2009 Nisan Anneleri buraya

huzur geçmiş olsun canım benim.......................

didem bu gebelik beni ormantik yaptı hiç bişe aklıma gelmiyo canım benim....................

bursasu heheh bende sana güldüm valla ay çok hoşsun bu gün hiç bu kadar gülmemiştim..............

didem eşine şeyde yapabılırsın

eşin eve gelicek ya hadi kociş dışarda yiyoruz................ (yemek yapmadım)

süpriz yemekten sonra eve gelip pastanızı yersiniz.............

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, didem1981, galatea79+

ben dün mothercare gittim bursa zaferplazada ama bişey göremedim ucuzluk falanda yoktu
zati hep kız şeyleri yapmışlar cicili cicili kıskandım
bişey almadım çıktım bende:dilcikar:
zafer plazadaki mothercare de hiçbirşey yoktu. Bende gittim ama bulamadım birşey, bende beşik içine uyku seti baktım ama bulamadım. İstanbulda cevahide var mesela uyku setleri, beşikler dolaplar.

geçmiş olsun eysan ayrıca huzur a da geçmiş olsun.
Artık aldığımız haberlerde doğumların yaklaştığına haberci. Hayırlısı olsun artık

urla bende sürekli tıkınıyom valla canım yaaaaaaaaaaaaaaa............................

kızım sen aşmışın olayı benim aklıma hiç gelmiyo böle şeyler artık anca doğumu ve aldığım kiloları düşünüyom heheh...............

bursasu heheh bende sana güldüm valla ay çok hoşsun bu gün hiç bu kadar gülmemiştim..............

ne mutlu bana çok mutlu oldum cnmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:sm_cool:

ya bende yemek yemeye üşeniyorum ya varmı böyle bişey ya yerimden kalkamıyorum
hanım ağalar gibiyim :roflol:

kızlar temin benim oğlan oynarken sol tarafımda yanda resmen bir ayak çıktı ya mini minnacık semsert elledim hemen çekti ayağını oğlum süperdi yaa:asigim::asigim::asigim::asigim:

Erken doğum olasılığı olan arkadaşlar varmış aramızda eyşan ve huzur Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bir aksilik olmadan bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
didemcim bende 3 gün önce kutladım kocamın doğum gününü bu halle dediğin gibi pek romantiklik olmuyor ama yapacakta bişey yok. bizimki hafta sonuna geldiği için sabah apartopar kaldırıp dışarı çıkardım. Hidiv kasrında kahvaltı yaptık. sonra eve döndük. onun kardeşleri benim kardeşlerim ve onun arkadaşlarını eve davet etmiştim. barbekü partisi verdik. öyle kalabalık bir kutlama oldu.

kızlar yaaa -- kaç saattir şirket serverında problem vardı,,,
giremedim..... çatladım....

ne yaptınız bensiz...
bakım okuyim biraz.........

kızlar acıkmıştım işyerındeyım ne yesem diye düşürken..........
arkadaş bişey getırdı yıyorum oh be...

zaten eve gıdıcem bırazdan....idare etsin..........

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, ayem2007, köfte:)), selinay2002, sev_rey, s_ebru

urla sagol valla sende olmasan bu ormantik hamilelerle işimiz var:::))))
haklısın en iyisi yemegi dısarı cıkarayım yemekten yırtarım baliiii
zaten 3 saattir pasta yapıyorummmm:::)))
ayem kıskandım valla simdi ve öyle hicivkastı falan burası eskişehirrrrrr::::)))

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, ayem2007, bursasu+, cicoşş, didem1981, köfte:)), RUMELİLİ, selinay2002, sev_rey, s_ebru, ŞİRVAN+

lütfen canlaın biraz konuşun ya kızıcam ama...............

boşver didem en büyük sürpriz karnındaki gibime geliyor....ama eve pasta yemeye dönünce banyoya koşup göbeğinin üstüne bir dudak ve "demirden babasına"yaz rujla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…