2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar yardıııııııııııımmmmmmmmmmmmm
bıçak saplaması gibi kasığımda anlık girip çıkan bir ağrı var normal mi bu yaa sizdec de oluyor mu?

evet canım doğuma göre başlıyor ama sen doğum önü iznine ayrılmışmıydın
canım bu cuma 32+0 oluyorum ve doğum iznini almak zorundayım.zaten raporla idare ettim şu ana kadar.
delikafaduldendelikafadulden
bıçak saplaması gibi kasığımda anlık girip çıkan bir ağrı var normal mi bu yaa sizdec de oluyor mu?
canım yazmıştım ama gözünden kaçmış heralde evet oluyor.şu an bile var azıcık.ama sürekli değil gelip gidiyor arad sırada.bazen günlerce olmadıpı da oluyor.

canım geçmiş olsun bende olmuyor,,,
yat dinlen biraz ,

benimde sabahtan beri göğsümün altında sanki ;
kafa atıyor durmadı hiç................

ben yemeğe çıkıyorum .. görüşmek üzere..........

ben öğle yemeğimi hazırlıcam kzlar.görüşürüz.kendinize iyi bakın.açık olacam ama yazamam.yani takibimdesiniz.

çiçek benim dr normal sezeryan tarihinin 38+2 olduğunu söylemişti o zaman yapılırmış planlı sezeryan şimdi dr bana hep 36 da doğar bunlar diyoda benim içime hep seçim günü doğaccaklarmış gibi doğuyor koçişte beklemez okadar mart 15 de gelir bunlar diyor ay ne zman doğacaklarını bilmeyi okadar çok isterdimki vakit yaklaştıkca inceden korkular sarıyor ama neye benzediklerini sağlıklı olup olmadıklarını onları okadar çok merak ediyorumki 8 aydır beraber yaşıyorum ama düşününce haklarında hiç bişey bilmiyorum koç burcu olacaklar diye korkuyorum erken gelsinler diyorum sağlıklarına bişi olur diye aklım çıkıyo aman dursunlar diyorum beynimdede kalbimdede onlardan başka hiç bşey yok yükselin dediği gibi herşey yalan onlar sahisenağlama

bir de kızlar bebeklerimizin cinsiyet ve isimlerinde anketim var ona katılırsanız sevinirim.bıdıcığımın adına karar verceğiz bugün

özlemcimm ohhh tam ev hatunu moduna geçmişin!!!
gülerim valla ne zevk alıyosun öleee kadın programları.
sıkıyo beni valla.
annem deryayı izliyo ama hergün not alıyo..
yok şu bitki yok şu motif..

rumelili senin istatistikler bize heyecan yaptırıp çıkarttırmasın bebeleri hahahahaha

senin tosun kız çok beklemez özlemcim zaten....beraber pırt diye doğururz evelallah....kaydirigubbakcemile3

şirvancım en son muhtar doğurması normal yoksa mahalle boşlanır...bak martta da adacyo bekliyor büyük sabırla:)

özlemcimm ohhh tam ev hatunu moduna geçmişin!!!
gülerim valla ne zevk alıyosun öleee kadın programları.
sıkıyo beni valla.
annem deryayı izliyo ama hergün not alıyo..
yok şu bitki yok şu motif..
söle bana ne yapayım şimdi annem bişey yaptırmıor herşeye elimi gizli atıyorum yatağımı bile yaptırmayacak,örgü biliyorum ama yapmam,kitap okuyorum zaten,ne ,zleyeyim bu saatte,hem hoşuma gidiyor abarttığıma bakma ama gerçekten bazılarında zap yaparken bilmediğim bir çok şeyide öğrenmiş oluyorum yahu
ahhh şeker ahh banada öyle geliyor zaten ama çaktırmyorum
teşekkürler kızlar ama çok çok hafif bir ağrı girip çıkyor sabahtan beri kaç oldu yaaaaaaaaaa
anacım arasana bi dr.sor ne olabilir ne yapayım diye
klava:

merhaba arkadaşlarrr
Bende çalışacam dün çalışa bilir raporu istedim nasip olursa 4-5 haftadaha işyerindeyim.
eee neyapalım sonrasında kuzumla daha fazla kalmak var işin ucunda

hafta sonu tüm alış verişimi bitirdim. sizlerin sayesinde hiç zorlanmadan şark han ve havuzlu hanı buldum. Şark handan şekeri ucuza mal ettik ama havuzlu hanın fiyatları bence ümraniyedeki mağazalardan çok farklı değil tek avantajı herşey bir yerde rahat rahat alına biliyor.
kızmın şekerlerini aldım. kıyafetlerini, nevresimini bornoz setini ve küvetini aldın hiç bişey kalmadı herhalde alacak.
Gerçi okadar yorulmuşum ki gece yattığım yerde nerdeyse ağrıdan ağlayacaktım. neyse bu işte bitmiş oldu. hepinize sevgiler izne ayrılan arkadaşlar bizim içinde dinlenin
çok güzeller dün 2-3 sefer açıp baktım yerleştirdim.

güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah arkadaşım,ben ilk defa herşeyini almadık diye çok sevindim valla,allahtanki babaannesi herşeyini mavi almamış aralara beyaz sarıda karştırmış,teyzesi anneanneside pembeler ve yelekler örmüş,gerisi allah kerim,ben çantamı bu hafta hazırlayacağım nasipse

bizimde 22 haftaya kadar erkek olduğunu zannederken örülen mavi yeleğimiz ve ayakkabamız var 2 tane ama kızada giydirilir cinsten....kızlar daha şanslı sanırım birçok eşyayı kullanabiliyorlar,kız denip erkek olması daha vahim çünkü kızların cicileri çok süslü oluyor....benim kızımın eşyaları hazır ama benim çantam henüz değil....kayınvalidem ve kayınpederim sağolsunlar bana 2 takım pijama almışlar haftasonu böylece onları almaktanda yırttım...şimdi kendime tac ve çorap alacağım birde terlik....bu haftasonu hazırlıyım bende daha fazla beklemiyim....şimdi urla olsaydı bana "sen daha hazırlama bir gelirse görürsün derdi"kaydirigubbakcemile3.......önemli olan kızın eşyalarını hazırladımya bana evdende getirseler olur bir pijama takımı...nasılsa normal doğumda tam bir gün bile dolmadan çıkarıyorlar:asigim:

kızlar doktor beni artık 2 haftada 1 çağırıyo sizdemi öle gidiyosunuz artık.......................

kızlar doktor beni artık 2 haftada 1 çağırıyo sizdemi öle gidiyosunuz artık.......................

benide öle çağırıyor selinaycım......yalnız cumartesi gittiğimde bana doğumdan bahsetmedi kızdım bende...oysaki konuşması lazım daha kaç kere görüşücem ki zaten....kasılmaların oluyormu dedi....bende siz bana bir tarif edin bende size sölerim dedim...sanırım aynı şeylerden bahsettik ama bu haftalarda olur dedi......2 hafta sonra yine gidicem...eğer hala doğumdan bahsetmezse başka doktor bulucam...hayır anlamadığım normal doğumumu istemiyor acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…