datlucu olduğunu biliyom diye söyledim saten :dance:
sen kocayı fena alıştırmışın yapmaya ondan hep senden bekliyodur bulmuş senin gibi marifetli hatunu götürüyo yemekleri ecuk burnu sürtseydi paşa paşa yapardı :sm_cool:
doktorun yalancısıyım.bu arada kızım siteye girerken bazen yanımda oluyor.şimdide ne zaman bilgisayarı elime alsam bursasu diyerek bana gülüyor.espiri yapıyor.
jana senin kzuun büyükmüş sen kesin mart açılışını yaparsın :)
slm kızlar bende çüi köfte istiyoooom....köfte hoşgeldin bu arada bende çok eski sayılmam ama..bir haftadır nerdeyse annemdeydim hiç kilo almadan anne evinden çıkabilmişim kendimi tebrik ediyoruum kaydirigubbakcemile2
inşallah hayatım yaa tek dileğim oAllah korusun biraz daha dursunlar yaa..
en azından 36 da doğsalar küvöz derdi olmaz.dayan şenay sık dişini..
hemde öyle seksi ki bildiğiniz anne anne gecelikleri yokmu onlardan çünkü fil gibiyim normal insan şeyleri bana olmuyooooooooooo:)))))))))kızım şşenay sarışın bomba olmaya gitti akşam seksi hamile geceliini giyip karşıliycak kocasını
kuzum platin yapmak için açıcı kullanıyolar zarar vermesin bebişlere araştırmışsındır gerçi ama yinede dayanamadım sormak istedim..
dr uma çok sordum oda ısrarla sorun yok dedi ben bunu göze alıp gitmiştim amonyak kokusu falan ama çok şaşırdım ilk kez bu kuaföre gidiyorum organik diye bi markayla boyadı ve ben boyandığının farkına bile varmadım hiç koku vesaire yoktu süper rahatlık boyatmayı düşünenlere tavsiye ederimşenaycım platin yapmak için kimyasallar kullanıyolar azcık daha sabretseydin ya şekerim
oldu tatlım sağolSaçların uarım istediğin gibi olur canım.
ben yıkadımpeki uyku setlerini yıkayacak mısınız arkadaşlar
geçmişi okurken yazmışsın canım yetişemedim oldu çok şükür koçişte beğendiKaç saattir yoktum buralarda kimbilir kaç safa yazılmıştır diye girdim ama hç umduğum gibi olmadı.Kınıyorum kızlar sizi:)
Köfte hoşgeldin.
Şenay gelmişsin.Nasıl oldu saçlar?
kızlar zeytinyağlı kabak tarifi buldum ben normalde kabak pek sevmezdim ama bu acayip lezzetli oluo pişirmke isteyenlere tarifini veririm test edildi onaylandı
kızlar benim bebeğin beşiini kayannam almış getircekmiş haftaya ben onun içine ne alıcam uyku seti büyük gelmez mi küçücük beşiğe?
merhaba kızlar ben geldim
nasılsınız
aslında haberler bende
kendinize dikkat edin erken doğum riskleri artık daha yakın
cumartesi ben rahatsızlandım
sancılandım yani karsta yatıracaklardı kalmadım sevkle buradaki özel hastahaneye geldim erzuruma yani sonra pazartesi yatırdılar ve salı cıktım bir doluda ilaç yüklediler 15gün kullanacağım sonra kesecekler yani 36haftalıkken kesecekler doğsada önemli olmayacakmış
yatırdıklarında her ihtimale karsı ciğerleri gelişsin diye 2iğne ve 3serum yaptılar şimdilik iyim ve istirahatteyim kalkınca oturunca hemen rahatsızlanıyorum
kendinize dikkat edin bana dua edin AEO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?