2009 Nisan Anneleri buraya

kızma yaww,iyi olabilir balık burçları ama koç,boğa tarzında burçlar balıklarla zor anlaşır,kast ettiğimiz buydu alıngansın balık burcu kaydirigubbakcemile3
canımcım tabiki iyidir herkesin ayrı özelliği var dedimya Allah bahtlarını açık etsin ne olursa olsunlar..
sende fuarcısın yani off ya bi benmi kalcam neyse aman kafama girmesin yine,seneye giderim ben hem bebişimle giderim daha güzel olur dimi

günaydın bu arada enteresan bişi oldu bu gece benim sıpalar uyumama izin verdiiiiii çok güzel bi geceydi sabah kalktım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum kuş gibiydim valla

Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler bölümünde kızımın adı hilal mi olsun özge mi?diye anketim vsar ve yarım saate kapanıyor.katılın bre be kızlar be

Ekteki yazı çok ufak olmuş okunmuyor,,,,
kız senin bilgilerin bizde yok...
Mail atacakstım sana .... Onuda yazamıyorum...

Bu arada niye tel ve mail adresini vermedin bakım .

çiçek bende perşembe gidiyorum Demir'le buluşmaya. Can dan iyi haberlerle dön inşallah.Söyle beklesin Nisan'ı tımam mııı?

olursa epidural düşünüyorum aslında ama spinal veya epidural olmasına anestezici karar veriyo,genel olmam heralde.genel anesteziden uyanması zor geliyo hemde bebeğin çıktığı anı görmezsem kahrolurum:çok üzgünüm:
ben lokal anesteziyle ameliyat oldum,ameliyatta bişey hissedilmiyo ama sonrası feci ,sezeryan doğum şekli değilde ameliyat sonuçta yarıyolar.artık Allah ne şekilde kısmet ederse o olsun..

günaydın bu arada enteresan bişi oldu bu gece benim sıpalar uyumama izin verdiiiiii çok güzel bi geceydi sabah kalktım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum kuş gibiydim valla

günaydın güzelim seni telaşa sokmak istemem ama,,,,,

seminerden öğrendiğim bir notu iliştirmek isterim...
Doğumdan birkaç gün önce insan kendini çok enerjik hissedermiş, bir de ishal olurmussun.....

Aklında bulunsun ,,, dikkat et kendine

günaydın dicem ama sakın kızmayın ne günaydını diye vallanyeni kalkmadım ama 1 saat oldu çokta değil yani,kahvaltımızı yaptık geldik,geçmişi okiim geliyorum

canım benim işleyiş tabiki öyle ama birçok işyeri buna uymuyor....gerçi izin isteyip vermeyenle karşılaşmadım ama genelde doğum sonrasında dönmeyenle çok karşılaştım burada.....bir şekilde punduna getirip olmuyor ama şirket her işini yasal olarak hallediyorsa vermesi gerekir sana izni yada tazminatını

Ekteki yazı çok ufak olmuş okunmuyor,,,,
kız senin bilgilerin bizde yok...
Mail atacakstım sana .... Onuda yazamıyorum...

Bu arada niye tel ve mail adresini vermedin bakım .

ben sana özel mesaj attım buradan am kapalıydı hatta sana söyledim ama gözden kaçtı sanırım...özel mesajını aç istersen vereyim bilgilerimi....

amaaaaaaaaaaaaaaaan kızlar ben kendimi çok süper hissediyorum hatta yarın kuaföre falan gidim modundayım ishale gelince ishal sayılmaz ama dün sıvı bi durumumuz vardı ay doğurmayım ben nolur yaaaaaaaaaaaadelikafaduldenkafamçokkarıştı

herkese merhabalar bgn tatilimin ilk günü çünkü dün il lamadı akşama kadar hastanede 1 satırlık doğum izni kağıdını almaya çalıştım bu arada kuzum hakkında da bilgi aldı göremedim ultrasoncu gıcıktı cok büyük hepsi ekrana sığmıyo görsende anlamazsın dedi kalp sesini duyduk kurban olsun annesi ona zaten cuma dr.uma gitcem rapor içindi dünkü kızlar ben 32 deyim ama bebişim 34 de bu erken doğum yaparmı tosunmu olcak bukız yerim ben onuuuuu

geçen hafta bursasu sayesinde açtım özelimi , şekerim...
Sen gönder kayıda geçeliim senide

mart anneleri doğuruyo hep 4 hafta kalmadan bizim haberlerde gelir yaaaa ne güselllllllllllll

canım seni telaşa sokmak istemiyordum...
Sadece bilgin olsun istedim..........

kızımın adı cansu mu olsun yüsra mı teyzeleri yardım edin hangisi hoş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…