2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar bende çüi köfte istiyoooom.... köfte hoşgeldin bu arada bende çok eski sayılmam ama..bir haftadır nerdeyse annemdeydim hiç kilo almadan anne evinden çıkabilmişim kendimi tebrik ediyoruum kaydirigubbakcemile2

doktorun yalancısıyım.bu arada kızım siteye girerken bazen yanımda oluyor.şimdide ne zaman bilgisayarı elime alsam bursasu diyerek bana gülüyor.espiri yapıyor.

Kaç saattir yoktum buralarda kimbilir kaç safa yazılmıştır diye girdim ama hç umduğum gibi olmadı.Kınıyorum kızlar sizi:)
Köfte hoşgeldin.
Şenay gelmişsin.Nasıl oldu saçlar?

Allah korusun biraz daha dursunlar yaa..
en azından 36 da doğsalar küvöz derdi olmaz.dayan şenay sık dişini..
inşallah hayatım yaa tek dileğim o

kızım şşenay sarışın bomba olmaya gitti akşam seksi hamile geceliini giyip karşıliycak kocasını
hemde öyle seksi ki bildiğiniz anne anne gecelikleri yokmu onlardan çünkü fil gibiyim normal insan şeyleri bana olmuyooooooooooo:)))))))))
kuzum platin yapmak için açıcı kullanıyolar zarar vermesin bebişlere araştırmışsındır gerçi ama yinede dayanamadım sormak istedim..

şenaycım platin yapmak için kimyasallar kullanıyolar azcık daha sabretseydin ya şekerim
dr uma çok sordum oda ısrarla sorun yok dedi ben bunu göze alıp gitmiştim amonyak kokusu falan ama çok şaşırdım ilk kez bu kuaföre gidiyorum organik diye bi markayla boyadı ve ben boyandığının farkına bile varmadım hiç koku vesaire yoktu süper rahatlık boyatmayı düşünenlere tavsiye ederim

Saçların uarım istediğin gibi olur canım.
oldu tatlım sağol

peki uyku setlerini yıkayacak mısınız arkadaşlar
ben yıkadım

Kaç saattir yoktum buralarda kimbilir kaç safa yazılmıştır diye girdim ama hç umduğum gibi olmadı.Kınıyorum kızlar sizi:)
Köfte hoşgeldin.
Şenay gelmişsin.Nasıl oldu saçlar?
geçmişi okurken yazmışsın canım yetişemedim oldu çok şükür koçişte beğendi

kızlar zeytinyağlı kabak tarifi buldum ben normalde kabak pek sevmezdim ama bu acayip lezzetli oluo pişirmke isteyenlere tarifini veririm test edildi onaylandı

ben istiyorum tarifini cokacimcoook
yemek yapmaya yeni başladım evlendiğimden beri pek bilmiyorum bişeyler yapmayı artık yavaş yavaş alışıyorum..

kızlar benim bebeğin beşiini kayannam almış getircekmiş haftaya ben onun içine ne alıcam uyku seti büyük gelmez mi küçücük beşiğe?

bende yatak odası için beşik aldım dün getirdiler,yatak kenarları uyku seti yastığı cibinliği herşeyi içinde geldi,bende şaşırdım,belki seninkide öyledir..bide mothercare de var beşik için küçük uyku setleri çok şekerler,bide bazı modellerde indirim vardı son gittiğimde bi bak istersen şeker..

geçmiş olsun canımdikkat et kendine.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..:Saruboceq:

aaa hiçbişey konuşmamaışsınız.
köfte hoşgeldin aramıza.
ayy bana tuhaf geliyo böle çakma isimlerimizle hitep etmek:)))
köfte haa.
her telaffusda iştahımızımı açacaksın şimdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…