2009 Nisan Anneleri buraya

doğru tespit valla....özelde normal doğurmak için mücadele......yerimseniben........ya bakıyoruz yurtdışından yazan arkadaşlara kıçlarını yırtsalar sezaryana alınmıyorlar eğer sorun yoksa....bizde ağızdan çıkan tek lafa bakar sezaryana girmek.....eminim ben benim doktora deseydim ki korkuyorum ben sezaryan olsun hay hay deyip tarih bile verirdi...banane ya normal doğurcam ben....sositososito......

etoprak güzel haberlerine sevindim
beni doktor 3 hafta sonraya çağırdı.sonra 2 haftada bir olacak sanırım.34. haftadan sonra.
edacım aldıklarını güle güle kullanırsınız inşallah.

bende önce doktor erkek dediği için birkısım eşyayı mav almıştım. sonradan kız dediler bende 32 haftayı bekledim artık tamam doldu ve hafta sonu kızımın eşyalarını aldım. dediğin gibi iyiki erkke dediğinde tüm alışverişini yapmamışım. gerçi bana kalsa alırdımda eşim zaptetti. aldırmadı. o zaman kızıyordum aldırmıyor diye ama şimdi iyiki aldırmamış diyorum

bu arada eczanler artık muayene ücreti almıyolar.
oyüzden özel hastane ücretleri arttı haberiniz olsun

urla çok geçmiş olsun
yaa
merakla bekliyorum tatlım seni inşallah herşey yolundadır

geçmiş olsun esen...

oy oy oy yerim ben onun parmaklarını yaa ne güzel görüntüler veriyor sizin bebeişler benim bebeişin hep elleri yüzünde illada göstermem diyor sıpa
maşallah kilosuda iyiyimiş cnm

poseidon80, bursasu+, Esennn, etoprak, megul, oslem1907, RUMELİLİ, sekiznisanikibindokuz, selinay2002, zeyned, şen_ay

bizde haftasonu bursada e bebek mağazasından yeni doğan unibaby ıslak mendilleri aldık 3 lüsü 14'90 falan dı
bide dönencesini aldık krafttan tatktım bile beşiğine
bide sebaöedin ürünlerini aldım

poseidon
nassıl yani ya neden arttıki özel hasta.ücretleri anlamadım ben

evet bende muayneye 10 tl ödüyodum şimdi 20 tl oldu ama doğum ücreti aynı 1.100 ödeyecem......................

etoprak maşallah oğluşuna hep bööle iyi devam etsin o da sende :)

etoprak iyi olmanızı sevindim canım bende perşembe gidecem doktora bizim bıcırık daha dönmemişti bakalım ne olacak bu gidişimizde.............................

ne güzel maşallah bebeişin!
bak tadına o parmakların:))
açmı bırakıyosun yoksa çocuğu parmaklarını emiyo??

e toprak maşallak bebişine Allah nazarlardan korusun ikinizide

teşekkür ederiz bu güzel dilekleriniz için :sm_cool: yok denizcim ya aç bırakırmıyım hiç, 80 kilo oldum,20 kilo almışım neredeyse..ama dr. iyisiniz dedi bende yemeye aynen devam :)))

güle güle kullanın eda..olsun daha hala biçok şeyini almayanlar var...hem belli olmuyo napacakları baksana özleminkine sürpriz yaptı..bu arada eşime anlatmıştım, özlemin oğlum diye seyip 31. hafta kızı olacağını öğrendiğini eşim dr. hemen onu sordu hala erkek dimi diye..çok güldüm ama haline :))) zavallı dr da ciddiye alıp bakmaya çalıştı bide :))) bizimkinin surat resminden çok p.p. resmi var oysaki :)))))))))))))))))

canım bende özele gidiyorum, sordum bu son gidişimde doğum şeklimiz belli mi bu konuda hiç konuşmadık sizinle daha diye...daha erken bu konuda konuşmak için dedi..şu an herşey normal ama daha çatına falan bakmadım,1 ay sonra duruma göre karar veririz, bebekte doğumda kaç kilo olacak o falan belli olur yaklaşık olarak 1 ay sonra dedi..yani acele etmeyin doğum konusunda, şuan herşey normal demekki dr. bişey sölemiyo..bebeğin kilosu falan çok artarsa o zaman söler zaten napılacağını..

özlemcim aldıklarını güle güle kullan canım bu arada......................

ya ii bi dr bulmak lazım bilgiye gıcığım var benim ilk jinekoloğum ordaydı yanlış teşhişler bi sürü üzüntü sıkıntı her dr aynı diil ama güvenemiyorum artık o hastaneye

aldıklarınız hayırlı olsun bursasu.... önceden katılım paylarını eczanelerde oduyorduk,şimdi 10 ar tl muayene ücretıne eklıyorlar cnm..

poseidon
odamız çok güzel oldu ama rafı takılamadı onuda haftaiçi halladeicez bide abajuru takılmadı

resimleri çektim şiimdi hepsini koyacağım
bekleyin anacımmm:))

ya ii bi dr bulmak lazım bilgiye gıcığım var benim ilk jinekoloğum ordaydı yanlış teşhişler bi sürü üzüntü sıkıntı her dr aynı diil ama güvenemiyorum artık o hastaneye

anladım canım ama benim tavsiyem yine özel hastanelerden yana,çocuk sararıyo mesela kan tahlili istiyolar hemen,hop doktordan çık tahlil yapacak yer ara,kansızlık varmı yokmu diye bakıyolar,bazen idrar tahlili yapılıyo zor oluyo yani baka bakalım hayırlısı olsun ben aşılarıda devlette yani sağlık ocaklarında yaptırmaktan yanayım................

aşıları sağlık ocağındamı yaptıracaksın sen, öyleyse ordada boyuna kilosuna gelişimine pipisine fln herşeyine bakıyolar ztn canım....................

burasasu bende taktım dönenceyi valla eşim diyoki niye taktın hemen ,napıyım öle daha güzel görünüyo.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…