rumelili sen ilgi bekliyosun canım benim,benim doktor her gittiğimde nasıl doğuracan kilosu fazla zor olur fln diye beni korkutuyo ben napam,başka bi kaç hastane araştırdım hepsi aynı durumda,ya devlette paşa paşa doğuracam yada özellerde normal doğum yapabilmek için mücadele edecen heheh.............ilk doğumumu devlette yaptım normal doğum çok zor oldu ikidebir bi asistan geliyo saçma sapan muayene ediyo canın çok yanıyo, onun için özel istiyorum hayırlısı bakalım ne olacak bekleyip görecez..................
güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah arkadaşım,ben ilk defa herşeyini almadık diye çok sevindim valla,allahtanki babaannesi herşeyini mavi almamış aralara beyaz sarıda karştırmış,teyzesi anneanneside pembeler ve yelekler örmüş,gerisi allah kerim,ben çantamı bu hafta hazırlayacağım nasipse
günaydın......................
güzel bir hafta diliyorum...........
hafta sonum güzel gecmedi.......
cok üzücüydü......
sancılarım vardı.. bugun kendi doktorumda saat 11:30 nts'ye girecegim
c.tesi akşamı hastaneye gittik idrar tahlilm güzel cıkmadı.....
geçmişi okuyacagım 25.sayfam var
şuan agrım yok ama doktorum gelmemi istedi.....
günaydin nisan anneleri......
cuma ctesi misafir vardi bebisimin esyalarini yikadim yerleştirdim annemle beraber... çokta yoruldumm...
ama çok yoruldum pazar sabahtan geceye kadar baş agrisi çektim öldüm yaa... hala sersemlik ve hafif agri var inanilmaz...
merhabalar kıslaaar,
urla ve iyüksel çok geçmiş olsun..
benimde bıçak saplanıyomuş gibi sancılarım olmuştu,c.tesi dr.la görüştüğümüzde genellikle gaz sancısıdır dedi..artık bebekler çok büyüdüğü için baarsaklarda baskı artıyomuş.benim göbek deliğimin hemen üzerindeydi,midemin altında oluyodu,artık bu tarz sancıların çoğu gaz sancısı dedi..ben gaz için asidopan şurup kullanıyorum 10 dk içinde düzeliyorum..yalnızca ihtiyaç duydukça kullanıyorum ilacıda.
ebeeet teyzeleri benim oğluşum 1812 gr olmuş..parmaklarını gördüm minik minik ve boğum boğumdu..sonra ayağını dayadı mideme doğru yaramas..el her zamanki gibi ağzına doğru gitti,yine parmak emiyo..çok tatlı galiba parmakları doğunca bide ben bakıcam tadına..zaten heralde içerde yiyip bitircek o minik başparmağı :)) suyumuz yeteri kadar varmış, eşide eskimemiş daha..normalde 15 günde bire düşüyomuş kontroller ama senin ara kontrole gelmene gerek yok şuan herşey normal dedi..yaani 1 ay sonraya randevu verdi gene((neyse Allah a şükür herşey çok iyi şuanda..bi tek kan değerlerimiz düşük çıktı, şurubu günde ikiye çıkardı dr. ama arada bişey olursa mutlaka gel dedi.oğlum dönmüş, artık doğum pozisyonunu almış, tekrar dönermi diye sordum %5 ihtimal ama genelde dönemezler dedi. bu son dönüşte çok canım yanmıştı zaten dönmesin artık ama zavallım dönmek için uğraşıyo çok :)))
yok şirvancım yok en sona ben doğurcam galiba baksana bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yok..bu arada aldım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu..işte böle teyzeleri benim oğlumun son durumu :)
etoprak maşallah oğluşuna hep bööle iyi devam etsin o da sende :)
etoprak iyi olmanızı sevindim canım bende perşembe gidecem doktora bizim bıcırık daha dönmemişti bakalım ne olacak bu gidişimizde.............................
ne güzel maşallah bebeişin!
bak tadına o parmakların:))
açmı bırakıyosun yoksa çocuğu parmaklarını emiyo??
tabi bakacaz bakalım tadı nasıl o güzel parmakların,kolların,bacakların boğumlarına,topukların ballığına,boyun altının mis gibi kokusuna offff çok güselmiş dices,arkasınada bizimde nazarımız deymesin diye kaka koklayıp toto temizleyeceğiz hahahhahha çokmu iğrenç oldu,hiçte olmadı valla öperim ben o güsel popodandelikafadulden
e toprak maşallak bebişine Allah nazarlardan korusun ikinizide
kzılar nasılsınız ben iyyim şükür herşey yolunda zamansızlıktan geçmişi okuyamıyorum 3 haftam kaldı işten çıkmak için ondan sonra evden takılırım yine eskisi gibi.
dün oğluşumun yatağını aldık. salıncak ve anakucağı port bebe bide bebek arabası hepsini bir anda almış olduk karyola 3 hafta sonra gelicek. biraz geç gibi ama anca beğenebildim. şimdilik böle.a.s.
doğru tespit valla....özelde normal doğurmak için mücadele......yerimseniben........ya bakıyoruz yurtdışından yazan arkadaşlara kıçlarını yırtsalar sezaryana alınmıyorlar eğer sorun yoksa....bizde ağızdan çıkan tek lafa bakar sezaryana girmek.....eminim ben benim doktora deseydim ki korkuyorum ben sezaryan olsun hay hay deyip tarih bile verirdi...banane ya normal doğurcam ben....sositososito......
şenaycım ilk oğlumu kızılayda özele götürüyodum zor oluyo bi tahlil istiyo polikliniğe götür
tekrar sonucu doktora götür fln ,bunda direk özel hastaneye gitmek istiyorum bakalım hayırlısı bide yeni doğanı bekletmiyolar hemen öncelik tanıyolar batıkentte bilgi hastanesi var ordaki çocuk doktoruda çok iyi diyolardı bi araştır istersen............
bizde haftasonu bursada e bebek mağazasından yeni doğan unibaby ıslak mendilleri aldık 3 lüsü 14'90 falan dı
bide dönencesini aldık krafttan tatktım bile beşiğine
bide sebaöedin ürünlerini aldım
poseidon
nassıl yani ya neden arttıki özel hasta.ücretleri anlamadım ben
ya ii bi dr bulmak lazım bilgiye gıcığım var benim ilk jinekoloğum ordaydı yanlış teşhişler bi sürü üzüntü sıkıntı her dr aynı diil ama güvenemiyorum artık o hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?