:roflol:
maşallah valla bu ne yaratıcılık ağzaım açık kaldı.
boşver didem en büyük sürpriz karnındaki gibime geliyor....ama eve pasta yemeye dönünce banyoya koşup göbeğinin üstüne bir dudak ve "demirden babasına"yaz rujla:))
valla ebrucum kendimi aşıp o yazıyı çikolatayla yaz derdim ama malum libido zaten tavan yapmış herbirimizde gece doğumla sonlanmasın barikaydirigubbakcemile3
valla ebrucum kendimi aşıp o yazıyı çikolatayla yaz derdim ama malum libido zaten tavan yapmış herbirimizde gece doğumla sonlanmasın barikaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar hep okuyorum ama yazmıyordum eysan arkadaşıma katılıyorum gerçekten çok dikkatli olun ben o kadar dikkat ettim yinede erken doğum riskim gelişti hiçbir şikayetim yoktu hiç ama 34 haftalıkken sarı bir akıntının içinde hafif kan geldi doktora gittim aslında önemli bişey dyacağım aklımın ucuna bile gelmedi alttan muayne etti ve 4 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söledi şok geçirdim resmen hemen hastaneye yatırdılar ciğer geliştirici iğne ve doğumu geciktirici serum verdiler şimdi evdeyim ve açıklık 5 cm oldu 35 haftam doldu bugün ve doğmak isterse doğum gerçekleşecek tetikteyim yani
bu arada edanuru göremedim 2 gündür o da izne mi ayrıldı da görünmüyor
aman göbege ne gerek var canlısıyla öp ..............hihoyyythihoyyyt
bu daha ii fikir bence heheh
şimdi olmasa bile mayıstan sonra deniyecem ama göbekte değil hehehkaydirigubbakcemile3
şşş çok ayıp
bana diyorsunuz ama bakın herkes tavan yapmış anam bursasu bile transa gecti............canım dikkat et kendini,, sancıların varsa onları dinle ,, en ufak bir şeyde doktoru ara ,, ,ihmal etme....
şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
bizleride habersiz bırakma olurmu... ,,,,
eysan cım sana da çok geçmiş olsun...
sende dikkat et kendine ..................
eda henüz izne çıkmadı, fakat yerine birini aldılar,,işleri gösteriyor, o yüzden fazla giremiyor....
seksi şempaze iş başınca ................
bu daha ii fikir bence heheh
şimdi olmasa bile mayıstan sonra deniyecem ama göbekte değil hehehkaydirigubbakcemile3
şşş çok ayıp
annem park yatak için ince bir yün yatak yapacak. onu kullanıcam.
çiçekçim beşi nasıl bişey bilmiyorum ama. küçük bişeyse mothercare de onlara uygun uyku setleri oluyo bibakarsın istersen
meraba büyülü bahceler
mutlu günler diliyorummmm
selinaycım bak ne güzel seni merak etmişler tadını cıkar canımmm:::)))
ben de bebek odası takımından sonra park yatak aldım, malum annemle aynı apartmandayız bebek 40 ını falan cıkarınca ona indiririz yazın yazlıga falan götürürüz diye ama dediğiniz gibi onun içine bi türlü birsey uyduramadım, sünger terlettiği için kesinlikle tavsiye etmiyorlar, ortopedik yatak bence onun içine büyük ama yün yatak yapın ince dediler bu hafta onu halledeyim diyordum:::))))
ya bizim yatakta 60*120 olur heralde
ben park yatağın içine aynı yerden bi yatak aldım ince bişey sünger değil ama
merhaba kızlar ben geldim
nasılsınız
aslında haberler bende
kendinize dikkat edin erken doğum riskleri artık daha yakın
cumartesi ben rahatsızlandım
sancılandım yani karsta yatıracaklardı kalmadım sevkle buradaki özel hastahaneye geldim erzuruma yani sonra pazartesi yatırdılar ve salı cıktım bir doluda ilaç yüklediler 15gün kullanacağım sonra kesecekler yani 36haftalıkken kesecekler doğsada önemli olmayacakmış
yatırdıklarında her ihtimale karsı ciğerleri gelişsin diye 2iğne ve 3serum yaptılar şimdilik iyim ve istirahatteyim kalkınca oturunca hemen rahatsızlanıyorum
kendinize dikkat edin bana dua edin AEO
merhaba arkadaşlar hep okuyorum ama yazmıyordum eysan arkadaşıma katılıyorum gerçekten çok dikkatli olun ben o kadar dikkat ettim yinede erken doğum riskim gelişti hiçbir şikayetim yoktu hiç ama 34 haftalıkken sarı bir akıntının içinde hafif kan geldi doktora gittim aslında önemli bişey dyacağım aklımın ucuna bile gelmedi alttan muayne etti ve 4 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söledi şok geçirdim resmen hemen hastaneye yatırdılar ciğer geliştirici iğne ve doğumu geciktirici serum verdiler şimdi evdeyim ve açıklık 5 cm oldu 35 haftam doldu bugün ve doğmak isterse doğum gerçekleşecek tetikteyim yani
kızlar acıkmıştım işyerındeyım ne yesem diye düşürken..........
arkadaş bişey getırdı yıyorum oh be...
zaten eve gıdıcem bırazdan....idare etsin..........
sen anladın onu kanka :)))nereye yazacan kızzzzzzzzzzzzzz :asigim:
bana diyorsunuz ama bakın herkes tavan yapmış anam bursasu bile transa gecti............
hadi ben kaçtım terbıyemi bozmayın aaaa daha ben ufacık anneyım öptüm byeee
yarın görüşmek üzere zilli nisan anneleri
hepinizi cok sevıyorum.............:teytey::teytey:
oh oh selinay sende az değilmişin yavrucumben ilk bebekte 38. haftaya kadar heheh................................ama bişe olmadı....................
eee helal sana bursasu......kim demiş hamileler yasaklı diye.....
artık bu toplantılar yormaya başladı beni.
bir süre sonra konsantrasyonum gidiyor.
millet tartışırken aklımdan başka şeyler geçiyor!
zaten benim efede bizim patronun sesini duyunca başlıyo harekete.
gıcık mı oluyo seviyomu çözemedim:)))
Herkesler gitmeye başlamış yine ben anca girdim. 2 gündür bilgisayarımla uğraşıyorum, yanlış programlar yüklemişler eşimin iş yerinde bi türlü düzelmedi. Dolayısıyla bende giremedim. Aradan şöyle bi okumaya çalıştım, sanırım didemin problemi olmuş. Benim başından beri yaşadığım şey işte, sürekli kontrol altında tutuyolar hemoglobin düşmesin diye. Bizim kontrol haftaya, yine kan vericekler bu defa 2 yada 3 ünite üstelik. Aman çok dikkat edin kan değerlerinize ihmal etmeyin. Bebeklerin en çok demiri çektikleri haftalardayız artık.
Geçmişi okumam imkansız malum, ama belki konuştunuz bilmiyorum benim karnımda ağrı var. Sanki kaslarım geriliyo gibi, ayakta bile duramıyorum. Dün sabah çok kötü oldum, birden ellerim falan şişti damarlarım kabardı öğlene doğru geçti. Dr.uda aramak istemedim hemen gel dicekti malum. Bu şekilde karnında ağrı hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?