2009 Nisan Anneleri buraya

tek kelimeyle harikasın rumelili yapacam valla

april canım cok gecmiş olsunnnnn

kızlar sizde boyayın göbişleri bu gece freud a inat yapalımmmm:::))))

bizim şirkette kimse kimsenin bilgisayarına bakmaz canım içiniz rahat olsun.
zaten bütün oda toplantıdaydı.ben sadece var gibi görünsemde aslında toplantıdaydım demek istedim.
maşallah bugün çok havandasın tatlımsen:)))
sizin konuştuğunuz mevzuları düşünmeyeli çok oluyo..ben sizin kadar ateşli değilim artık..yaşlandımmı ne..
ben işte akşam ne yesem ne yapsam neler alsam diye düşünüyorum..

benim kasılma değilde,, yada ben hala tam anlamıyorum. şu kasılmayı,,

oğlum göbeğimib altına vurduğu zaman ,, sanki alt tarafım açılıyor gibi hissediyorum...
işeyecekmiş gibi olup, sıkıyorum kendimi,,,

acaba suyum mu gelecek diyede dün yatarken endişe etmedim değil yaniii.
allah tan hastane yakın .........

tek kelimeyle harikasın rumelili yapacam valla

april canım cok gecmiş olsunnnnn

kızlar sizde boyayın göbişleri bu gece freud a inat yapalımmmm:::))))

başa gelince çıkıyor didemcim....freud hamile olanları inceleseydi veya hamile olabilseydi daha ne teoriler geliştirirdi ama nasip bizeymişkaydirigubbakcemile3 şansına küssün:lepi:

benimde bebek bazen mesaneme baskı yapıyor.
kasılmaları bende çözmüş değilim.
karnımsertleşiyor ama bana beebk ayağıyla itiyo gibi geliyor sanki.
kasılma olayı muamma yani hala!!

yok canım kasılma değil o rahat ol sen....o açılma hissi bendede oluyor çoğu zaman..kasılma göbeğinin biryerde toplanıyor gibi olup kaskatı kesilmesi....ben geçen hafta 2 gün yaşadım kötüydü....magnezyum cidden kurtarıcı

tabi tabi otur sen bu saate kadar şimdi ev işi yap evde yemek yok tabi
kocan gelecek..
cilvelerde karın doyurmucak:))))
hadi iyi akşamlar bakalım...

mrb kızlar
bende nasipse nisan annesi olucam uzun zamandır buralardayım yazdıklaınızı okuyorum ama bi türlü katılamadım bi çoğunuuzuda tanıyorum artık hepiniz çok tatlısınız maşallah :1rolleyes:
istanbuldayım.minik bi prenses bekliyorum doğum 30 nisan gözüküyor ama ben normal doğum düşünemediğim için nisan 15 gibi doğum tarihim olucak nasipse...

valla yazını görmeden yazdım kızma hemen bak yazdım işte

canım aramıza hoşgeldin,,,
senide mahalle muhtarı olarak hemen kayıt altına alım bariii...
mahalle ye kayıt yaptırmanın kuralları ;

öyle yazıları okup kaçmak yok,,, yazılanlara katılacaksın,,,
aynı zamanda yeni konular açabilirsin... bizde arkadan gelebiliriz...

durumundan her zaman bizleride bilgilendireceksin,, (aksi takdirde mahalleliyi merakta bırakmak yok)

kızlar yahuuuuuuu ben muhtar olayına iyi kaptırdım kendimi,,,
bir dahaki seçimlerde adaylığımı koysammı ? bunu kaçırdım herhalde kaydirigubbakcemile3

cezalı etoprak gelmiş ,
naber kız .... bugün neler yaptın, anlat bakalım...........

temizlik yapmamıştır herhalde??

dün konuşmadım diye anlaşılan bize trip atıyor,,,

ne ne yaptınız teyze kızlarıyla,,, beğendiler mi evini....

ne tribi kızım iki dk girip bi bakayım dedim, onuda teknisyenler çağırdı..daha gelmedi misafirlerim yarın akşam gelecekler, tabi gelirlerse :)) kızım ben çatlarım iş yapmazsam, asıl o zaman erkenden doğururum..neyse kaçıcam ben birazdan servis gelir.. verdim bu arada ben çalışabilir raporunu, izinleri doğum sonrası kullanacak die bi ibareye gerek var mı die sordum yok dediler..

hoşgeldin şeker :))) aman bunlar mı tatlı, acı biber hepsi lülülülülülü ama bu cadılar olmasaydı bu 9 ay çekilirmiydi bilmiyorum :1hug: geç bile kalmışsın katılmak için :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…