2009 Nisan Anneleri buraya

valla ebrucum kendimi aşıp o yazıyı çikolatayla yaz derdim ama malum libido zaten tavan yapmış herbirimizde gece doğumla sonlanmasın barikaydirigubbakcemile3
:asigim:
bende acıktım biraz evde olunca tüm yemek saatleri kayıyor ben çıkayım artık. öpüyorum herkesiii görüşürüz.. :1hug:

valla ebrucum kendimi aşıp o yazıyı çikolatayla yaz derdim ama malum libido zaten tavan yapmış herbirimizde gece doğumla sonlanmasın barikaydirigubbakcemile3

bu daha ii fikir bence heheh
şimdi olmasa bile mayıstan sonra deniyecem ama göbekte değil hehehkaydirigubbakcemile3
şşş çok ayıp

canım dikkat et kendini,, sancıların varsa onları dinle ,, en ufak bir şeyde doktoru ara ,, ,ihmal etme....
şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum...

bizleride habersiz bırakma olurmu... ,,,,

eysan cım sana da çok geçmiş olsun...
sende dikkat et kendine ..................

bu arada edanuru göremedim 2 gündür o da izne mi ayrıldı da görünmüyor

eda henüz izne çıkmadı, fakat yerine birini aldılar,,işleri gösteriyor, o yüzden fazla giremiyor....

aman göbege ne gerek var canlısıyla öp ..............hihoyyythihoyyyt

seksi şempaze iş başınca ................

bana diyorsunuz ama bakın herkes tavan yapmış anam bursasu bile transa gecti............

hadi ben kaçtım terbıyemi bozmayın aaaa daha ben ufacık anneyım öptüm byeee
yarın görüşmek üzere zilli nisan anneleri
hepinizi cok sevıyorum.............:teytey::teytey:

ben ilk bebekte 38. haftaya kadar heheh................................ama bişe olmadı....................

annem park yatak için ince bir yün yatak yapacak. onu kullanıcam.
çiçekçim beşi nasıl bişey bilmiyorum ama. küçük bişeyse mothercare de onlara uygun uyku setleri oluyo bibakarsın istersen

ya bizim yatakta 60*120 olur heralde
ben park yatağın içine aynı yerden bi yatak aldım ince bişey sünger değil ama

Teşekkürler kızlar.

Kızlar dikkat edin kendinize.Çok geçmiş olsun.

kızlar acıkmıştım işyerındeyım ne yesem diye düşürken..........
arkadaş bişey getırdı yıyorum oh be...

zaten eve gıdıcem bırazdan....idare etsin..........

Bak ne kadar temiz kalpliymişsin.

ooo gene döktürmüşsünüz kızlar..
saat birde toplantıya girdim anca çıktım ve yazdıklarınızıda okudum.
tabi benim ekran açık kalmış..
ne oluyo kızlar iyice sigmund freud oldunuz ha!!!
fantaziler falan:)))

nereye yazacan kızzzzzzzzzzzzzz :asigim:
sen anladın onu kanka :)))
yerimseniben

heyy nereye bu senin alanın kaçmak yok taze gelin gel bakem buraya kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ben ilk bebekte 38. haftaya kadar heheh................................ama bişe olmadı....................
oh oh selinay sende az değilmişin yavrucum
ilkte bişey olmadıysa ikincisindede bişey olmaz dimiiii seni seni hihihii
:icecream:

eee helal sana bursasu......kim demiş hamileler yasaklı diye.....

:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray:

artık bu toplantılar yormaya başladı beni.
bir süre sonra konsantrasyonum gidiyor.
millet tartışırken aklımdan başka şeyler geçiyor!
zaten benim efede bizim patronun sesini duyunca başlıyo harekete.
gıcık mı oluyo seviyomu çözemedim:)))

Herkesler gitmeye başlamış yine ben anca girdim. 2 gündür bilgisayarımla uğraşıyorum, yanlış programlar yüklemişler eşimin iş yerinde bi türlü düzelmedi. Dolayısıyla bende giremedim. Aradan şöyle bi okumaya çalıştım, sanırım didemin problemi olmuş. Benim başından beri yaşadığım şey işte, sürekli kontrol altında tutuyolar hemoglobin düşmesin diye. Bizim kontrol haftaya, yine kan vericekler bu defa 2 yada 3 ünite üstelik. Aman çok dikkat edin kan değerlerinize ihmal etmeyin. Bebeklerin en çok demiri çektikleri haftalardayız artık.
Geçmişi okumam imkansız malum, ama belki konuştunuz bilmiyorum benim karnımda ağrı var. Sanki kaslarım geriliyo gibi, ayakta bile duramıyorum. Dün sabah çok kötü oldum, birden ellerim falan şişti damarlarım kabardı öğlene doğru geçti. Dr.uda aramak istemedim hemen gel dicekti malum. Bu şekilde karnında ağrı hisseden var mı?

bunda yaşlandık bursasu yatıp uyuyoz valla eski günler nerde................................

bugün akşam olmasını istemiyorum nedense....kayınvalidem hasta 3 gündür ben yalnızca telefonla aradım çünkü bana bulaşmasını istemiyoru gribin....ama bugün yine aradım nasılsın diye "baban hizmet ediyor işte "dedi...akşam evdeki yemeği alıp gidicem oraya....ufff ya bana hizmet lazım valla

sende yoktun kaç saattir
kız bütün özelimizi okuttunmu millete laelaelaelaelae
millet tartışırken senin aklından neler geçiyor bakalım
yoksa bizim tartıştığımız konrlarmı hahaha:CüvCüv:delikafadulden

benimde akşam 5 gibi ağrıdı....hatta işyerinde bekledim biraz taksinin yönünü belirlemek için ev mi hastane mi diye o kadar kötü oldum yani...ama yarım saat sonra geçti...sanırım karın kasları iyiden iyiye zayıfladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…