2009 Nisan Anneleri buraya

terbiyesizlaelaelaelaelae

fazla yiyip de mideni şişirme ,,,,,

yeniden bulanmasın...
bugünü iyi geçir bariiiii

sana diyorum ama ben bu sabah 1 simit yedim, yanında krem peynirle ...
afiyet olsun dimi bize delikafadulden

kızım günümü ne kadar iyi geçirsemde akşam biliorum ki kaynanamın yüzünü görcem hahahahahahahaha ne kadar iyi geçebilir ki

bu arada mart anneleri aynı hızla doğurmaya devam edio dün de 2 kişinin haber geldi sanırım oha falan oldum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bunlar herhalde şubat ayında hepsi doğuracak.... marttata biz başlıyacağız...

hepinize günaydın arkadaşlar.
april yeni evin hayırlı olsun.
didem aklımız sen de umarım herşey yolundadır.güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda canım.
roseberry kan sorununa üzüldüm.bol bol pekmez ye.kayısı kurusu ama siyah olanlardan ye.mutlaka faydasını görürsün.

aaaaa urlacık gelmişşşşşşşşş

kız nerdesin sabah bir kendini göster ondan sonra geçmişi oku....

görmeyince merak ediyorummmmmmmmmmm.

martta gelmeye karar verirse bizim bıcırıklar hangi burç olacaklar.ben baya koça alıştım ama yine de sağlıklı olsunlar da mart nisan napalım katlanacaz di mi-tatlicadiarzu-

günaydın................

ay ya kıyamam şirvan sen bugun saat 2-3 gibi aramazsa bi daha ara ya...

geçmişolsun cnm

off tatil deme bende cok özledim yazı evet yazlık beldesinde oturuyoruz ama denize girmek bu yaz zorrr

oy canım yeni evin hayırlı olsun.................

ya ade MERKE artık ugramıyor............

ben gecen gün gördüm kız bebek doguruyorum 7 aylık cıglık kıyamet eşim uyandırdı sabah diyorki bıktım senin rüyalarından benim rüyalarım cok ilginç oluyoo ya bi kac tanesini anlatmıştım.. yaaa

günaydın canlar ,,,, ve onların minik canları ....

iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle ,, ilk yazımı yazım ...

bu arada didemden haber varmı acaba ? ben bir geçmişi okuyup gelim .
didemden inşallah bugun güzel haberler alırızz

aaaaa urlacık gelmişşşşşşşşş

kız nerdesin sabah bir kendini göster ondan sonra geçmişi oku....

görmeyince merak ediyorummmmmmmmmmm.

geldim geldim gecmişi okudum geldim benim biraz işim var sora göüşürüzzzzzzzz

günaydın kızlar....ben mart annelerinden sizede şöyle bi bakayım dedim..mart gelmeden bizimkiler listeye yazılmayanlarla 20 ye yaklaştı galiba delikafadulden
sizde martın ortasına doğru dökülmeye başlarsınız artık...

20 şubat 20mart balıkmış. 21 mart 20 nisan koç.
Balık Burcunun Özellikleri

Duygusal yapıları her alanda kendisini gösterir. Sanata eğilimli bir burç oldukları için bir çok sanatçının balık özellikleri güçlüdür.Arkadaşlık duygularına çok fazla önem verdikleri için, yaşantılarında yapılan hataları affetmezler Çevrelerinin çabuk etkisinde kalırlar. Yaşamda başarılı olmak için motivasyona ihtiyaçları vardır.

Mistik güçleri çok fazladır. Hissetme yönleri güçlüdür. Bilmeyi ve öğrenmeyi seven bu kişiler yaşam boyunca her şeyi merak ederler. Hatalardan ders almasını beceremezler. Aynı hataları birkaç kez tekrarladıkları görülmüştür. Alışkanlıklarına bağlı olduğu içinde bulundukları şartları kolay değiştirmekten hoşlanmazlar.

Çok çabuk karamsarlaşabilen bu kişilerle yaşamak hem zevkli hem de zordur. Duygu ve mantık arasında doğru dengeyi kurabilirlerse, yaşam onlar için mükemmel olur. Fakat ne yazık ki, her zaman aynı ölçüyü tutturamazlar. Toplum ilişkilerine önem verseler de, kuşkucu yapıları yüzünden olaylara uzak kalabilirler.

Sürekli haklarında konuşuluyormuş hissi içinde, karamsar ve huzursuzlaşabilirler. Politika konusunda duyarlı fakat etkileşime hazır oldukları için de zaman zaman hata yapabilirler. Aile bağları güçlü ve sevdiklerine bağlı olan bu kişilerle anlaşmak her zaman kolay değildir.

Koç Burcunun Özellikleri

Koç, Burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Ben egoları çok fazla gelişmiştir. Ben, onların aynası olmuştur adeta. Bu burçta doğanlar çok pratiktirler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Yaşam yolunda canlılıklarını ve atılganlıklarını yitirmeden heyecanla ilerlerler. Merak ettikleri konularda olabildiğince yaratıcılardır. Amaçları doğrultusunda ilerlerken, kendilerini eylemleri ile kanıtlamak isterler. Eğer Koç'lar girişimde bulunacakları zaman izleyecekleri rotayı ayrıntıları ile planlarsa, enerjik yapılarının da yardımı ile daha da üretken olabilirler. Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları ve söz dinlemez yaratılışları yüzünden zaman zaman güç durumlara düştükleri de olur. Böyle anlarda başladıkları işlerini sonuçlandırmadan bırakırlar. Konuşmaları abartılıdır, bazen gerçekleri değiştirerek anlatırlar. Kavrama yetenekleri fazla olan Koç'lar yaşam sahnesinin başrolünde olmayı tercih ederler. Aşırı kıskanç ve bağımsızlıklarına düşkün olurlar.

bizde öyle düşünüoruz o yüzden heyecan bastı şimdiden sizi gördükçe doğumu düşünüoruz devamlı hepimiz:)

yok ya koç olsun istemem evde 2 tane balık erkeğiyle uğraşamam ben döverim ikisinide baba oğul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…