ben de 13nisan 1981 doğumluyum.ama benimki en geç 6 nisana gelir.
spinal sezeryan olacağım.diyorum ki 6 nisana kadar beklesem olur mu?risk mi almış olurum?
sizler neden erken gelmasini istiyorsunuz bebek erken gelince sarılık olabiliyor .ablamınkini 10 gün önce aldılar kuvözde kaldı bebek.emmeyi unuttu emmedikçe sarılığı arrttı bir sürü problen ben en erken 39+0da 30mart ,ya da 1 nisan 39+'de istiyorum.ama bebekle annen sana şaka yapmış diyerek dalga geçmesinler...
spinal sezeryan olacağım.diyorum ki 6 nisana kadar beklesem olur mu?risk mi almış olurum?
sizler neden erken gelmasini istiyorsunuz bebek erken gelince sarılık olabiliyor .ablamınkini 10 gün önce aldılar kuvözde kaldı bebek.emmeyi unuttu emmedikçe sarılığı arrttı bir sürü problen ben en erken 39+0da 30mart ,ya da 1 nisan 39+'de istiyorum.ama bebekle annen sana şaka yapmış diyerek dalga geçmesinler...
rumelili canım ya bnim doktor şeker yüzünden çok bekletme yanlısı değil.önceden belki normal de düşünebilirz diyordu ama şimdi şeker çıkınca riske gerek yok 37. haftayı bitirince düşünelim artık diyo.bence seni de bekletmezler 40. haftaya kadar.bizim son ü hafta çok önemli.illa olacak diye bişey oyk ama risklerimiz var nihayetinde
canım benim kocam balık işteküçükken yaramaz bi veletmiş ama şuan tembel ve ağır bi insan ama çoook iyi kalpli
çiçek ben senin pideden yapacaktımki evdeki yaş maya bozulmuş:çok üzgünüm:
ne yapcam şimdi yaa off,poğaçamı yapsam acaba?
arkadaşlar görüşürüz.ben kelebeğimin eşyalarını ütülemeye başlıyorum.arada okurum.didemden haber alan hemen yazsın.aklım onda kaldı.inşallah sorun her neyse gelmiş geçmiştir.
benim doktorum hiçbirşey demedi canım benimde canım ona sıkılıyor zaten ama normalde yapabilirsin dedi....bebeğin iri olup olmaması etkendir dedi ve çatı muaynesi..normal doğumlarda bizde omuz takılması gibi problem olabiliyor bildiğim kadarıyla...ama banada risklerden bahsederse bende sezaryanı tercih ederim kızım için....eğer öyle olursa aman allahım benim şafak 24 olurdelikafadulden
canım benim kocam balık işteküçükken yaramaz bi veletmiş ama şuan tembel ve ağır bi insan ama çoook iyi kalpli
evet çiçek geçinmek zormuş balıkla ben de koç istiyorum
koç demişsin yeni farkettim
balıkla geçinmek zor ama yinede burç işte..Allah talihlerini,bahtlarını açık etsin..
KIZLAR 28 şubat 1,2 martta bebek fuarı var ben 28 şubat cumartesi günü fuardayım annemle ve halamla gezcez bebişin eksiklerine bakcaz gidecek olan var mı benden başka?
haklısın vazgeçtim.geçen gün kız istemeye gittik ertesi gün neredeyse 24 saat yataktan çıkmadım.benim neyime fura felan,bebiş doğsun seneye giderim yaww.acelem yok yeterki sağlıklı olsun..
kolay gelsin canım başta zevkli ama sonra yoruluyosun malum ufacıklar hehhe.ama yinede meleğinin kıyafetleri olunca bi başka oluyo..ben ütü masasını koltuğun boyuna getirdim tv yi açtım oturduğum yerden yaptım ütüyü kolay oldu tavsiye ederim ..
toz maya varsa açma yap canım o da güsel oluo:)
amanda kuzummmm beniimmmmmmm hormonlarımı çoşmuş onun relax relax manyak bu karılar boşver sen onlarıbende dedim rennie duo veya gaviscon diye ama sitede beni tınlayan kalmadı..
2-3 gündür yokmuşum gibi davranılıyor :çok üzgünüm:
geçmiş olsun
ben yengeç koca akrep bizde koç istemiyoz anlaşamayız biz onlarla hakimiyeti elegeçirirler vallaevet çiçek geçinmek zormuş balıkla ben de koç istiyorum
Mine hanımın yardımcısı sinem hanım var o hallediyor zaten
ben konuşmuştum onunla o hazırlamış ben akşam iş çıkışı gidip aldım hazırdı zaten
kıdem tazminatını alamazsın şirvancım....ne yazık ki kendi isteğiyle deyip vermiyorlar ve işsizlik maaşıda yine işveren çıkartırsa alabilirsin....
yinede vizite kağıdınla gir şirvan banada gerek yok dediler rapor uzatımında ama o gün vizite kağıdı istediler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?