2009 Nisan Anneleri buraya

aaa bu arada gururla yeni kilomu yazayım:):):) biliyosunuz dr her gidişimde kızıyodu ayda 3 çok diyeee
şimdi 2 kilo almışım... en son gittiğimde 65 göstermiş 1 kilo düşüp 64 diye kaydetmişti.. şimdi 67 gösterdi... ama benim tek botlar 1 kg.... neyse bu defa 66 yazdı ve 2 kilo iyi dedi:) ben nasıl mutlu oldum... aslında yarım kilo falan da kıyafetten düşsek güsel olacak kanımca ama..... neyse... inşallah 70le tamamlarım.... kilo topiğinde de güncelleyeyim....

ben de 13nisan 1981 doğumluyum.ama benimki en geç 6 nisana gelir.
spinal sezeryan olacağım.diyorum ki 6 nisana kadar beklesem olur mu?risk mi almış olurum?
sizler neden erken gelmasini istiyorsunuz bebek erken gelince sarılık olabiliyor .ablamınkini 10 gün önce aldılar kuvözde kaldı bebek.emmeyi unuttu emmedikçe sarılığı arrttı bir sürü problen ben en erken 39+0da 30mart ,ya da 1 nisan 39+'de istiyorum.ama bebekle annen sana şaka yapmış diyerek dalga geçmesinler...

ben dokorda tartılmıorum her cuma sabahı çıplak ve aç bi şekilde tartılıorum ki moralim bozulmasın die. benim kilo alımım durdu nerdeyse 3 haftadır kilo almıorum inşallah kuzum alıodur offff

canım ben takmamaya alıştım.gün kesmiyorum kendime 63 günüm var diyorum gözüm korkmasın diye.ama mart anneleri malum martı bekleyemedi,keza şubattakilerde ocakta dökülmüşlerdi.39 u beklersen sezeryan ihtimali düşer gibime geliyo ama hayırlısı tabi.beklerse bebişin neden olmasın..

ne bilim güzelim dr 38+4 e gün verdi işte şimdi mart analarını da görüce acaba kazara bebiş erken gelmek şister mi die düşünmüo deil insan

çiçek ben senin pideden yapacaktımki evdeki yaş maya bozulmuş:çok üzgünüm:
ne yapcam şimdi yaa off,poğaçamı yapsam acaba?

benim doktorum hiçbirşey demedi canım benimde canım ona sıkılıyor zaten ama normalde yapabilirsin dedi....bebeğin iri olup olmaması etkendir dedi ve çatı muaynesi..normal doğumlarda bizde omuz takılması gibi problem olabiliyor bildiğim kadarıyla...ama banada risklerden bahsederse bende sezaryanı tercih ederim kızım için....eğer öyle olursa aman allahım benim şafak 24 olurdelikafadulden

arkadaşlar görüşürüz.ben kelebeğimin eşyalarını ütülemeye başlıyorum.arada okurum.didemden haber alan hemen yazsın.aklım onda kaldı.inşallah sorun her neyse gelmiş geçmiştir.

arkadaşlar görüşürüz.ben kelebeğimin eşyalarını ütülemeye başlıyorum.arada okurum.didemden haber alan hemen yazsın.aklım onda kaldı.inşallah sorun her neyse gelmiş geçmiştir.

kolay gelsin canım başta zevkli ama sonra yoruluyosun malum ufacıklar hehhe.ama yinede meleğinin kıyafetleri olunca bi başka oluyo..ben ütü masasını koltuğun boyuna getirdim tv yi açtım oturduğum yerden yaptım ütüyü kolay oldu tavsiye ederim ..

evet canım ona göre sen kendini hazırla.şimdi kilolarımız normal gitse de özellikle son 3 hafta aşırı kilo alabilirler ve omuz takılması dediğimiz şey olabilir.bir de karnımızda kaldıkları sürece onlar da şekerden az da olsa mutlaka etkileniyorlar.37 hafat bitince zaten normal olarak düşünülüyormuş öncesi prematüre bebek olarak adlandırılıyormuş.hepimize rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.lütfen birbirimize çok dua edelim.

bebeğin gelişimi ile alakalı bir durum bu betülcüm....ama 38 den sonra her an normal olarakta gelmek isteyebilir bebek ve öylesi daha zor olur kanımca...düşünsene evde suyunun gelip açılmanın başladığını ama senin sezaryan istediğini...her 2 türlüde acın olacak yani....bunun için erken alıyorlar ve her bebek sarılık olabiliyor...arkadaşımın 36.haftada sezaryanı oldu ve bebeği sarılık olmadı....belli olmuyor yani...normal doğumla 35.haftada doğan var ve sarılığı ciddi olmayanda....allah hayırlı olanı versin en güzeli bu

Günaydınlar,
Sinehas topic adresi için teşekkür ederim, bulamadım geçen gün..

canım benim kocam balık işte küçükken yaramaz bi veletmiş ama şuan tembel ve ağır bi insan ama çoook iyi kalpli

evet çiçek geçinmek zormuş balıkla ben de koç istiyorum

koç demişsin yeni farkettim
balıkla geçinmek zor ama yinede burç işte..Allah talihlerini,bahtlarını açık etsin..

Nalçaklaaaar, Nayıııır nolamaz!! -tatlicadiarzu- ben balık burcuyum bi kerem..6 mart doğum günüm..hem hiçte duygusal değillim..balıklar çok hırslı olurlar, kafaya koyduklarını yaparlar..sanata eğilimleri vardır..üstelik balık erkekleri evlerine ve eşlerine çok bağlı olurlar..evcimen olurlar..sadece balıklarda da hırsın yanı sıra inat vardır..çok merhametli olurlar..ben kocamın doğum gününde hamile kaldım, şimdi o da bana senin doğum gününde de doğsa ne güzel olur di mi diyo!! 34-35 haftalık falan olacak aslında hoş olabilir ama 36 dan önce doğmasın ya!!ha balık burcu çocukları bide çok yaramaz olup, uykuyu sevmezler :jeyyar:

KIZLAR 28 şubat 1,2 martta bebek fuarı var ben 28 şubat cumartesi günü fuardayım annemle ve halamla gezcez bebişin eksiklerine bakcaz gidecek olan var mı benden başka?

benim eşimde söz verdi c.tesi günü beni götürecek fuara..ama bizde çok erken orada olamayız, kadıköyden gelicez zaten yol çok uzun..aslında fuarın ilk günü fuar çok güzel olmaz ama ancak hafta sonu gidebiliyoruz..ilk bi kaç günde tüm standları kuramıyorlar, bide çok kalabalık oluyo..neyse yine karşılaşırız umarım..bizim buluşma fotolarından beni tanıyosunuz o yüzden görürseniz seslenin..

haklısın vazgeçtim.geçen gün kız istemeye gittik ertesi gün neredeyse 24 saat yataktan çıkmadım.benim neyime fura felan,bebiş doğsun seneye giderim yaww.acelem yok yeterki sağlıklı olsun..

biz senin yerinede gezeriz dicem ama senden kalır halim yok aslında..bi giderim 2 gün yatarım artık..aman napalım ya, otura otura gezerim :dance:

ben de öyle yapcam kurdum zaten ütü masasını.görüşürüz.

toz maya varsa açma yap canım o da güsel oluo:)

bişey dicem ama ben açma yapmayı bilmiyomki :bbo:
zaten bildiğim 3-5 bişey var yeni yeni öğreniyom evde oturmaktan sıkıldım vakit geçsin diye uğraşıyom..bildiğin bi tarif varsa yapayım valla zeytinli açmayıda çok severim..cokacimcoook

bende dedim rennie duo veya gaviscon diye ama sitede beni tınlayan kalmadı..
2-3 gündür yokmuşum gibi davranılıyor :çok üzgünüm:
geçmiş olsun
amanda kuzummmm beniimmmmmmm hormonlarımı çoşmuş onun relax relax manyak bu karılar boşver sen onları

evet çiçek geçinmek zormuş balıkla ben de koç istiyorum
ben yengeç koca akrep bizde koç istemiyoz anlaşamayız biz onlarla hakimiyeti elegeçirirler valla

Mine hanımın yardımcısı sinem hanım var o hallediyor zaten
ben konuşmuştum onunla o hazırlamış ben akşam iş çıkışı gidip aldım hazırdı zaten

TEŞEKKÜRLER HAYATIM.......

ImageShack - Image Hosting :: scann001.pdf

CANIM ŞU EKTEKİ YAZIYI BİR OKUSANA,,,
BEN BU YAZI DOĞRULTUSUNDA ALIRIM DİYE ÜMİT EDİYORUM....
DÜN İŞ YERİNDEKİ MUHASEBECİYLE ŞÖYLE BİR BİR KONUŞTUM.
İZİN VERMEZLERSE TAZMİNAT HAKKIM VARMI DİYE,, ODA VAR DEDİ, AMA KESİN EMİN OLAMADI, YENİDEN BAKARIZ DEDİ...
ŞİMDİDEN ÇOK KURCALAMAK İSTEMİYORUM ŞİRKETTE...

aarkadaşlar şeker tansiiyon gibi problemi olanlar kendilerini işle çok yoranlar bir de tabi allahın takdir ettikleri erken doğurabilir.ben sancılarım var mı diye nstden sonlarda kontrol ettiririm yoksa açılma falan beklemeyi düşünüyorum.aldığım izinde beklersek boşa gitmez.
yalnız korkum şundan spinal sezeryan istiyorum ama eğer planlarken plansız gelirse genel anestezi olmak zorunda kalır.
sezeryan olacaklar siz ne istiyorsunuz?(spinal epidural genel)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…