2009 Nisan Anneleri buraya

Rumelili sen 40 ı dolduracan bu gidişle
canım valla benim çevremdekiler böyle ne biliim erken almışlar ben daha dr la konuşmadım,konuşmayada gerel yok gibi geliyor çünkü ben riskli gebeyim benim dr 32 yi doldur dayan biraz diyor.
her an her saniye gelebilir
o yüzden ne doğum şekline nede haftaya bakamıyom

canım ben koçum 14 nisan 1984 doğumluyum

bende 17 mayıs 1984 boğayım ama koç burcunda kardeşim var koçları çok seviyom o yüzden.
koç burcu bence acayip zeki oluyo bencede koç olsun bebişler ama kısmet işte,mart 21 e kadar dayanmak lazım.zaten paso yatıyom bu gidişle zor gelir bebek bekler belki hehhe

valla mart annelerini gördükçe paranoyak oldum ya suyum patlarsa falan die aslında olumlu düşünmek lazı ama onları gördükçe bööle heyecan basıo

teşekkürler bitanem ,,
uzun bir prosedür yoktur umarım...

ben cuma günü işe gitmeden hastaneye gidip rapor işimi halletmek istiyorum..
ondan sonra işe giderim artık....... diye düşünmüştüm..

Mine hanımın yardımcısı sinem hanım var o hallediyor zaten
ben konuşmuştum onunla o hazırlamış ben akşam iş çıkışı gidip aldım hazırdı zaten

KIZLAR 28 şubat 1,2 martta bebek fuarı var ben 28 şubat cumartesi günü fuardayım annemle ve halamla gezcez bebişin eksiklerine bakcaz gidecek olan var mı benden başka?

KIZLAR 28 şubat 1,2 martta bebek fuarı var ben 28 şubat cumartesi günü fuardayım annemle ve halamla gezcez bebişin eksiklerine bakcaz gidecek olan var mı benden başka?

bende düşünüyodum ama kociş bırakmıyo gideyim en son cevahire gitmiştim ertesi gün hastaneye yatınca gözü korktu çıkarmıyo bakalım kandırabilirsem bende istiyom gitmek..

ağzın bal yesin canım benim ama 40 ta olmasın yahu....bekleyemem o kadar
bende 29 mart 1979 doğumluyum

sinehas bence gitme canım ya.bak 32 ye yeni başlamışsın.biraz daha sabredersen belki 34 ü falan bile görürsün.

ohhh maşallah. sevindim güzel haberlerine.artık 2 kilo olcaz hadi hayırlısı.2500 normal doğum kilosuymuş zaten.
teşekkürler canım...

urla ve çiçek teşekkürler kızlar....

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? ümraniye çarşı filan demişsinde dikkatimi çekti.. bende atakentte oturuyorum hisar hastanesine gidiyorum

canım ben maltepe sema ya gidiyorum... maltepeden bostancı ordan ümraniye ye geçtik... kadıköyde istediğim şeyleri bulamayınca bi de oraya bakayım dedim... geçen yıl (bekarkene) orda oturuyodum alışkanlık işte:)....

günaydın kızlar nasılsınız bu gün....................

kız çiçek miğdem bulanıyo dedin dedin benimkide bulanıyo bu gün valla..........................bide o zayıflama hapının ismini gizlice bi al doğumdan sonra lazım olur bizede heheh.......................

kızlar bende 40 haftayı doldurmak istemiyom inşallah suni sancı fln veriyolar zor oluyo yaaaaaaaaa.......inşallah hepimiz kendi sancımızla gider doğururuz..........................

bende oğlumun okulun gidecem 12 de ama canım hiç dışarı çıkmak istemiyo.....................

rumelili canım ya bnim doktor şeker yüzünden çok bekletme yanlısı değil.önceden belki normal de düşünebilirz diyordu ama şimdi şeker çıkınca riske gerek yok 37. haftayı bitirince düşünelim artık diyo.bence seni de bekletmezler 40. haftaya kadar.bizim son ü hafta çok önemli.illa olacak diye bişey oyk ama risklerimiz var nihayetinde

sinehas bence gitme canım ya.bak 32 ye yeni başlamışsın.biraz daha sabredersen belki 34 ü falan bile görürsün.

haklısın vazgeçtim.geçen gün kız istemeye gittik ertesi gün neredeyse 24 saat yataktan çıkmadım.benim neyime fura felan,bebiş doğsun seneye giderim yaww.acelem yok yeterki sağlıklı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…