2009 Nisan Anneleri buraya

kızımın diğer kıyafetlerini yıkıyorum yarın falan da onları ütüleyince kendi çantamı hazırlarım artık.
arkadaşlar kızımın çantasına
2 tane tulum
2 atne zıbın
2 tane kollu penye önü bağcıklı yelek gibi bişey
ıslak mendil
pişik kremi
3 çorap 3 eldiven
battaniye
alt değiştirme örtüsü
4 havlu 4 mendil
koydum.unuttuğum tavsiye edeceğiniz bişey var mı

canım basalım topiklerini hepsine laf atıp kaçalım hahahahahaha çok şahane bi çözüm yolu ürettim

emzik koy canım her ihtimale karsı.........

yün battanıye sanırım bide ince polar gibilerınden varsa penye falan onlardan.......ekleyebılırısın

canım ben huysuzlanırsa falan die emzik falan da koydum kuzuya bi de battaniye koymuşsuzn ama odalar bazen çok sıcak oluo nolur nolmaz bi de pike koy derim ben

emzik koy canım her ihtimale karsı.........

yün battanıye sanırım bide ince polar gibilerınden varsa penye falan onlardan.......ekleyebılırısın

penye battaniye koydum urla bir tane de polar güzel bişey almıştım onu da koyayım.emzik kaynattıkatan sonra koyacağım biraz daha beklesin di mi

cuma günü doktora hastaneye gittik cünkü dogumdan önce kan degerlerine bakalım test yapalım demişti
neyse gittik kan verdik idrar tahlili ultrason nts falan
DEMİR 3 kg olmus, ben toplam 12 kilo almısım
DEMİR dogum kanalına girmiş dedi bu bizi cok mutlu etti cünkü normal dogum istiyorum yaaa....
nts falan sorunsuz du en son tahlil kan tahlilleriydi kadının yüzü değişti görünce hemen hastaneye yatıyorsun dedi

ben aglamaya basladım tabii, ne oluyo diyeee
hemoglabin (demir) 7 ye düşümüş 9 altını ameliyata bile almazlar dedi
ben kendimi ii hissediyorum bişeyim yok desemde nuh diyo peygamber demiyooo, ben bu sorumlulugu alamam dedi dogumda da yaklasık 1 kg kan kaybediceksin sonra bebişle falan hiç ilgilenemezsin hatta ayaga bile kalkamazsın falan dedi cok korktum
hemen istanbul alternatif tıp doktorumu aradım oda mantıklı dedi, bizi eve bile göndermiyorlardı hemen yukarı cıkıp yatıyorsun dedi, ben cok aglayınca izin verdi eve geldik esyalarımı aldık, ya doguma gidiyo olsaydım daha canta bile hazır değillll:::)))

neyse tekrar döndük, ben 3 gün boyunca hastanede agladımm, ilk defa hastane tecrübem oldu, sabah aksam 150 ml serum verdiler demir ilacı, ama hem hamilelik, hem demir eksikliği hemde alısık olmadıgım için damar bulamadılar bulduklarıda batladı zaten kollarımı bir görseniz mosmor:(((
neyse dün aksam cıktık, eve gelip hemen uyudum , evimi cok özlemidimmm
sirvan aramıs, eşim cıkmıs, cok komik nerden biliyorlar numaranı diyooo, yoksa herkese verdin mi dedi, ya hepsi simdi ararlarsa ben ne diycem dedi:::))))), bide neyse artık eminim gercekten bayanmıs dedi:::))))

canım çok geçmiş olsun.sonuçta demir de sen de iysiniz.rahatladım.sen nasıl kansız düştün be güzelim senin doğal beslenmeleyle aran iydi ama işte insanın aklına hiç olmayacak şeyler gelebiliyor.

canım benim ya çok geçmiş olsun ama olumlu düşünelim sonuçta iyiki kan testi yapılmış ve o değeri görmüş doktor sonuçta çaresine bakılmış Allah korusun doğum zor olurdu yoksa. zorlanmışsın 3 gün ama arık daha sağlıklısın

işte böyle kızlar ben ne kadar kactım kactım sonunda 3 gün bir hastane macerası yasadım
ama ordayken hep sükür ettim RABBİME
ne kadar sanslıyım diyee, evet dogum hastanesı ama bi sürü bebek isteyen insanla doluydu hamile kalamayanlar, ur cıkanlar falan,
RABBİM bizi ve bebişlerimizi korusun
sonra dedim ki kendi kendime didem sen ne kadar kacarsan kac alısmak zorundasın ve bak dogum öncesi ALLAH sana böyle bir sans verdi, hastaneyi tanıman için orda yasayan hayatlarında oldugunu bilmelisin hem senin sadece destege ihtiyacın var kimbilir insanlar ne sikayetlerden ne sancılı hastalıklaradan yatıyorlar::(( işte böyle düşündüm kızlar ve kendimi rahatlatmaya calıstım, eve geldiğimden beri hamd ve sükür ediyorummm
cok uzun oldu kusura bakmayın ama size yazmayı özlemişim::)))

bizde sasırdık nasıl olduda bu beslenmeye bu sonuclar cıktı diye
ama doktor bebekle alakalı diyor,
malum önden gidiyor 3 kg olmus bile
masallah o sürekli kendini besliyorrr:::)))
hastanede tüm hemsireleri delirtti, tam nts de yerini buluyorlar zırt diye dönüyooo haydi tekar , sonra sürekli oynadıgı için nts lerin hiç biri sonuc vermedi, öyle cok dönüyo ki onun hareketleri sancı gibi gözüküyorr, ilk önce cok korktular doguruyorum zannettiler ben sonra herzaman ki halimiz falan değince anladılar:::::)))
doktorum demesiyle resmen beni sömürmüşşş:::)))
aman ii olsundaa:::)))

bu arada tesadüfe bakarmısınız DEMİR bana demir eksikliği yasatıyor, hastane camından bakınca da DEMİRSPOR tesisleri vardı karsıda:::)))))

ben şu ağustos annelerine bi bakayım bakalım zaten bu gün kendimi süper hissediyorum ay topluca girişmi yapsak bütün sorulara cevap veririz şok olurlar gidiyom valla hadi gelin

didemcim çok geçmiş olsun canım kocişine çok güldüm ama ya hepsi arasa demişya koptum:roflol:

evet canım yaaa cok komik adam
neyse bunca aydan sonra gercekten varlıgınıza inandı
benle hep alay ediyordu kimbilir kimler falan diyeee:::sm_cool:

aman işte erkekler:roflol:
buarada oda cok agladı, kendi basına eve gelememiş yatakta yatamamıs, cok korkmus, ne salak ki hastaneye öglen ziyaretci saatleri dısında giremedi bilee
annem kaldı basımda, annem diyo ki neden ben kalıyorum ben mi yaptım bebişi babasını cagırınlaelaelaelaelae
enterasandı yani maceramızkaydirigubbakcemile3

geçmişi okuyamadım umarım herkes iidirrrkaydirigubbakcemile5
cok özlemişim siziiiii

yeniden teşekkür ederim. umarım sıkmamışımdır,, ama ne yapım 5 senelik emeğim var...

çoçuk bezide koy canım birkaç tane ,, gerçi hastane veriyor ama ne olur ne olmaz...

canım çok geçmiş olsun,,, allah tekrarını göstermesin...
bundan sonraki hastane tecruben güzel bir doğumla sonuçlanması ümidiyle....

bu arada demir 3 kilo maşallah ta , sen 34 haftadasın ,,,
37 -38 falan doğurduğunu düşünsek, demir bu zamana kadar yeniden kilo alacak....
bundan sonra normal doğum zor olmazmı - bebeğin iriliğinden dolayı diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…