Günaydınlar,
Sinehas topic adresi için teşekkür ederim, bulamadım geçen gün..
Nalçaklaaaar, Nayıııır nolamaz!! -tatlicadiarzu- ben balık burcuyum bi kerem..6 mart doğum günüm..hem hiçte duygusal değillim..balıklar çok hırslı olurlar, kafaya koyduklarını yaparlar..sanata eğilimleri vardır..üstelik balık erkekleri evlerine ve eşlerine çok bağlı olurlar..evcimen olurlar..sadece balıklarda da hırsın yanı sıra inat vardır..çok merhametli olurlar..ben kocamın doğum gününde hamile kaldım, şimdi o da bana senin doğum gününde de doğsa ne güzel olur di mi diyo!! 34-35 haftalık falan olacak aslında hoş olabilir ama 36 dan önce doğmasın ya!!ha balık burcu çocukları bide çok yaramaz olup, uykuyu sevmezler :jeyyar:
benim eşimde söz verdi c.tesi günü beni götürecek fuara..ama bizde çok erken orada olamayız, kadıköyden gelicez zaten yol çok uzun..aslında fuarın ilk günü fuar çok güzel olmaz ama ancak hafta sonu gidebiliyoruz..ilk bi kaç günde tüm standları kuramıyorlar, bide çok kalabalık oluyo..neyse yine karşılaşırız umarım..bizim buluşma fotolarından beni tanıyosunuz o yüzden görürseniz seslenin..
biz senin yerinede gezeriz dicem ama senden kalır halim yok aslında..bi giderim 2 gün yatarım artık..aman napalım ya, otura otura gezerim :dance:
aarkadaşlar şeker tansiiyon gibi problemi olanlar kendilerini işle çok yoranlar bir de tabi allahın takdir ettikleri erken doğurabilir.ben sancılarım var mı diye nstden sonlarda kontrol ettiririm yoksa açılma falan beklemeyi düşünüyorum.aldığım izinde beklersek boşa gitmez.
yalnız korkum şundan spinal sezeryan istiyorum ama eğer planlarken plansız gelirse genel anestezi olmak zorunda kalır.
sezeryan olacaklar siz ne istiyorsunuz?(spinal epidural genel)
günaydın bu arada enteresan bişi oldu bu gece benim sıpalar uyumama izin verdiiiiii çok güzel bi geceydi sabah kalktım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum kuş gibiydim valla
TEŞEKKÜRLER HAYATIM.......
ImageShack - Image Hosting :: scann001.pdf
CANIM ŞU EKTEKİ YAZIYI BİR OKUSANA,,,
BEN BU YAZI DOĞRULTUSUNDA ALIRIM DİYE ÜMİT EDİYORUM....
DÜN İŞ YERİNDEKİ MUHASEBECİYLE ŞÖYLE BİR BİR KONUŞTUM.
İZİN VERMEZLERSE TAZMİNAT HAKKIM VARMI DİYE,, ODA VAR DEDİ, AMA KESİN EMİN OLAMADI, YENİDEN BAKARIZ DEDİ...
ŞİMDİDEN ÇOK KURCALAMAK İSTEMİYORUM ŞİRKETTE...
Ekteki yazı çok ufak olmuş okunmuyor,,,,
kız senin bilgilerin bizde yok...
Mail atacakstım sana .... Onuda yazamıyorum...
Bu arada niye tel ve mail adresini vermedin bakım .
günaydın güzelim seni telaşa sokmak istemem ama,,,,,
seminerden öğrendiğim bir notu iliştirmek isterim...
Doğumdan birkaç gün önce insan kendini çok enerjik hissedermiş, bir de ishal olurmussun.....
Aklında bulunsun ,,, dikkat et kendine
günaydın bu arada enteresan bişi oldu bu gece benim sıpalar uyumama izin verdiiiiii çok güzel bi geceydi sabah kalktım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum kuş gibiydim valla
canım benim işleyiş tabiki öyle ama birçok işyeri buna uymuyor....gerçi izin isteyip vermeyenle karşılaşmadım ama genelde doğum sonrasında dönmeyenle çok karşılaştım burada.....bir şekilde punduna getirip olmuyor ama şirket her işini yasal olarak hallediyorsa vermesi gerekir sana izni yada tazminatını
ben sana özel mesaj attım buradan am kapalıydı hatta sana söyledim ama gözden kaçtı sanırım...özel mesajını aç istersen vereyim bilgilerimi....
amaaaaaaaaaaaaaaaan kızlar ben kendimi çok süper hissediyorum hatta yarın kuaföre falan gidim modundayım ishale gelince ishal sayılmaz ama dün sıvı bi durumumuz vardı ay doğurmayım ben nolur yaaaaaaaaaaaadelikafaduldenkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?