinde hiç zorlanmadan şark han ve havuzlu hanı buldum. Şark handan şekeri ucuza mal ettik ama havuzlu hanın fiyatları bence ümraniyedeki mağazalardan çok farklı değil tek avantajı herşey bir yerde rahat rahat alına biliyor.
kızmın şekerlerini aldım. kıyafetlerini, nevresimini bornoz setini ve küvetini aldın hiç bişey kalmadı herhalde alacak.
Gerçi okadar yorulmuşum ki gece yattığım yerde nerdeyse ağrıdan ağlayacaktım. neyse bu işte bitmiş oldu. hepinize sevgiler izne ayrılan arkadaşlar bizim içinde dinlenin
çok güzeller dün 2-3 sefer açıp baktım yerleştirdim.
güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah arkadaşım,ben ilk defa herşeyini almadık diye çok sevindim valla,allahtanki babaannesi herşeyini mavi almamış aralara beyaz sarıda karştırmış,teyzesi anneanneside pembeler ve yelekler örmüş,gerisi allah kerim,ben çantamı bu hafta hazırlayacağım nasipse
kızlar doktor beni artık 2 haftada 1 çağırıyo sizdemi öle gidiyosunuz artık.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?