2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar neler olmuş öyle bizim annelerde de erken doğum tehlikesi olanlar çıkmış.
Yaaa beklesin bıcırlar inşallah hepsi gününü doldurup sağlıkla gelirler.:Saruboceq:

Çiçek güzel haberlerle dön inşallah.:Saruboceq:

Bende saat 16:00 da gidiyorum bugün randevuya umarım herşey yolundadır:Saruboceq:

ben ilk yıkadıklarıma koydum.ama bundan sonra koymayacağım.yumuşatıcıya gerek yok.sabun tozu çok güzel kokuyor.

ben geçmişi okiim bi bakiim dün misafir gibiydim,hiç yazmadım milleti kınarken ben öle bön bön okudum durdum,içim sıkılıyodu kimseyi sıkmakta istemedim ama bugün iim çok şükür hatta gece wc ye kalkmadan güselll bir uyku dahi çekmişim,o ka yani,geliyorum

kıslar günaydın,ben size şeyi soracam bebek çamaşırlarına umuşatıcı koydunuzmu,acil cevap bekliyorum,bu arada bakiim şenay burda saçlar nasıl oldu cicim geliyorum hemen,hadi cevap lütfennn

bende yumuşatıcı koymadım. dalinin deterjanı ile yıkadım ama hacışakirin
toz sabunundan da aldım. Artık onla yıkarım herhalde.

bebek şampuanı yağını falan ne marka almayı düşünüyorsunuz? bir fikri olan var mı???

kıslar günaydın,ben size şeyi soracam bebek çamaşırlarına umuşatıcı koydunuzmu,acil cevap bekliyorum,bu arada bakiim şenay burda saçlar nasıl oldu cicim geliyorum hemen,hadi cevap lütfennn
yumuşatıcı koymadım omo baby ile yıkadım saçlar ii oldu koçiş beğendi:)))))))

ben herşeylerini sebamet den aldım

yazdığım cevap silindi yahu,hıh cevaaplar için çooook teşekkür ederim arkideşlerim,bakın birimizin yaptığını tecrübeyle sabit diğerimiz yapmıyor hepinizi çoooook seviyorum,bu arada dr.a gidecek olan arkadaşlarım bu sayfada çiçeği gördüm sanki şu rezene olayını sorarmısın canımcım normal doğum yapmak isteyenler için bi zararı olurmu ne zaman başlamak daha mantıklı lütfennnnn

eylülde okullar tekrar acılana kadar yanlarındayım sonrasındada kayınvalidemin yanına bi yardımcı tutmayı düşünüyoruz bakalım bi değişiklik olmazsa
hayırlısı
ay cok uygun özdilege bakayım bari.... bende

güzel haberle dön inşallah.......

dalin şampuan aldım canım ben.........

geçmişi okuyamıyorum dün yazmadım çenem durmuyor,şenaycım sevindim saçların ii olmasına canım benim,benimde bir bakıma girmem lazzım ya bakalım ne zaman kısmet

bende sebamed ürünlerinden aldım
bebek fuarına belki bi yarım saat yarın gidebilirim çok merak ediyorum doktorda gitme yorulursun dedi ama belki acıcık giderim değişik süs eşyaları istiyorum prensesimin odasını süslemek için abajur istiyorum sanırım sizden de gidenler olucak fuara

bende chicco aldım bakım ürünlerini ama bunlar bitince sebamed alıcam...aslında başından beri fikrim o idi ama nedense almadım...basiretim bağlandı derler ya banada öyle oldu o akşam herhalde....:1closedeyes:

özlemcim akşam bende gidiyorum doktora sorarım rezene çayını. ama geç saatte yazabilirim cevabı .

URLA özdilek te erkek bebek için denizci desenli bitane takım var rengi açık mavi ve beyaz olduğu için beyazlarla birlikte tertemiz yıka yıka kullan ben ondan aldım.hihoyyyt

KIZLAR yaın bim.......... marketlerde HUGGIES bebek bezinde indirim var

Midi: 4-9 kg/54 adet x 2
Maxi: 7-18 kg / 48x2
Junior: 12-25 kg/36 adet x 2

mesela 4-9 54+54 alıyoruz :19.90

uygun alsammı acaba......

benimkilerde johnsons baby ürünleri,size bide şeyi soracam ben,malum bebişler küçük ve ilk3 gün felan daha sık olacak kaka olayımız çoğumuz yıkamayı düşünüyoruz popoları ama yıkadıktan sonra ne sürmeyi planlıyorsunuz yağ mı kremmi,ben has zeytin yağının cildine çok ii geldiğini ve kızarıklık yapmadığını duydum ama daha ii bir önerisi olan varsa.....has zeytinyağıda çokmu kokar böğğğğ benim yağ ile hiç aram yoktur da

sitesine baktım canım gördüm.... teşekkürler bende kocişle gidip alayım bari...
ama sitede fiytı yazmıoo

dozkan şeker valla çok ii olur yahu bebişe hayran hayran bakıp unutmazsan ama nasıl olsa artık tam olarak göremediğimiz için sığmadıklarından belkide unutmazsın,bende halama gidecem annemle bugün yokum öğleden sonra ama akşama girip hem geçmişi okurum hemde öğrenirim,saol şeker

ŞİRVAN önceki gün hiç çıkamadım evden sonra anladımki iki gündür demir ilaçını içmediğimden oldu
hep yattım ilaçı yeniden içmeye başlayınca enerji geldi bana gittim çarşıya ama çok dolaşmışım
anlayacağın bugün burdayım akşam doktora gidene kadar sizinle ilgilenicem muhtarcım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…