- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
benide öle çağırıyor selinaycım......yalnız cumartesi gittiğimde bana doğumdan bahsetmedi kızdım bende...oysaki konuşması lazım daha kaç kere görüşücem ki zaten....kasılmaların oluyormu dedi....bende siz bana bir tarif edin bende size sölerim dedim...sanırım aynı şeylerden bahsettik ama bu haftalarda olur dedi......2 hafta sonra yine gidicem...eğer hala doğumdan bahsetmezse başka doktor bulucam...hayır anlamadığım normal doğumumu istemiyor acaba....
ya aynen valla,benim kayınvalidemde sağolsun bana bırakmamış almış geceliğimi pijamamı ama kargoyla gelecek daha işte onlarda gelsin öyle hazırliim dedim parça parça olmasın ya erkenden hazırlayıp ne yapacaktım ki zaten baksana daha ii oldu,evimde yapacaktım doğumu kısmet annemlere gelmekmiş,oğlum olacaktı kızım oluyor nasip kısmet yani herşey birazdabizimde 22 haftaya kadar erkek olduğunu zannederken örülen mavi yeleğimiz ve ayakkabamız var 2 tane ama kızada giydirilir cinsten....kızlar daha şanslı sanırım birçok eşyayı kullanabiliyorlar,kız denip erkek olması daha vahim çünkü kızların cicileri çok süslü oluyor....benim kızımın eşyaları hazır ama benim çantam henüz değil....kayınvalidem ve kayınpederim sağolsunlar bana 2 takım pijama almışlar haftasonu böylece onları almaktanda yırttım...şimdi kendime tac ve çorap alacağım birde terlik....bu haftasonu hazırlıyım bende daha fazla beklemiyim....şimdi urla olsaydı bana "sen daha hazırlama bir gelirse görürsün derdi"kaydirigubbakcemile3.......önemli olan kızın eşyalarını hazırladımya bana evdende getirseler olur bir pijama takımı...nasılsa normal doğumda tam bir gün bile dolmadan çıkarıyorlar:asigim:
evet bizede 2 hafta sonra görüşürüz dedikızlar doktor beni artık 2 haftada 1 çağırıyo sizdemi öle gidiyosunuz artık.......................
merhabalar kıslaaar,
urla ve iyüksel çok geçmiş olsun..
benimde bıçak saplanıyomuş gibi sancılarım olmuştu,c.tesi dr.la görüştüğümüzde genellikle gaz sancısıdır dedi..artık bebekler çok büyüdüğü için baarsaklarda baskı artıyomuş.benim göbek deliğimin hemen üzerindeydi,midemin altında oluyodu,artık bu tarz sancıların çoğu gaz sancısı dedi..ben gaz için asidopan şurup kullanıyorum 10 dk içinde düzeliyorum..yalnızca ihtiyaç duydukça kullanıyorum ilacıda.
ebeeet teyzeleri benim oğluşum 1812 gr olmuş..parmaklarını gördüm minik minik ve boğum boğumdu..sonra ayağını dayadı mideme doğru yaramas..el her zamanki gibi ağzına doğru gitti,yine parmak emiyo..çok tatlı galiba parmakları doğunca bide ben bakıcam tadına..zaten heralde içerde yiyip bitircek o minik başparmağı :)) suyumuz yeteri kadar varmış, eşide eskimemiş daha..normalde 15 günde bire düşüyomuş kontroller ama senin ara kontrole gelmene gerek yok şuan herşey normal dedi..yaani 1 ay sonraya randevu verdi gene((neyse Allah a şükür herşey çok iyi şuanda..bi tek kan değerlerimiz düşük çıktı, şurubu günde ikiye çıkardı dr. ama arada bişey olursa mutlaka gel dedi.oğlum dönmüş, artık doğum pozisyonunu almış, tekrar dönermi diye sordum %5 ihtimal ama genelde dönemezler dedi. bu son dönüşte çok canım yanmıştı zaten dönmesin artık ama zavallım dönmek için uğraşıyo çok :)))
yok şirvancım yok en sona ben doğurcam galiba baksana bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yok..bu arada aldım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu..işte böle teyzeleri benim oğlumun son durumu :)
merhabalar kıslaaar,
urla ve iyüksel çok geçmiş olsun..
benimde bıçak saplanıyomuş gibi sancılarım olmuştu,c.tesi dr.la görüştüğümüzde genellikle gaz sancısıdır dedi..artık bebekler çok büyüdüğü için baarsaklarda baskı artıyomuş.benim göbek deliğimin hemen üzerindeydi,midemin altında oluyodu,artık bu tarz sancıların çoğu gaz sancısı dedi..ben gaz için asidopan şurup kullanıyorum 10 dk içinde düzeliyorum..yalnızca ihtiyaç duydukça kullanıyorum ilacıda.
ebeeet teyzeleri benim oğluşum 1812 gr olmuş..parmaklarını gördüm minik minik ve boğum boğumdu..sonra ayağını dayadı mideme doğru yaramas..el her zamanki gibi ağzına doğru gitti,yine parmak emiyo..çok tatlı galiba parmakları doğunca bide ben bakıcam tadına..zaten heralde içerde yiyip bitircek o minik başparmağı :)) suyumuz yeteri kadar varmış, eşide eskimemiş daha..normalde 15 günde bire düşüyomuş kontroller ama senin ara kontrole gelmene gerek yok şuan herşey normal dedi..yaani 1 ay sonraya randevu verdi gene((neyse Allah a şükür herşey çok iyi şuanda..bi tek kan değerlerimiz düşük çıktı, şurubu günde ikiye çıkardı dr. ama arada bişey olursa mutlaka gel dedi.oğlum dönmüş, artık doğum pozisyonunu almış, tekrar dönermi diye sordum %5 ihtimal ama genelde dönemezler dedi. bu son dönüşte çok canım yanmıştı zaten dönmesin artık ama zavallım dönmek için uğraşıyo çok :)))
yok şirvancım yok en sona ben doğurcam galiba baksana bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yok..bu arada aldım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu..işte böle teyzeleri benim oğlumun son durumu :)
teşekkürler kızlar ama çok çok hafif bir ağrı girip çıkyor sabahtan beri kaç oldu yaaaaaaaaaa
evet canım aynen öyledir özel hastanemiydi seninkide...............................
hayatım o bahsetmiosa sen bahset neden ondan bekliosun ki?
etoprak iyi olmanızı sevindim canım bende perşembe gidecem doktora bizim bıcırık daha dönmemişti bakalım ne olacak bu gidişimizde.............................
rumelili bakalım bu sefer gidince açıcak mı doğum konusunu ama bence doğuma bu kdr yakınken doktor deiştirme. yeni doktorun bundan iyi ve ilgili olacaının garantisi yok sonuçta
selinay senin güvendiğin bi çocuk dr un vaarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?