güzeller gününüz aydın olsunben bu sabah eşimle çıkıcam evden malum araba kullanmama izin yok ve evim hastaneye çok uzak o yüzden gün içinde burda olmayabilirim muhtarcım yoklamamı veriim dedim
randevumuz var doktor amcamızda çok heyecanlıyım bakalım inşallah benim çokoprens de 2 kiloyu geçmiştir. akşam haberdar ederim sizi çok öptüm mucuk
inşallah hepimizin kzuları vakitli gelir çalıştığım için çok zor olacak ama onların kokusu herşeye değerhaklısın canım bende aslında şafak saymıyorum ama 61 deyince daha çok var diyip rahatlıyorum banada dr her an gelebilir yada durumum kötüye giderse alabiliriz demişti,o yüzden Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
çifte anne Allah nazarlardan korusun şanslısın bi taşla 2 kuş zor olacak ama ilerde rahat edicen bizde çok var ikiz bebeği olan bebekken zor ama sonrası iyi oluyo
şirvan
huzur84
köfte bu yeni gelenlerden baglantı kurmamız için tel msn adresi falan al gelince.........
günaydın arkadaşlar.
şirvan benim de kaç gündür aklımda tuğçe var.nerelerde haberin var mı?
şirvan bi okuyup yazmayan biri daha gelmiş.angelflower.
ooo herkez bırbırını merak edıyo benı hatırlayan yok unutulduk valla olmuyo böle muhtarmısın nesin arada ara sor benide :))))))
kızlar günaydın hepınıze
sıkı takıpcinizim pek yazılanlara katılmasamda bu ara doğum korkusu sardı benı
çalışanlara kolay gelsin,evdeki annelerede iyi dinlenmeler
YENİ GELENLER BİZİ TAKİP EDENLER,,, SADECE YAZMAYA YENİ KARAR VERMİŞLER.
O YÜZDEN PROSEDÜRÜ BİLİYORLAR.....
BİLGİLERİNİ VERMEK İSTEYEN OLURSA,, ÖZELİM AÇIK....
YAZSINLAR HEMEN EKLERİM.
bigudiye alıştık artık.korkuyorum buraya takıla takıla nisanda doğuracak.kaydirigubbakcemile3
köfte ben havuzlu hen var ya eminönünde ordan aldım.4 lü takım pembe çok hoş bişey.azıcık kokoş gibi ama biz hamileyiz anacım o kadarcık da kokoş olalım artık
ne güzel ya kahvaltı yapıp tekrar uyuyabilmek.
Ben şafakta düşüyorum yollara.
çok özledim sabah uykularını.
Geceleride uyuyamıyorum önceden erkenden yatardım.
oo öredek biraz dan vaklamaya başlar..bugün kendimi rahat hissediyorum.
Karınımda bir sertlik yok hantallıkta yok.
Benim minik ördek uyuyo herhalde kıpırtı yok henüz..
çiçke güzel haberlerini bekliyoruz.sorularını not almışsındır heralde.çok sorun vardı diye hatırlıyorum.
Ben doktora gitmaden önce not alıyorum.sonra kelebeğimin heyecanından unutuyorum her şeyii
özendirmek istemem ama ben de yatacam sınırım biraz.bi sersemlik var üzerimde.
kıslar ben hala hastanede giyeceğim süslü püslü bi pijama takımı bulamadım hamile takımları hiç hoşuma gitmedi diğerlerininde önü kapalı illa kokosh olcam diye pijamasız kalıcamSizin beğendiğiniz bulduğunuz varsa internetten falan banada söylersinizmi
ben yolladım ama gelmedimi
bigudiye alıştık artık.korkuyorum buraya takıla takıla nisanda doğuracak.kaydirigubbakcemile3
köfte ben havuzlu hen var ya eminönünde ordan aldım.4 lü takım pembe çok hoş bişey.azıcık kokoş gibi ama biz hamileyiz anacım o kadarcık da kokoş olalım artık
havuzlu hana gittim ama bebiş şeylerine bakmaktan kendime bişi bakmamıştım . ama hem hamiş hem kokosh olsaydık senağlama
ortalarda dolanmam yasak olduğu için artık netten bakıcam bişiler fisfisfis tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?