2009 Nisan Anneleri buraya

güzeller gününüz aydın olsun ben bu sabah eşimle çıkıcam evden malum araba kullanmama izin yok ve evim hastaneye çok uzak o yüzden gün içinde burda olmayabilirim muhtarcım yoklamamı veriim dedim
randevumuz var doktor amcamızda çok heyecanlıyım bakalım inşallah benim çokoprens de 2 kiloyu geçmiştir. akşam haberdar ederim sizi çok öptüm mucuk

günaydın kızlar,,,

çiçekçim hadi güzel haberlerle gel bakalım ,,,

cana bizden selam söyle --- onun boklu götünden öpüyorum.............

günaydın kızlar,,,

çiçekçim hadi güzel haberlerle gel bakalım ,,,

cana bizden selam söyle --- onun boklu götünden öpüyorum.............

canım benim oğlum daha sıçamıo:) hahahah giderayak mesajını gördüm mesaj yazmazsam çatlarım ama bulunduğu sıvıya çişini yapıp sonra onu tekrar yutmak sonra hıçkırmak gibi bi kabiliyeti var hahahahah kitapta okuyunca şok olmuştum da hahaha hadi öptüm

hoşgeldin...........

oy maşallah...............

oyladım
hadi bakalım güzel haberle gelirsin inşallah..........

şuan öpemeyecem tabiii .. (öpmem için senden giriş yapmam gerekecek :jeyyar:)

çıktığı zaman durmadan yapacak...pırt pırt..
o zaman öperim bende.

günaydın annecikler dün gece yine feciydi bu sefer ben doğurmadım ama bi ara rüyamda selinayı doğurttum
akşam vaktiymiş yazışıyoz yine herkes burda selinay kızlar suyum geldi biz hastaneye gidiyoruz doğum başladı yazıyo mıhtarda eveeeeeeet bismillah başlıyoruz diyodu
ben kafayı yedim iyice

hayırlara yoralım , hayırlı olsun diyelim

bende dün gece uyuyamanlardanım,,sonradan uyudum uyudum da çok zor.........
artık dönemiyorum ,, bir tarafta sabit yatınca ağrılar giriyor,,,,
yorgan bile fazla geliyor,, bacak aram çok ağrıyor.....

her yerim ağrıyorrrr sonuçta ;

senay ve seherim .... allah size güç kuvvet daha çok versin...
valla biz 1 taneyle dertlenip duruyoruz,, sizde 2 tane...

akşam eşime söylüyorum... durmuyor, ağrıyor diyorum...
olacak ol kadar sona yaklasıyoruz diyor,, gayet rahat bir şekilde.......... :jeyyar:

günaydın kızlar
şenaycım burada 51 olunca rahatımda şafak kısmında 23 olmuşsun artık az kalmış minik kelebeklerine kavuşmaya
en çok senin meleklerin cinsiyetini merak ediyom

günaydın kızlar
şenaycım burada 51 olunca rahatımda şafak kısmında 23 olmuşsun artık az kalmış minik kelebeklerine kavuşmaya
en çok senin meleklerin cinsiyetini merak ediyom

sinehascım şafak 23 ama dr bana 36 da gelir bunlar dediği için 36. haftanın bitişine sayıyorum ben pek bu şafağa uyup uymıcamızı bilmiyorum geçedebiliriz tamamlayamayadabiliriz

aynen bide diyor yerı daralıyor ya ondan aynı anacım erkekler............
evet senay ve seherim allah yardımcısnız olsun yaaaaaaa

hayır olsun rüyan............

sinehascım şafak 23 ama dr bana 36 da gelir bunlar dediği için 36. haftanın bitişine sayıyorum ben pek bu şafağa uyup uymıcamızı bilmiyorum geçedebiliriz tamamlayamayadabiliriz
allahım hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin..............

haklısın canım bende aslında şafak saymıyorum ama 61 deyince daha çok var diyip rahatlıyorum banada dr her an gelebilir yada durumum kötüye giderse alabiliriz demişti,o yüzden Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
çifte anne Allah nazarlardan korusun şanslısın bi taşla 2 kuş zor olacak ama ilerde rahat edicen bizde çok var ikiz bebeği olan bebekken zor ama sonrası iyi oluyo

kızlar huzur ne yaptı acaba?
açılması vardı en son ....

bilgileride yok... nasıl haber alacağız...
inşallah bizi habersiz bırakmaz....

köftenin avatarı beni mahvetti ya.ne güzel çüğ köftelerdi onlar.doğumdan sonra yiyeceklerimin arasına alıyorum .

ooo herkez bırbırını merak edıyo benı hatırlayan yok unutulduk valla olmuyo böle muhtarmısın nesin arada ara sor benide :))))))
kızlar günaydın hepınıze
sıkı takıpcinizim pek yazılanlara katılmasamda bu ara doğum korkusu sardı benı

çalışanlara kolay gelsin,evdeki annelerede iyi dinlenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…