esasında o kadar da derin düşünme sonuçta yediin tavuklar civcivken hormonlu özel yemlerle 15 günde tavuk oluo(tavuk sektöründe abimiz varda) onların yumurtaları da aynı şekilde hormonlu çıkıo içtiin sütler bile hormonlu ineklerin sütleri yoğurtlar peynirler........... daha sayabilrim yani bi sürü o yüzden çok kasma kendini günümüz şartlarında ya yiieksin bunları ya da organic manyakları gibi olup sağda solda organic denilen şeylere para saçacaksın.
bunalma ne güzel işte tüm ilgiler senin üstünde bundan güzel ne var.hihoyyytkocamı aradım telefonu suratıma kapattı daha yarım saat bile olmamıştı oysaki abatıyolar ya valla bunaldım ben napcam bilmiyom................
canım sen 35 i bitirdin 36 ya başladın.en fazla 4 haftacık daha seninle demir bebek kaydirigubbakcemile3bu arada ben 35 haftalık oldum
her an dogurabilirim yani öylemiiii
yok yaaaa saka gibi sanki bana hiç doğurmayacakmısım hep orda kalacakmıs gibi geliyoooo::::)))
kızlar ben de bi süre giremicem sanırım. annemlere salonumun bir duvarını ithal duvar kağıdından kaplıcaz. kendime iş çıkarıyorum ben de işte. akşam burda olurum yine ben. öptüm hepinizi
merhaba kızlar ben geldim
nasılsınız
aslında haberler bende
kendinize dikkat edin erken doğum riskleri artık daha yakın
cumartesi ben rahatsızlandım
sancılandım yani karsta yatıracaklardı kalmadım sevkle buradaki özel hastahaneye geldim erzuruma yani sonra pazartesi yatırdılar ve salı cıktım bir doluda ilaç yüklediler 15gün kullanacağım sonra kesecekler yani 36haftalıkken kesecekler doğsada önemli olmayacakmış
yatırdıklarında her ihtimale karsı ciğerleri gelişsin diye 2iğne ve 3serum yaptılar şimdilik iyim ve istirahatteyim kalkınca oturunca hemen rahatsızlanıyorum
kendinize dikkat edin bana dua edin AEO
Merhaba kızlar
Geçmişi okuyup geldim..
Sabah sabah coşmuş nisan anneleri:)
Bu arada didem çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine
Günleri azaltıyoruz
Allah herkese kolay doğum nasip etsin...
Sağlıkla gelsin bebişler...
amin cnmne 36 mı oldummmm
ay bi gidip dogurayım baliiiii::::)))))
saka maka su içimde ki mucizeyi öyle cok merak ediyorum kiiiiii
RABBİM nasip etsin insallaaahhhh hepimizeee
hoşgeldin..................Merhaba kızlar
Geçmişi okuyup geldim..
Sabah sabah coşmuş nisan anneleri:)
Bu arada didem çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine
Günleri azaltıyoruz
Allah herkese kolay doğum nasip etsin...
Sağlıkla gelsin bebişler...
nasılsınız
aslında haberler bende
sancılandım yani karsta yatıracaklardı kalmadım sevkle buradaki özel hastahaneye geldim erzuruma yani sonra pazartesi yatırdılar ve salı cıktım bir doluda ilaç yüklediler 15gün kullanacağım sonra kesecekler yani 36haftalıkken kesecekler doğsada önemli olmayacakmış
yatırdıklarında her ihtimale karsı ciğerleri gelişsin diye 2iğne ve 3serum yaptılar şimdilik iyim ve istirahatteyim kalkınca oturunca hemen rahatsızlanıyorum
nasılsınız
aslında haberler bende
nasılsınız
aslında haberler bende
ne 36 mı oldummmm
ay bi gidip dogurayım baliiiii::::)))))
saka maka su içimde ki mucizeyi öyle cok merak ediyorum kiiiiii
RABBİM nasip etsin insallaaahhhh hepimizeee
merhaba arkadaşlar hep okuyorum ama yazmıyordum eysan arkadaşıma katılıyorum gerçekten çok dikkatli olun ben o kadar dikkat ettim yinede erken doğum riskim gelişti hiçbir şikayetim yoktu hiç ama 34 haftalıkken sarı bir akıntının içinde hafif kan geldi doktora gittim aslında önemli bişey dyacağım aklımın ucuna bile gelmedi alttan muayne etti ve 4 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söledi şok geçirdim resmen hemen hastaneye yatırdılar ciğer geliştirici iğne ve doğumu geciktirici serum verdiler şimdi evdeyim ve açıklık 5 cm oldu 35 haftam doldu bugün ve doğmak isterse doğum gerçekleşecek tetikteyim yani
kızlar bu arada bugün benim kocacımın d.günü
pasta yapmaya calısıyorum
mutlak la salon arası gidip geliyorummm bi size bi pastayaaa
artık cok cabuk yoruluyorumm
birde ben gecen hafta su yazılı baba tisörtlerinden sipariş etmiştim d.günü iiçin ama ben hastanade yatarken sirkete gelen paketi almıs ve bebiş esyasıdır diye bakmıs, sürpriz gitti tabiiii
simdi ne yapabilirim, evden cıkmam yasak bu hafta tek basıma, araba anahtarları bile gitmiş
kaldım öleee, evi süsleyim diyorum birazcık ama yardım edin lütfen parlak fikri olan varmııııı????
merhaba arkadaşlar hep okuyorum ama yazmıyordum eysan arkadaşıma katılıyorum gerçekten çok dikkatli olun ben o kadar dikkat ettim yinede erken doğum riskim gelişti hiçbir şikayetim yoktu hiç ama 34 haftalıkken sarı bir akıntının içinde hafif kan geldi doktora gittim aslında önemli bişey dyacağım aklımın ucuna bile gelmedi alttan muayne etti ve 4 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söledi şok geçirdim resmen hemen hastaneye yatırdılar ciğer geliştirici iğne ve doğumu geciktirici serum verdiler şimdi evdeyim ve açıklık 5 cm oldu 35 haftam doldu bugün ve doğmak isterse doğum gerçekleşecek tetikteyim yani
belkide allah bilir tabide dogumun olursa haberdar et bizi.....................canım endişelenme.çok şükür 36. haftaya başlamışsın.bebeğin dış dünyaya uyumlu şu anda.bana da sezeryan tarihini senden 10 gün sonraya verdiler topu topu.
hem ilk annemiz sen olacaksın belki de ne güzel.hihoyyyt
urla canım benim daha 5 hafat falan var kız dur bana daha erken.huzur84 35 i bitirmiş ona yazdım ben aman ben daha 32 yi bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?