galeta canım yapacağın bişey yok.çok yoksa sorun olmaz.doktora dersin ben böyle bi muayene olacağını düşünmemiştim.hazırlıklı da değilim falan kıvırırsın azıcık
selam kızlar......herkeslere günaydın baayyya geçmiş okumuşum....
bu arada galatea çatı muaynesi yapmaz canım sana......benim doktor 38.haftada yapıcakmış ve birçok doktorda öyle yapıyor.....kendi doktoruma 4-5 hafta önce baskı hissi hissettiğimi söyleyince daha çatı muaynene var şimdi bakıp birşeyleri tetiklemek istemiyorum dedi...demekki muayneden sonra doğum riski gibi birşey oluyor:)) sen rahat ol
dogumdan sonra calışacakmısın peki bebeklere kim bakacak cnminşallah hepimizin kzuları vakitli gelir çalıştığım için çok zor olacak ama onların kokusu herşeye değer
ah ah benımde doguma kadar yapmam gereken cok sey var.......benimde bu cumartesi kontrolüm var.
aydın yollarındayım gene..
cuma günüde halıcılar gelcek eve ..
gene bir telaş bir telaş..
şöööleee dinlenemiyorum haftasonları.
hep bi koşturmaca..
benim doğumdan sonrada ablamın düğün hazırlıkları başlıcak.
uyuyun bakalım uyuyun. ohh izler ne yapalım...çiçke güzel haberlerini bekliyoruz.sorularını not almışsındır heralde.çok sorun vardı diye hatırlıyorum.
ben doktora gitmaden önce not alıyorum.sonra kelebeğimin heyecanından unutuyorum her şeyii
özendirmek istemem ama ben de yatacam sınırım biraz.bi sersemlik var üzerimde.
bence o cıg köftelerı kaldır ... ehehehehegünaydın herkese güzel anneler
bende dün gece top gibi bi sağa bisola döndüm dönmekten yoruldum valla.kendimi top yutmuş gibi hisssediyorumkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin diyen herkse çok tşk ederimbolbol köfte sayıklıycaz beraber kaydirigubbakcemile
slm kızlar herkese günaydın
2 3 günde bir doktoruma gidiyorum kontrol altındayım hafta sonu sancım vardı doktorum hemen gelin dedi 2 gün hastanede yattım çok bunaldımmart ayında bekliyouz diyor doktor her an bir beklenti içindeyiz
BEN DOĞURİM ,, BENİM ARKAMDAN HEMENN DOĞURUR,,, KISKANÇ ŞEY.....
OKULDAYKENDE BÖYLEYDİ BU...
KAÇMIŞ delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
CANIM SENİN TAKVİM DOĞRUMU..
dogumdan sonra calışacakmısın peki bebeklere kim bakacak cnm
ah ah benımde doguma kadar yapmam gereken cok sey var.......
ama bakalım nasip mart ayından cok ümitliyim....
evimde degişiklik degılde bazı seyleri bitirmek....
uyuyun bakalım uyuyun. ohh izler ne yapalım...
bence o cıg köftelerı kaldır ... ehehehehe
bak şirvana özel mesajla msn adresin ve telşni verebılırsın bizler verdık muhtarya dogumda merak edersek ararız diye.... tabi sen bilirsin
KIZLAR UYKU SETİ DEGİLDE NEVRESİM TAKIMI ALIN DİYOR BANA BÜYÜKLER DOGUM YAPMIŞ İNSANLAR DAHA iyi kullanışlıymış uyku seti bişeye yaramıyormuş...
ben nevresim takımı alacagım martın başlarında eksikler bitmiyor.............
dogumdan sonra calışacakmısın peki bebeklere kim bakacak cnm
.........
BEN DOĞURİM ,, BENİM ARKAMDAN HEMENN DOĞURUR,,, KISKANÇ ŞEY.....
OKULDAYKENDE BÖYLEYDİ BU...
KAÇMIŞ delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aramızda var 15 gün hala konusuyo ha mayıs başı ha nısan sonu -tatlicadiarzu-
ayy kaçarım tabı zaten tırsıyorum buara bıde sız catı muanesınden falan bahsedıyosunuz ne işim olu burda:roflol:
bugun dıyetısyenle özel buluşmamız var :dance:bakalım benım için nasıl suprıs menüler oluşturacakkkkcokacimcoook öff ya bu kılo işi birçok kadının ölene dek korkusu rüyası galıba
şırvan buarada fuara gidecekmisin hafta sonu??:asigim:
kıslar günaydın,ben size şeyi soracam bebek çamaşırlarına umuşatıcı koydunuzmu,acil cevap bekliyorum,bu arada bakiim şenay burda saçlar nasıl oldu cicim geliyorum hemen,hadi cevap lütfennn
kıslar günaydın,ben size şeyi soracam bebek çamaşırlarına umuşatıcı koydunuzmu,acil cevap bekliyorum,bu arada bakiim şenay burda saçlar nasıl oldu cicim geliyorum hemen,hadi cevap lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?