günaydın kızlar,,,
çiçekçim hadi güzel haberlerle gel bakalım ,,,
cana bizden selam söyle --- onun boklu götünden öpüyorum.............
hoşgeldin...........mrb kızlar
bende nasipse nisan annesi olucam uzun zamandır buralardayım yazdıklaınızı okuyorum ama bi türlü katılamadım bi çoğunuuzuda tanıyorum artık hepiniz çok tatlısınız maşallah :1rolleyes:
istanbuldayım.minik bi prenses bekliyorum doğum 30 nisan gözüküyor ama ben normal doğum düşünemediğim için nisan 15 gibi doğum tarihim olucak nasipse...
oy maşallah...............iyi akşamlar kızlar.kontrolüm vardı bugün.bebiş 2500 gr olmuş.hastaneyi gezdim.herkese özel oda veriyorlarmış.narmal doğurursam en fazla 12 saat tutacaklar. bu arada köfteyede hoşgeldin diyorum.
oyladımhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek...siniz-lutfen-oglum-dogacak-daha-ismi-yok.html
kızlar anketimi oylarmısınız lütfen??
hadi bakalım güzel haberle gelirsin inşallah..........güzeller gününüz aydın olsunben bu sabah eşimle çıkıcam evden malum araba kullanmama izin yok ve evim hastaneye çok uzak o yüzden gün içinde burda olmayabilirim muhtarcım yoklamamı veriim dedim
randevumuz var doktor amcamızda çok heyecanlıyım bakalım inşallah benim çokoprens de 2 kiloyu geçmiştir. akşam haberdar ederim sizi çok öptüm mucuk
canım benim oğlum daha sıçamıo:) hahahah giderayak mesajını gördüm mesaj yazmazsam çatlarımama bulunduğu sıvıya çişini yapıp sonra onu tekrar yutmak sonra hıçkırmak gibi bi kabiliyeti var hahahahah kitapta okuyunca şok olmuştum da hahaha hadi öptüm
günaydın annecikler dün gece yine feciydi bu sefer ben doğurmadım ama bi ara rüyamda selinayı doğurttum
akşam vaktiymiş yazışıyoz yine herkes burda selinay kızlar suyum geldi biz hastaneye gidiyoruz doğum başladı yazıyo mıhtarda eveeeeeeet bismillah başlıyoruz diyodu
ben kafayı yedim iyice
günaydın annecikler dün gece yine feciydi bu sefer ben doğurmadım ama bi ara rüyamda selinayı doğurttum
akşam vaktiymiş yazışıyoz yine herkes burda selinay kızlar suyum geldi biz hastaneye gidiyoruz doğum başladı yazıyo mıhtarda eveeeeeeet bismillah başlıyoruz diyodu
ben kafayı yedim iyice
günaydın kızlar
şenaycım burada 51 olunca rahatımda şafak kısmında 23 olmuşsun artık az kalmış minik kelebeklerine kavuşmaya
en çok senin meleklerin cinsiyetini merak ediyom
aynen bide diyor yerı daralıyor ya ondan aynı anacım erkekler............hayırlara yoralım , hayırlı olsun diyelim
bende dün gece uyuyamanlardanım,,sonradan uyudum uyudum da çok zor.........
artık dönemiyorum ,, bir tarafta sabit yatınca ağrılar giriyor,,,,
yorgan bile fazla geliyor,, bacak aram çok ağrıyor.....
her yerim ağrıyorrrr sonuçta ;
senay ve seherim .... allah size güç kuvvet daha çok versin...
valla biz 1 taneyle dertlenip duruyoruz,, sizde 2 tane...
akşam eşime söylüyorum... durmuyor, ağrıyor diyorum...
olacak ol kadar sona yaklasıyoruz diyor,, gayet rahat bir şekilde.......... :jeyyar:
hayır olsun rüyan............günaydın annecikler dün gece yine feciydi bu sefer ben doğurmadım ama bi ara rüyamda selinayı doğurttum
ben kafayı yedim iyice
allahım hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin..............sinehascım şafak 23 ama dr bana 36 da gelir bunlar dediği için 36. haftanın bitişine sayıyorum ben pek bu şafağa uyup uymıcamızı bilmiyorum geçedebiliriz tamamlayamayadabiliriz
sinehascım şafak 23 ama dr bana 36 da gelir bunlar dediği için 36. haftanın bitişine sayıyorum ben pek bu şafağa uyup uymıcamızı bilmiyorum geçedebiliriz tamamlayamayadabiliriz
kızlar huzur ne yaptı acaba?
açılması vardı en son ....
bilgileride yok... nasıl haber alacağız...
inşallah bizi habersiz bırakmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?