çiçek bende perşembe gidiyorum Demir'le buluşmaya. Can dan iyi haberlerle dön inşallah.Söyle beklesin Nisan'ı tımam mııı?
valla burclarla alaklı bılmıyorum ama benım eşim başak....
herkes diyorki aman ona benzemesin huyu erkekya bide....
kızlar insanları benzdirmiş resmennnn
eltim kaçmış benım tabi 2 yıl onlarla yaşamış
saat :12 olunca aman...........gelicek deyip herkes zamanın 1 olmasını istermiş yemegını yıyıpte kaçca diye....
ölümmüş
cok munzurluklar yaparmış insanların üzerine bile işermiş....
neler neler anlatsam........
şimdi kendine gülüyo ama düşüncesizya tam sopalık............ehehehehe
ama benım oglan ona benzerse...........
kolay gelsin.............
yaz kızlar bi arkadaşım var agustos annesi olucak....
dün onu kk'ya üye yaptım agustos annelrıne azmış işte 4lü tarama yaptıran varmı v.s
kimse cevap vermemiş bende slm ben nisan annesiyim arkadaşım yeniüye oldu ona yardımcı olumusun cevap vermemişsiniz(3 sayfa gecmiş yazının üzerinden) falan yazdım güzel paylaşımlar diye veda ettımmm
biri demiş sen tücrübelisin neden sen yönlendirmedin falan yazmış
bende dedim ben 4 lü tarama yaptırmdım
o sizinle şuan aynı duyguları yaşıo sizlerle paylaşıyo yzdım
trip falan yapıon yazmışlar bana
aman bi görseniz.... hiç güzel bi topik degıl yani yeni kişilere tahamülü yok gibiiii
dedim herhalde hamilelikten sinirden sters bizde sinir sters yok yazmışlar
cok ters bi topikkk..................:enbuyukkk:
kendileride söylediler herkes buraya gelıp soru soruyo giilerınden taikide paylaşımlarımız olucak ama dimi....
pes dedirtilerrr
canım basalım topiklerini hepsine laf atıp kaçalım hahahahahaha çok şahane bi çözüm yolu ürettim
kızımın diğer kıyafetlerini yıkıyorum yarın falan da onları ütüleyince kendi çantamı hazırlarım artık.
arkadaşlar kızımın çantasına
2 tane tulum
2 atne zıbın
2 tane kollu penye önü bağcıklı yelek gibi bişey
ıslak mendil
pişik kremi
3 çorap 3 eldiven
battaniye
alt değiştirme örtüsü
4 havlu 4 mendil
koydum.unuttuğum tavsiye edeceğiniz bişey var mı
emzik koy canım her ihtimale karsı.........
yün battanıye sanırım bide ince polar gibilerınden varsa penye falan onlardan.......ekleyebılırısın
yok be ugraşmayalım onlarda anne sonucta ama onlar böyle düşünmüyor..........
çete gibi olmuşlar ehehehe
cuma günü doktora hastaneye gittik cünkü dogumdan önce kan degerlerine bakalım test yapalım demişti
neyse gittik kan verdik idrar tahlili ultrason nts falan
DEMİR 3 kg olmus, ben toplam 12 kilo almısım
DEMİR dogum kanalına girmiş dedi bu bizi cok mutlu etti cünkü normal dogum istiyorum yaaa....
nts falan sorunsuz du en son tahlil kan tahlilleriydi kadının yüzü değişti görünce hemen hastaneye yatıyorsun dedi
ben aglamaya basladım tabii, ne oluyo diyeee
hemoglabin (demir) 7 ye düşümüş 9 altını ameliyata bile almazlar dedi
ben kendimi ii hissediyorum bişeyim yok desemde nuh diyo peygamber demiyooo, ben bu sorumlulugu alamam dedi dogumda da yaklasık 1 kg kan kaybediceksin sonra bebişle falan hiç ilgilenemezsin hatta ayaga bile kalkamazsın falan dedi cok korktum
hemen istanbul alternatif tıp doktorumu aradım oda mantıklı dedi, bizi eve bile göndermiyorlardı hemen yukarı cıkıp yatıyorsun dedi, ben cok aglayınca izin verdi eve geldik esyalarımı aldık, ya doguma gidiyo olsaydım daha canta bile hazır değillll:::)))
neyse tekrar döndük, ben 3 gün boyunca hastanede agladımm, ilk defa hastane tecrübem oldu, sabah aksam 150 ml serum verdiler demir ilacı, ama hem hamilelik, hem demir eksikliği hemde alısık olmadıgım için damar bulamadılar bulduklarıda batladı zaten kollarımı bir görseniz mosmor:(((
neyse dün aksam cıktık, eve gelip hemen uyudum , evimi cok özlemidimmm
sirvan aramıs, eşim cıkmıs, cok komik nerden biliyorlar numaranı diyooo, yoksa herkese verdin mi dedi, ya hepsi simdi ararlarsa ben ne diycem dedi:::))))), bide neyse artık eminim gercekten bayanmıs dedi:::))))
cuma günü doktora hastaneye gittik cünkü dogumdan önce kan degerlerine bakalım test yapalım demişti
DEMİR dogum kanalına girmiş dedi bu bizi cok mutlu etti cünkü normal dogum istiyorum yaaa....
nts falan sorunsuz du en son tahlil kan tahlilleriydi kadının yüzü değişti görünce hemen hastaneye yatıyorsun dedi
ben kendimi ii hissediyorum bişeyim yok desemde nuh diyo peygamber demiyooo, ben bu sorumlulugu alamam dedi dogumda da yaklasık 1 kg kan kaybediceksin sonra bebişle falan hiç ilgilenemezsin hatta ayaga bile kalkamazsın falan dedi cok korktum
hemen istanbul alternatif tıp doktorumu aradım oda mantıklı dedi, bizi eve bile göndermiyorlardı hemen yukarı cıkıp yatıyorsun dedi, ben cok aglayınca izin verdi eve geldik esyalarımı aldık, ya doguma gidiyo olsaydım daha canta bile hazır değillll:::)))
neyse tekrar döndük, ben 3 gün boyunca hastanede agladımm, ilk defa hastane tecrübem oldu, sabah aksam 150 ml serum verdiler demir ilacı, ama hem hamilelik, hem demir eksikliği hemde alısık olmadıgım için damar bulamadılar bulduklarıda batladı zaten kollarımı bir görseniz mosmor:(((
sirvan aramıs, eşim cıkmıs, cok komik nerden biliyorlar numaranı diyooo, yoksa herkese verdin mi dedi, ya hepsi simdi ararlarsa ben ne diycem dedi:::))))), bide neyse artık eminim gercekten bayanmıs dedi:::))))
didemcim çok geçmiş olsun canım kocişine çok güldüm ama ya hepsi arasa demişya koptum:roflol:
kız muhtar sen yazılanları okumuyorsunklava:.....yazıyı okudum ben ve tekrar diyorum doğru işleyiş bu zaten ona lafım yok.....ama bir şekilde punduna getirip vermeyen var ama şirketiniz büyük bir sanırım ve kişilerde aldıkları maaşlardan gözüküyorsa zaten yasal prosedür işliyordur.....yani sana kıdem verirler....
kızımın diğer kıyafetlerini yıkıyorum yarın falan da onları ütüleyince kendi çantamı hazırlarım artık.
arkadaşlar kızımın çantasına
2 tane tulum
2 atne zıbın
2 tane kollu penye önü bağcıklı yelek gibi bişey
ıslak mendil
pişik kremi
3 çorap 3 eldiven
battaniye
alt değiştirme örtüsü
4 havlu 4 mendil
koydum.unuttuğum tavsiye edeceğiniz bişey var mı
işte böyle kızlar ben ne kadar kactım kactım sonunda 3 gün bir hastane macerası yasadım
ama ordayken hep sükür ettim RABBİME
ne kadar sanslıyım diyee, evet dogum hastanesı ama bi sürü bebek isteyen insanla doluydu hamile kalamayanlar, ur cıkanlar falan,
RABBİM bizi ve bebişlerimizi korusun
sonra dedim ki kendi kendime didem sen ne kadar kacarsan kac alısmak zorundasın ve bak dogum öncesi ALLAH sana böyle bir sans verdi, hastaneyi tanıman için orda yasayan hayatlarında oldugunu bilmelisin hem senin sadece destege ihtiyacın var kimbilir insanlar ne sikayetlerden ne sancılı hastalıklaradan yatıyorlar::(( işte böyle düşündüm kızlar ve kendimi rahatlatmaya calıstım, eve geldiğimden beri hamd ve sükür ediyorummm
cok uzun oldu kusura bakmayın ama size yazmayı özlemişim::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?