şenay ne gibi sıkıntılar oldu.
hahah bende çok saçma rüyalar görüorum mesela geçen gün annem rüyamda benim babeğimi doğurmuş hastanenin 90. katında yatıodu biz eşimleonu ziyarete gidioduk falanPP
günaydınlarrrrr.......
inşallah herkes iyidir.... geçmişi okumadan selam vereyim dedim sonra 1 saate kadar çıkcam zaten... kahvaltı bile yapmadım yanı.... çok değerlisiniz efendiiimm....
teyzeleri dün dr gittik.... bizim bıdık 1941 gr olmuş dr çok iyi kilosu dedi... ayyy 4 defadır yüzünü saklıyo göremedik...
bu defa bize dönüktü ama koluyla kapattı uğraştı dr ama tık yok.. KOÇ BURCU işte.. anası gibi İNATÇI:):):):.. çatı ya da nst yapmadı... erken doğum riskin yok dedi.... çift görmem için haftada 3 kez tansiyon ölçtür dedi ve göz muaynesi ol mutlaka dedi... ve iki haftada bir görüşelim falan demedi... demek ki elcek ay diyecek... sonra eşimle biras gezdik ümraniye çarşıda ama eve geldiğimde dökülüyodum ben.. çooook yorgundum... şimdilik bu kadar kıslar hepinize iyi sohbetler.......
Yaaa ben yazıyı ekledim...........
Rumelili kaçmışşşşşşş
demet1 de yokkkkkkkkkk...
Acil muhasebeci - insan kaynakçı - mali muşavir aranıyorrrrrrrrrrrr
izine çıkanlar
betül19
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01
elavinya
eda-edanur
elavinya
ben de çoktan izindeyim.çok güzel ev hanımı olmak :)):1hug:
çalışmaya devam edenler şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
e_toprak
oy oy oy arkadaşlar ne zormuş o minnacık şeyleri ütülemek öyle.belim koptu.ama bi o kadar da zevkli.hayırlısıyla giydirdiğimiz günleri de görürüz inşallah.
izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01
elavinya
eda-edanur
elavinya
çalışmaya devam edenler şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
e_toprak
kızımın adı cansu mu olsun yüsra mı teyzeleri yardım edin hangisi hoş?
oy oy oy arkadaşlar ne zormuş o minnacık şeyleri ütülemek öyle.belim koptu.ama bi o kadar da zevkli.hayırlısıyla giydirdiğimiz günleri de görürüz inşallah.
merhabalar en azından son iki günü okuyup bitirdim. Çok büyük bir problem yaşayan görmedim çok şükür. dideme geçmiş olsun diyorum. İnşallah en yakın zamanda iyi haberlerini duyarız. biz geçen hafta bayağı iş hallettik. bebek karyolamızın ve dolabımızın siparişini verdik. belisten. görmüşsünüzdür kesin yeşil beyazlı takımın lila beyazlısı olacak. gelince inş. fotosunu çekerim. yatak örtülerinin yan yastıklarının siparişi verildi beyaz yıldızlı aylı bişi. bir de taçın organik nevresim takımlarından bir tane aldım.
benim kocamda balık çiçeğinde dediği gibi küçükken yaramazmış küçüklüğünü bilenler öylediyor.
İyi burçtur balık erkekler için. Bayanlarını pek bilemiycem.
kolay gelsin.............ben de öyle yapcam kurdum zaten ütü masasını.görüşürüz.
kızlar aradım , 3 gün hastanede yatmış , şimdi uyuyormuş,,,
telefona bir erkek çıktı,,, eşiydi herhalde .
o sizi arar dedi,,, ben meraklı , iyimi , doğum mu yaptı diye adamcağızı sık boğaz ettim.
yok doğuma 1 ay var dedi,,,
ayy neden hastanede yattı acaba???
ne oldukii...
merhabalar en azından son iki günü okuyup bitirdim. Çok büyük bir problem yaşayan görmedim çok şükür. dideme geçmiş olsun diyorum. İnşallah en yakın zamanda iyi haberlerini duyarız. biz geçen hafta bayağı iş hallettik. bebek karyolamızın ve dolabımızın siparişini verdik. belisten. görmüşsünüzdür kesin yeşil beyazlı takımın lila beyazlısı olacak. gelince inş. fotosunu çekerim. yatak örtülerinin yan yastıklarının siparişi verildi beyaz yıldızlı aylı bişi. bir de taçın organik nevresim takımlarından bir tane aldım.
geldimmm güzel büyülü bahcelerhihoyyyt
merak etmeyin iiyim simdi:CüvCüv:
hemen yazıyorum 3 günlük maceramııı:teytey:
bu arada sizi cok seviyorum ve tesekkür ediyorum hepinize teker teker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?