yaa benim tanıdığım balıklar hep aşırı duygusaldı bende çok mantıkçıyımdır (tabi hamilelikte hormonlarım sağolsun mantık felan bırakmadı gerçi).
sen hangi burçsun?
canım ben koçum 14 nisan 1984 doğumluyum
bende 17 mayıs 1984 boğayım ama koç burcunda kardeşim var koçları çok seviyom o yüzden.
koç burcu bence acayip zeki oluyo bencede koç olsun bebişler ama kısmet işte,mart 21 e kadar dayanmak lazım.zaten paso yatıyom bu gidişle zor gelir bebek bekler belki hehhe
teşekkürler bitanem ,,
uzun bir prosedür yoktur umarım...
ben cuma günü işe gitmeden hastaneye gidip rapor işimi halletmek istiyorum..
ondan sonra işe giderim artık....... diye düşünmüştüm..
KIZLAR 28 şubat 1,2 martta bebek fuarı var ben 28 şubat cumartesi günü fuardayım annemle ve halamla gezcez bebişin eksiklerine bakcaz gidecek olan var mı benden başka?
KIZLAR 28 şubat 1,2 martta bebek fuarı var ben 28 şubat cumartesi günü fuardayım annemle ve halamla gezcez bebişin eksiklerine bakcaz gidecek olan var mı benden başka?
bende cumartesi gidiyorum eşimle belki orda karşılaşırız
hihih süper olur ben 10 da ordayım zaten erken gitmeklazım izdiham oluo
bende düşünüyodum ama kociş bırakmıyo gideyim en son cevahire gitmiştim ertesi gün hastaneye yatınca gözü korktu çıkarmıyo bakalım kandırabilirsem bende istiyom gitmek..
Rumelili sen 40 ı dolduracan bu gidişle
canım valla benim çevremdekiler böyle ne biliim erken almışlar ben daha dr la konuşmadım,konuşmayada gerel yok gibi geliyor çünkü ben riskli gebeyim benim dr 32 yi doldur dayan biraz diyor.
her an her saniye gelebilir
o yüzden ne doğum şekline nede haftaya bakamıyom
teşekkürler canım...ohhh maşallah. sevindim güzel haberlerine.artık 2 kilo olcaz hadi hayırlısı.2500 normal doğum kilosuymuş zaten.
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? ümraniye çarşı filan demişsinde dikkatimi çekti.. bende atakentte oturuyorum hisar hastanesine gidiyorum
sinehas sen sakın gitme fuara çünkü çok kalabalık oluyor.......cevahirde bile öyle olduysan burası dahada kötü...
sinehas bence gitme canım ya.bak 32 ye yeni başlamışsın.biraz daha sabredersen belki 34 ü falan bile görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?