2009 Nisan Anneleri buraya

galeta canım yapacağın bişey yok.çok yoksa sorun olmaz.doktora dersin ben böyle bi muayene olacağını düşünmemiştim.hazırlıklı da değilim falan kıvırırsın azıcık

dediğin gibi kıvırmak en iyisi sanırım... çatıya bakarız filan dememişti gerçi ama... zaten bundan sonra her hafta gidicem doktora... sonra baksın çatıya... biz korkumuzdan malum işi bile yapmıyoruz ne zamndır bir de çatı filan risk alamam...

inşallah hepimizin kzuları vakitli gelir çalıştığım için çok zor olacak ama onların kokusu herşeye değer
dogumdan sonra calışacakmısın peki bebeklere kim bakacak cnm
ah ah benımde doguma kadar yapmam gereken cok sey var.......
ama bakalım nasip mart ayından cok ümitliyim....
evimde degişiklik degılde bazı seyleri bitirmek....

uyuyun bakalım uyuyun. ohh izler ne yapalım...

bence o cıg köftelerı kaldır ... ehehehehe

bak şirvana özel mesajla msn adresin ve telşni verebılırsın bizler verdık muhtarya dogumda merak edersek ararız diye.... tabi sen bilirsin

KIZLAR UYKU SETİ DEGİLDE NEVRESİM TAKIMI ALIN DİYOR BANA BÜYÜKLER DOGUM YAPMIŞ İNSANLAR DAHA iyi kullanışlıymış uyku seti bişeye yaramıyormuş...
ben nevresim takımı alacagım martın başlarında eksikler bitmiyor.............

canım dikkat et kendine... hepimiz bunaldık evlerde oturmaktan yatmaktan ama kuzucuklar için değer bence... sen kaç haftalıksın ki erken doğum riskin neden?

linenste çok güzel uyku setleri var bebekler için ama çok pahalı 183 tl indirime girsin diye bekliyorum ama tık yok benneyaptımki dediğin gibi nevresim takımı daha kullanışlı olabilir birazda nevresim takımlarına bakiyim

Günaydın kızlar. Dün hiç giremedim.İÇİMDEN ALIŞVERİŞ CANAVARI ÇIKTI.
Almasamda bütün dükkanları geziyorum hehehe.
Bu arada bende dün nevresim takımı aldım bebişe bi tane daha.Özdilek ten aldım fiyat veriyim belki
sizde bakmak istersiniz 37 ytl. Tabi daha süslüsünü istiyosanız bunuda yedek için düşünebilirsiniz.
Ben çok beğendim aldım.Daha önceden evde de 2 tane vardı nevresim böylece bu işide bitirmiş olduk.

selinayyyy evet canım karşılaşamıyoruz.
Bakarsın çarşıda pazarda karşılaşırız heheheh.

günaydin nisan anneleri geçmişi okudum şimfiye kadar dün kasıklarımda ve karnıma ağrı vardı izin aldım eve gittim. okuduklarımın arasında da erken doğumla ilgili şeyler yazmızsınız korktum bende yaa....
umarım zamanında gelir bebişlerimiz.... Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

yarın konrolüm var doktora gideceğim ve çalışabilir raporumu alacağım... bakalım doktor ne diyecek:):ecrin_bebek:

kıslar günaydın,ben size şeyi soracam bebek çamaşırlarına umuşatıcı koydunuzmu,acil cevap bekliyorum,bu arada bakiim şenay burda saçlar nasıl oldu cicim geliyorum hemen,hadi cevap lütfennn

RUMELİLİ, betül19, dozkan, Esennn, galatea79, köfte:)), lana01, mirage78, oslem1907, s_ebru, şen_ay

hatın gızlar nerdesiniz yahu.....

kıslar günaydın,ben size şeyi soracam bebek çamaşırlarına umuşatıcı koydunuzmu,acil cevap bekliyorum,bu arada bakiim şenay burda saçlar nasıl oldu cicim geliyorum hemen,hadi cevap lütfennn

koymadım özlemcim koymıcamda büyüyene kadar.......yalnızca granüllü sabunla yıkandı o kadar......yumuşatıcılar çamaşırın dokusunda kaldıkları için astım tetikleyicisi görevi görüyorlarmış...onun için yumuşatıcıya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

günaydınlar kızlar bana da bugün temizlikçi geldi.iş yapıyo şimdi.
ayyyyyy beliniz ağrıyort mu kızlar benim kopuyo artık

ben koydum ama hiç gerek yok çünkü aldığım bebekler için sabun tozu çok güsel bebek gibi kokuyor yumusaticinin kokusunu hissetmiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…