2009 Nisan Anneleri buraya

aynen didemcim
yeniden burda olmana çok sevindim kan haplarını içiyosun dimi
bende oğluşun eşyalarını renkli renkli aldım valla

canım haklısın ama napayım elimden geldiğince yemiyorum işte.bu aralar aklıma getirdin ben hiç tavuk yemiyorum ya .sankim azıcık canım çekti garip.

kocamı aradım telefonu suratıma kapattı daha yarım saat bile olmamıştı oysaki abatıyolar ya valla bunaldım ben napcam bilmiyom................
bunalma ne güzel işte tüm ilgiler senin üstünde bundan güzel ne var.hihoyyyt

bu arada ben 35 haftalık oldum
her an dogurabilirim yani öylemiiii
yok yaaaa saka gibi sanki bana hiç doğurmayacakmısım hep orda kalacakmıs gibi geliyoooo::::)))
canım sen 35 i bitirdin 36 ya başladın.en fazla 4 haftacık daha seninle demir bebek kaydirigubbakcemile3

kızlar ben de bi süre giremicem sanırım. annemlere salonumun bir duvarını ithal duvar kağıdından kaplıcaz. kendime iş çıkarıyorum ben de işte. akşam burda olurum yine ben. öptüm hepinizi

ben duvar kağıdını çok seviyorum.benim evim duvar kağıdı zaten.bebeişin odasını da seneye daha uygun kaplatcam.:dance::teytey:

merhaba kızlar ben geldim
nasılsınız
aslında haberler bende
kendinize dikkat edin erken doğum riskleri artık daha yakın
cumartesi ben rahatsızlandım
sancılandım yani karsta yatıracaklardı kalmadım sevkle buradaki özel hastahaneye geldim erzuruma yani sonra pazartesi yatırdılar ve salı cıktım bir doluda ilaç yüklediler 15gün kullanacağım sonra kesecekler yani 36haftalıkken kesecekler doğsada önemli olmayacakmış
yatırdıklarında her ihtimale karsı ciğerleri gelişsin diye 2iğne ve 3serum yaptılar şimdilik iyim ve istirahatteyim kalkınca oturunca hemen rahatsızlanıyorum
kendinize dikkat edin bana dua edin AEO

Merhaba kızlar
Geçmişi okuyup geldim..
Sabah sabah coşmuş nisan anneleri:)
Bu arada didem çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine
Günleri azaltıyoruz
Allah herkese kolay doğum nasip etsin...
Sağlıkla gelsin bebişler...

ne 36 mı oldummmm

ay bi gidip dogurayım baliiiii::::)))))

saka maka su içimde ki mucizeyi öyle cok merak ediyorum kiiiiii
RABBİM nasip etsin insallaaahhhh hepimizeee

eysan canım cok gecmiş olsunnnnn

tesekkür ederim canımhihoyyyt

ne 36 mı oldummmm

amin cnm

hoşgeldin..................

geçmiş olsun.............. dikkat et kendine........

cnm çok geçmiş olsun yaa neden öyle olduki

kızlar bu arada bugün benim kocacımın d.günü

pasta yapmaya calısıyorum
mutlak la salon arası gidip geliyorummm bi size bi pastayaaa
artık cok cabuk yoruluyorumm

birde ben gecen hafta su yazılı baba tisörtlerinden sipariş etmiştim d.günü iiçin ama ben hastanade yatarken sirkete gelen paketi almıs ve bebiş esyasıdır diye bakmıs, sürpriz gitti tabiiii

simdi ne yapabilirim, evden cıkmam yasak bu hafta tek basıma, araba anahtarları bile gitmiş
kaldım öleee, evi süsleyim diyorum birazcık ama yardım edin lütfen parlak fikri olan varmııııı????

merhaba arkadaşlar hep okuyorum ama yazmıyordum eysan arkadaşıma katılıyorum gerçekten çok dikkatli olun ben o kadar dikkat ettim yinede erken doğum riskim gelişti hiçbir şikayetim yoktu hiç ama 34 haftalıkken sarı bir akıntının içinde hafif kan geldi doktora gittim aslında önemli bişey dyacağım aklımın ucuna bile gelmedi alttan muayne etti ve 4 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söledi şok geçirdim resmen hemen hastaneye yatırdılar ciğer geliştirici iğne ve doğumu geciktirici serum verdiler şimdi evdeyim ve açıklık 5 cm oldu 35 haftam doldu bugün ve doğmak isterse doğum gerçekleşecek tetikteyim yani

canım geçmiş olsun.dualarımız seninle inşallah.

ne 36 mı oldummmm

sorma didem ben de çok ama çoooook merak ediyorum.ne güzel senin az kaldı.biz daha önce konuşmuştuk sen ilk doğuracaklar arasındasın.a.s

gecmiş olsun allahım sag salim saglıkla nasip etsin artık bizlerde yavaş yavaş başlayacagız dogumlara eeeeeeee mart ayı geldiyor ne kaldı şurdaa

cnım evden cıkma gibi bir imkanın olmadıgı için evi süsle, mumlar, romantık şarkı ,yemek ....................
eheheheh komık olucak ama site... kur aşkınaa

güzel bir sayfa duygularını anlatan yazıyla sonlandır geceyi:teytey:

canım endişelenme.çok şükür 36. haftaya başlamışsın.bebeğin dış dünyaya uyumlu şu anda.bana da sezeryan tarihini senden 10 gün sonraya verdiler topu topu.
hem ilk annemiz sen olacaksın belki de ne güzel.hihoyyyt

belkide allah bilir tabide dogumun olursa haberdar et bizi.....................

allahım yardımcımız olsun............

didem mbenim de aklıma gelenler urlanınkiyle aynı gibi mumlar romantik şarkılar güzel biyemek ve tatlı bi sohbet ne bilim

urla canım benim daha 5 hafat falan var kız dur bana daha erken.huzur84 35 i bitirmiş ona yazdım ben aman ben daha 32 yi bitiriyorum

yaa 5 cm açıklık ve evdemi bekliyosun ya Allah kurtrsın hayırlısıyla

urla canım benim daha 5 hafat falan var kız dur bana daha erken.huzur84 35 i bitirmiş ona yazdım ben aman ben daha 32 yi bitiriyorum

canım bende huzur 84 için yazdım zaten dogumun olursa haberdar et bizi diye senın mesajının altında toplandı konu ya........hihoyyyt

kimseler yok................... hu nerelere gittiniz..................

onuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, mirage78

gecmiş olsun canım hayırlısıyla gelsin insallah
bu sene de bebişler pek aceleci valla

kızlar sagolun yaaa
aman ne romantik bu göbekle::::))))
ben kendime cok gülüyorum daaa:::))))
oturunca kalkmak bile zor oluyoooo::))
ama sizin söylediklerinizden baska da bişey gelmez elimdennnnn napalım bu senede böyle gecsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…