2009 Nisan Anneleri buraya

yürü beee koçum kim tutar seniii

bugün geyik burcu takılıorum ben yine:) gayet ciddiyetsizim her zamanki gibi çünkü ben de bir koç burcuyum

ay evet sizleri okuya okuya heyecan basıyor hayırlısı..........

yürü beee koçum kim tutar seniii

bugün geyik burcu takılıorum ben yine:) gayet ciddiyetsizim her zamanki gibi çünkü ben de bir koç burcuyum

oo sizde dayanışma var desene..............
koç anne
balık baba....:teytey:

günaydınlarrrrr.......
inşallah herkes iyidir.... geçmişi okumadan selam vereyim dedim sonra 1 saate kadar çıkcam zaten... kahvaltı bile yapmadım yanı.... çok değerlisiniz efendiiimm....

teyzeleri dün dr gittik.... bizim bıdık 1941 gr olmuş dr çok iyi kilosu dedi... ayyy 4 defadır yüzünü saklıyo göremedik...
bu defa bize dönüktü ama koluyla kapattı uğraştı dr ama tık yok.. KOÇ BURCU işte.. anası gibi İNATÇI:):):):.. çatı ya da nst yapmadı... erken doğum riskin yok dedi.... çift görmem için haftada 3 kez tansiyon ölçtür dedi ve göz muaynesi ol mutlaka dedi... ve iki haftada bir görüşelim falan demedi... demek ki elcek ay diyecek... sonra eşimle biras gezdik ümraniye çarşıda ama eve geldiğimde dökülüyodum ben.. çooook yorgundum... şimdilik bu kadar kıslar hepinize iyi sohbetler.......

bu arada bizmkinin başı hala yukarda.... dr 37. haftaya kadar sorun yok dedi..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görmemiştim mesajını yoksa cevap vermez miyim hiç güzelim yaaaaaaaaaaa:) ihhihihihih aman da trip de yaparmış

yok yaww hamilelik işte aldırmayın çok

kızlar günaydın bu arada gece belime vuran rahim ağrılarım oldu perşembe doktora gidicem bence bu bebek sezeryan tarihinden nönce çıkmak istiicek gibi gelio hadi hayırlısı

geçen günde söyleyecektim ama unuttum 8 nisan sezeryan için geç değilmi?:bbo:
benim sezeryan olan tanıdıklarım hep 36 yı bitirip 37 de aldılar bebeği..hatta teyzemin kızı bebek çok iri diye 35.haftada al artık taşıyamıyom demişti dr.a
gayet sağlıklı Allah a şükür.sen sezeryan yapamayacaksın bu gidişle

ohhh maşallah. sevindim güzel haberlerine.artık 2 kilo olcaz hadi hayırlısı.2500 normal doğum kilosuymuş zaten.

bu arada bizmkinin başı hala yukarda.... dr 37. haftaya kadar sorun yok dedi..

döner canım daha erken

ne bilim kuzucum yaa adam ööle gün verdi gidicem perşembe bi konuşiim olmadı onunla belki daha erken kurtarır beni

martta gelmeye karar verirse bizim bıcırıklar hangi burç olacaklar.ben baya koça alıştım ama yine de sağlıklı olsunlar da mart nisan napalım katlanacaz di mi-tatlicadiarzu-

balık olacaklar mart 21 e kadar sanırım sonrası koç oluyo ben de alıştım koç olacak diye,hayırlısı olsun bakalım.biz ne desekte Allah kaderlerini yazmıştır onların.gerçi bana kalsa ben boğa olsun diye uğraşacaktım,süpriz oldu 1 ay erken davrandı benim sıpa bakalım gene süpriz yapacakmı?

kıdem tazminatını alamazsın şirvancım....ne yazık ki kendi isteğiyle deyip vermiyorlar ve işsizlik maaşıda yine işveren çıkartırsa alabilirsin....

teşekkürler bitanem ,,
uzun bir prosedür yoktur umarım...

ben cuma günü işe gitmeden hastaneye gidip rapor işimi halletmek istiyorum..
ondan sonra işe giderim artık....... diye düşünmüştüm..

yinede vizite kağıdınla gir şirvan banada gerek yok dediler rapor uzatımında ama o gün vizite kağıdı istediler....

sezaryanı benim bildiğim 38.hafta doldurunca alıyorlar.....çünkü 37.haftanın bitimi miad olarak kabul ediliyor....tabi özel durumlarda erken doğanlarda var ama sıkıntısı yoksa bebeğin 38+2 de genelde

doktor bana 37 dolunca uygun dedi sezeryan için.bizim tarihimiz 8 nisan inşallah.37+5 oluyor sanırım haftamız.

canım benim kocam balık işte küçükken yaramaz bi veletmiş ama şuan tembel ve ağır bi insan ama çoook iyi kalpli

yaa benim tanıdığım balıklar hep aşırı duygusaldı bende çok mantıkçıyımdır (tabi hamilelikte hormonlarım sağolsun mantık felan bırakmadı gerçi).
sen hangi burçsun?

oy maşallah kızına canım
doktor bana 37 dolunca uygun dedi sezeryan için.bizim tarihimiz 8 nisan inşallah.37+5 oluyor sanırım haftamız.

tam 1,5 ayın var........

bu arada mart annelerinin muhtarı gece doğum yaptı şirvan yani muhtarlar sona kalmıyor merak etme canım....
ya bende kızımın koç olmasını istiyorum ama balıkta olabilme ihtimali var...38+2 yi beklerse koç olabilir ancak inşallah bekler kuzum....bende koçum oda koç olsun....babamız isyan eder ama olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…