ay evet sizleri okuya okuya heyecan basıyor hayırlısı..........günaydın kızlar....ben mart annelerinden sizede şöyle bi bakayım dedim..mart gelmeden bizimkiler listeye yazılmayanlarla 20 ye yaklaştı galiba delikafadulden
sizde martın ortasına doğru dökülmeye başlarsınız artık...
yürü beee koçum kim tutar seniii
bugün geyik burcu takılıorum ben yine:) gayet ciddiyetsizim her zamanki gibi çünkü ben de bir koç burcuyum
mıhtar kaç yaşındasın bakiiim sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn merak ettim
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görmemiştim mesajını yoksa cevap vermez miyim hiç güzelim yaaaaaaaaaaa:) ihhihihihih aman da trip de yaparmış
kızlar günaydın bu arada gece belime vuran rahim ağrılarım oldu perşembe doktora gidicem bence bu bebek sezeryan tarihinden nönce çıkmak istiicek gibi gelio hadi hayırlısı
29 ağustos 1979 doğum tarihim..
günaydınlarrrrr.......
inşallah herkes iyidir.... geçmişi okumadan selam vereyim dedim sonra 1 saate kadar çıkcam zaten... kahvaltı bile yapmadım yanı.... çok değerlisiniz efendiiimm....
teyzeleri dün dr gittik.... bizim bıdık 1941 gr olmuş dr çok iyi kilosu dedi... ayyy 4 defadır yüzünü saklıyo göremedik...
bu defa bize dönüktü ama koluyla kapattı uğraştı dr ama tık yok.. KOÇ BURCU işte.. anası gibi İNATÇI:):):):.. çatı ya da nst yapmadı... erken doğum riskin yok dedi.... çift görmem için haftada 3 kez tansiyon ölçtür dedi ve göz muaynesi ol mutlaka dedi... ve iki haftada bir görüşelim falan demedi... demek ki elcek ay diyecek... sonra eşimle biras gezdik ümraniye çarşıda ama eve geldiğimde dökülüyodum ben.. çooook yorgundum... şimdilik bu kadar kıslar hepinize iyi sohbetler.......
bu arada bizmkinin başı hala yukarda.... dr 37. haftaya kadar sorun yok dedi..
yok yaww hamilelik işte aldırmayın çok
geçen günde söyleyecektim ama unuttum 8 nisan sezeryan için geç değilmi?:bbo:
benim sezeryan olan tanıdıklarım hep 36 yı bitirip 37 de aldılar bebeği..hatta teyzemin kızı bebek çok iri diye 35.haftada al artık taşıyamıyom demişti dr.a
gayet sağlıklı Allah a şükür.sen sezeryan yapamayacaksın bu gidişle
evet hakikaten büyükmüşsün benden :)
martta gelmeye karar verirse bizim bıcırıklar hangi burç olacaklar.ben baya koça alıştım ama yine de sağlıklı olsunlar da mart nisan napalım katlanacaz di mi-tatlicadiarzu-
canım akşam bana geri dönüş olmadı,,,,
sanki kendisi telefonlarıma cevap vermiş gibi,,,,,
şimdi başkalarına laf atıyor....
böyle geri dönüş yapmazsanız ben muhtarlığı bırakıcam.......
sizleri merak ederken doğuracam sonunda .
bende çiçeğin dediği kremi öneriyorum.
kızı şişirmeyin .. zaten kaynanasına uyuz...
analık yüreği erkenden başlamış bizim kızda ..............
zayıflama ilaçı kullanmış,,, ve siz yakalamışsınız... ben olsam suratına vurardım...
doğumdan sonra kullanmak için ; böyle bir ilaç varmış,,, nasıl bir ilaç diye fikrin varmı diye sorardım.
geçmiş olsun güzelim, dikkat et kendine;
hayır ben aradım,,, buranın meraklı melahatı benim unuttunuz mu?????????
teşekkürler hayatım...
yeni bir soru sorim,,,,,
ben özel bir şirkette çalışıyorum..
doğumdan sonra ücretsiz izin isteyeceğim. onlarda büyük bir ihtimal vermeyecek...
ben ayrılmak istediğimi söylediğimde kıdem tazminatımı alabilirmiyim....
ve ondan sonra işsizlik ücreti adı altında işkurdan para alma şansım varmı ...
5 senemi giriyorum bu şirkette....
canım üzülme sen doğumdan sonra bu yatağıda eskisinden beter edersiniz...
benimki şimdiden mayıs ayını dört gözle bekliyor. :)))))
canım yeniden aramıza hoşgeldin...
senle görüştüğümü ilettim tabiiii. iletmezmiyim...
90. kat mı ne hastaneymiş bu böyle :))))
zaten hastanenin 15 katı biz nisan anaları için tahsis edilmiş,,,,,,
teşekkürler bitanem ,,
uzun bir prosedür yoktur umarım...
ben cuma günü işe gitmeden hastaneye gidip rapor işimi halletmek istiyorum..
ondan sonra işe giderim artık....... diye düşünmüştüm..
yok yaww hamilelik işte aldırmayın çok
geçen günde söyleyecektim ama unuttum 8 nisan sezeryan için geç değilmi?:bbo:
benim sezeryan olan tanıdıklarım hep 36 yı bitirip 37 de aldılar bebeği..hatta teyzemin kızı bebek çok iri diye 35.haftada al artık taşıyamıyom demişti dr.a
gayet sağlıklı Allah a şükür.sen sezeryan yapamayacaksın bu gidişle
saoll ... büyüdümmmmmmmmmmmmmm
3 lü hanelere geldim ne yazık kiiiiiiiiiiiiiiii
canım benim kocam balık işteküçükken yaramaz bi veletmiş ama şuan tembel ve ağır bi insan ama çoook iyi kalpli
oy maşallah kızına canımgünaydınlarrrrr.......
inşallah herkes iyidir.... geçmişi okumadan selam vereyim dedim sonra 1 saate kadar çıkcam zaten... kahvaltı bile yapmadım yanı.... çok değerlisiniz efendiiimm....
teyzeleri dün dr gittik.... bizim bıdık 1941 gr olmuş dr çok iyi kilosu dedi... ayyy 4 defadır yüzünü saklıyo göremedik...
bu defa bize dönüktü ama koluyla kapattı uğraştı dr ama tık yok.. KOÇ BURCU işte.. anası gibi İNATÇI:):):):.. çatı ya da nst yapmadı... erken doğum riskin yok dedi.... çift görmem için haftada 3 kez tansiyon ölçtür dedi ve göz muaynesi ol mutlaka dedi... ve iki haftada bir görüşelim falan demedi... demek ki elcek ay diyecek... sonra eşimle biras gezdik ümraniye çarşıda ama eve geldiğimde dökülüyodum ben.. çooook yorgundum... şimdilik bu kadar kıslar hepinize iyi sohbetler.......
doktor bana 37 dolunca uygun dedi sezeryan için.bizim tarihimiz 8 nisan inşallah.37+5 oluyor sanırım haftamız.
yürü beee koçum kim tutar seniii
bugün geyik burcu takılıorum ben yine:) gayet ciddiyetsizim her zamanki gibi çünkü ben de bir koç burcuyum
günaydınlarrrrr.......
bu defa bize dönüktü ama koluyla kapattı uğraştı dr ama tık yok.. KOÇ BURCU işte.. anası gibi İNATÇI:):):):.. çatı ya da nst yapmadı... erken doğum riskin yok dedi.... çift görmem için haftada 3 kez tansiyon ölçtür dedi ve göz muaynesi ol mutlaka dedi... ve iki haftada bir görüşelim falan demedi... demek ki elcek ay diyecek... sonra eşimle biras gezdik ümraniye çarşıda ama eve geldiğimde dökülüyodum ben.. çooook yorgundum... şimdilik bu kadar kıslar hepinize iyi sohbetler.......[/Q
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? ümraniye çarşı filan demişsinde dikkatimi çekti.. bende atakentte oturuyorum hisar hastanesine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?