2009 Nisan Anneleri buraya

piki muhtar cici kız olucam sözünden çıkmıycam
seçimlerde oyun sana :icecream:

telafi edicim hepiniz çok tatlısın maşallah

tabi tabi otur sen bu saate kadar şimdi ev işi yap evde yemek yok tabi
kocan gelecek..
cilvelerde karın doyurmucak:))))
hadi iyi akşamlar bakalım...

yok kız oğluşumun nevresim takımını ütüledim falan akşama teyzemin kızı gelcek
ayrıcanak yemeğim vaaarrr:dilcikar:sırnaşık şey

aramıza hoşgeldin köfte
seni köftehor seni bu zamana kadar okudu okudun 2 kelimeyi çok gördün bize demekkaydirigubbakcemile3
hamilelerin içinde köfte bisimli nik olurmu yaw günah değilmi bize

ezikleme kıs beni kaydirigubbakcemile
canınız bolbol köfte istesin ben masumum

canım çatlamana gönlüm razı olmadı.....
En iyisi sen bize de gel iş yapppp
valla sen çatlama diye söyledimmmmmmmmmm

bu arada kasılmalardan bahsedilmiş malesef bu sorunu yaşayanlardan biriyim 2 haftadır
ben hiç farkında değildim doktor kontrolünde ultrasonda bebişe bakarken doktorum karnın hep böyle sertleşiyormu dedi bende doktor söyleyene kadar hiç fark etmemiştim böyle bişey olduğunu doğal olarak hayır dedim sanırım kızımı görücem diye heyecandan oldu dedim.15 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde gene karnım sertleşmişti doktor nst ye giriceksin bunlar erken doğum belirtisi bilelim ona göre tedbir alalım dedi inanılmaz şaşırdım. nst de kasılmalar 80 lere çıkıyordu ben hiç bişey hissetmiyorum sürekli karnım sertleşiyordu sadece doktor ilaç verdi 2 haftaya yakındır kullanıyorum ve evde sürekli elimde kalem kağıt bu sertleşme kaç dk da bir geliyor diye not ediyorum eğer düzenli hale girerlerse doğuma başlıyomuş onun için doktor ev istirahati verdi maksimum 15 dk ayakta kal dedi.daha bebişimiz çok küçük
sizlerdede eğer karın sertleşmesi oluyorsa mutlaka dikkat edin oturduğunuzda yada yürüdüğünüzde anlaşılmıyor sırt üstü yatıp elinizi karnınıza koyup beklediğinizde sertleşme oluyorsa bunlar kasılma eğer baştan bilinirse en azından ilaçlada olsa tedbir alınabiliniyor çünkü hiç bi ağrısı yok dinlemeden anlaşılmıyor
ne çok yazdım ayol:ecrin_bebek:

ya o çiğ köfte fotoğrafını nie koydun ölürüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

akşam kocuşuna yaptır bebeişin canı çok çekti etsiz çiğköfte yap kocuşum dersin üstünede datlu ohh missskaydirigubbakcemile3

köfte hoşgeldin doğuma yetiştin şükür yalnız dourmiicaksın:) takip ediodum sizi dedin demekki muhtarımız şirvanı da tanıorsun ona ismini mailını ve tel nonu verirsen seni de listemize ekler canım. bu arada kasılmalar bendede oluor yrın kontrolüm var hadi hayırlısı

iyi akşamlar kızlar.kontrolüm vardı bugün.bebiş 2500 gr olmuş.hastaneyi gezdim.herkese özel oda veriyorlarmış.narmal doğurursam en fazla 12 saat tutacaklar. bu arada köfteyede hoşgeldin diyorum.

a.s. hayırlısı olsun doktoruna sorduğunda seni aydınlatır olumsuz bişi yoktur merak etme :CüvCüv: yarın bebeiş görme günü desene ne cici sositososito

maşallah kocaman olmuş ya gramlardan bahsediyorduk şimdiyse iki buçuk kilolardan bahsediyoruz acaba benimki kaç kilo olmuştur
sen kaçıncı haftadasın lana

lana maşallah kuzuna inşallah benimkide geçmiştir 2 kiloyu çok heyecanlıyım yarın kontrole gidiceem için.

bu arada benim zavallımı yine hıçkırık tuttu üzülüyorum ben buna yaaa hıck hıck zıplayıp duruo içimde

köfte evet yarın bebeiş görme günümüz teşekkürler iyi dileklerin için:)

akşam kocuşuna yaptır bebeişin canı çok çekti etsiz çiğköfte yap kocuşum dersin üstünede datlu ohh missskaydirigubbakcemile3

tam adamına sööledin benim kocam poposunu kaldırıcakta çiğköfte yapcak haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPPPPPPP ben yaparım o yer ancak tembeldir ve şişkodur benim kocam yemeyi iyi bilirrrrrrrrrrrr yapmayı bilmez:) aynı zamanda datlucudur da kendisi ama ben datlu pek sevmem

doktora kan kaybını sordum.normalde 1 sezeryande 2 lt kan kaybediliyor.ben ilk doğumumu 22 yaşında yaptım.şimdi 31 yaşındayım.ne çok şey öğrenirsem o kadar korkuyorum.ilk doğumda sancı başlangıcını bile anlamadım.gaz sancısı dedim.bir saat geçince doğuracağımı anladım.

datlucu olduğunu biliyom diye söyledim saten :dance:
sen kocayı fena alıştırmışın yapmaya ondan hep senden bekliyodur bulmuş senin gibi marifetli hatunu götürüyo yemekleri ecuk burnu sürtseydi paşa paşa yapardı :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…