2009 Nisan Anneleri buraya

bide taç kristal uyku setleri var onların kaliteside çok güzel 70 ytl civarı...............

Selinay sağol canım.Ben de ondan alayım bari.Bu arada canını sıkma daha fazla.İlgilenmemelerinden iyidir değil mi?Boşver kıymet kadınım diye dolaş ortada.

Kızlar ben 1 saat kadar yokum.Biraz yürüyüp geleym.Hareket şart.

annem park yatak için ince bir yün yatak yapacak. onu kullanıcam.
çiçekçim beşi nasıl bişey bilmiyorum ama. küçük bişeyse mothercare de onlara uygun uyku setleri oluyo bibakarsın istersen

kızlar niye konuşmuyosunuz sustunuz yaaaaaaaaaaaaa.........................

meraba büyülü bahceler
mutlu günler diliyorummmm

selinaycım bak ne güzel seni merak etmişler tadını cıkar canımmm:::)))

ben de bebek odası takımından sonra park yatak aldım, malum annemle aynı apartmandayız bebek 40 ını falan cıkarınca ona indiririz yazın yazlıga falan götürürüz diye ama dediğiniz gibi onun içine bi türlü birsey uyduramadım, sünger terlettiği için kesinlikle tavsiye etmiyorlar, ortopedik yatak bence onun içine büyük ama yün yatak yapın ince dediler bu hafta onu halledeyim diyordum:::))))

ya bizim yatakta 60*120 olur heralde
ben park yatağın içine aynı yerden bi yatak aldım ince bişey sünger değil ama

ben dün mothercare gittim bursa zaferplazada ama bişey göremedim ucuzluk falanda yoktu
zati hep kız şeyleri yapmışlar cicili cicili kıskandım
bişey almadım çıktım bende:dilcikar:

evet selinaycım ne kadar düşünenim varmış de geç bence.
didemcim ben de çevremde hep ince yün yatak gördüm park yatak için. öyle yapıcam. diğerleri için ben de senin gibi düşünüyorum

bu arada ben 35 haftalık oldum
her an dogurabilirim yani öylemiiii
yok yaaaa saka gibi sanki bana hiç doğurmayacakmısım hep orda kalacakmıs gibi geliyoooo::::)))

urla niye yok ya o nerelerde
burdayım......işlere daldım

yazık olmuş adamaaaaaaa

kocamı aradım telefonu suratıma kapattı daha yarım saat bile olmamıştı oysaki abatıyolar ya valla bunaldım ben napcam bilmiyom................
hem suclu hem güçlü........

kızlar ben de bi süre giremicem sanırım. annemlere salonumun bir duvarını ithal duvar kağıdından kaplıcaz. kendime iş çıkarıyorum ben de işte. akşam burda olurum yine ben. öptüm hepinizi

bursasu bu arada haklısın heryer kızlar için dolup tasıyooo

ben zor tutuyorum kendimi
eşim DEMİR e hemen bir kız kardes yapalım diyoooo

annem de cocugu kokos yapmadan hayırlısıyla büyütsek diyoooo:::)))))
cünkü hep süslü seyler almak istiyoruz ama sonra kocaman bir erkek geliyooo diyoruzzzz
cocugumun dengesini bozmayalım demiiii:::)))

kızlar ben de bi süre giremicem sanırım. annemlere salonumun bir duvarını ithal duvar kağıdından kaplıcaz. kendime iş çıkarıyorum ben de işte. akşam burda olurum yine ben. öptüm hepinizi

kolay gelsin canım
yorma kendiniii
ama cok güzel seyler cıkmıs bizde fabrika ,ç,n bakmıstık ama henüz karar veremedikkk
cok cesit vardııı:))kaydirigubbakcemile3

saolun kızlar ya sizde olmasınız valla daha zor geçecek bu son zamanlar.................

dozkan nerelerde hiç karşılaşamıyoruz bu ara...................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…