2009 Nisan Anneleri buraya

dediğin gibi ben heyecandan soracaklarımı unutuyorum dur bi liste yapıyım hemen ekliyorum sorularıma canımcım.:uhm:

ben kozmetiklerini chicco aldım.kampanya vardı.şampuan sabun pişik kremi ıslak mendili bebe yağı 39 ytl bebek çantası hediyeliydi.uygun geldi.

GÜNAYDIN KIZLARR.. biraz geçmişiokudum biproblem yok maşallah. didem geçmiş olsun canım.. senin de baya az kaldı sen martta kavuşursun bebeğine gibi geliyor.. hayırlısıyla..
kızlar kaburga ağrılarım geçti ama 3 gündür. e toprakın vardı sanırım öle bi ağrısı tam miğdemin olduğu yerde bi ağrı sanırım oğlum orda duruyor. hareketleri orda hissediyorum sanki başı yukarda arada başını yukaRI KALDIRIP BENİ SIKIŞTIRIYO ÖLE Bİ HİS VAR.
bu arada göbeğim koccaman oldu. buluşma varmı kızlar ya hiçbişeyden haberim yok. varsa yazın gelmek isterim. neyse görüşürüz herkesi öpüyorum.. :sm_cool:

kızlar bebekleriniz için alığınız şeyler bebekten bebeğe farklı etkiler yaratabiliyor. Yani işte ben şu marka aldım iyi geldi diyolar ama sen alıyosun senin bebeğe uymaya biliyor.Oyüzden aldıklarınızı yani kozmetikleri yedekli almayın bence bi kullanın bakın belki değiştirmek gerekebilir.

valla kızlar dün kuaförde sürekli oturmak çok zordu bi hafta sonraya kalsa kesinlikle olmazmış dayanamazmışım bakıma girecekler durumlarını iyi tartsınlar geç kalmayın

valla kızlar dün kuaförde sürekli oturmak çok zordu bi hafta sonraya kalsa kesinlikle olmazmış dayanamazmışım bakıma girecekler durumlarını iyi tartsınlar geç kalmayın

şenay ne iyi yapmışsın imaj yenilemişsin.Baya iyi hissetmişsindir öyle bakımlı bakımlı.
Nerde boyattın saçını. Bende doğal bi saçboyasıyla boyattım kahverengi gibi bişey ama hiç tutmadı hemen açıldı. Hint kınası yapmayı düşünüyorum şimdi.

bu arada bir bebek ninnilerimiz cd si daha oldu arkideşler,babaannemiz göndermiş aklınızda olsun bu akşam dinler yarın sölerim nasıl olduğunu hem anadolu hem dünya ninnileri,benimki etinin ninnilerine çok güzel tepki veriyor bakalım bunu sevecekmi,klasik müziğede artık duyarlı çok şükür,inşallah işe yaracak

dozkan hani elveda rumelide büyük kız varya adı neydi unuttum kızıl olan o kına ve şarap karışımı yapıomuş valla saçına

özlem dinle bakalım nasılmış cd. Bizim kızda 2 ninni öğrenmiş müzik öğretmeninden şimdiden hazırlık yapıyo ablalığa.
Kızım bu işi abarttı ama okulunda müdür dahil gün saydırıyo millete valla kardeşimin gelmesine şu kadar kaldı diye. hehehehe.

valla bana izin verseydi kociş yapacaktımda annemle beraber olmaz deyip üstüme saldıryolardı nerdeyse yahu,1 kadeh ya öle çok değilmiş zaten sende,ama ben yapıo olsam bi kadehte ben içerdim ohhhh,en son yılbaşında içmiştim valla,öğlen öğlen bu ne iştahsa,böğğğğ diceksiniz dimi demeyin ,arada bide kahve yanına sigara özlemiyo değilim offfff dayan yüreğim dayan,ben bi kahve içeyim valla,yoksa kendime gelemeyecem kızmayın böle yazdım diye ne olur tamammı,içimden geldi yazdım

uygulamadıktan sonra yazmanda sorun yok dök içini dök. OHHH negüzel olurdu ama biraz daha beklemek gerek canım.

kızlar ay bişey sorcam. Birkaç gündür garip garip terleme gelip gidiyo bana sizde de var mı??

kızlar ay bişey sorcam. Birkaç gündür garip garip terleme gelip gidiyo bana sizde de var mı??

eryamanda bi kuaförde gelin saçımıda o yapmıştı boya konusunda tedirgindim ama korktuğum gibi olmadı organic diye bi markayla boyadı hiç koku yoktu süper rahattı ama oturmak çok yordu
ben menapozda gibiyim valla alev alev durumlardayım

sesimi duyan var mıııııııııııııııııııııııııııııııı?
kızlar herkes geçmişimi okuyooooo.

evet tabiki hamile olmasam menopoz dicem diyorum bende gülüyolar inan,hatta bazen yangın var diye bağırasım geliyor ama ben bu ara stresliyim diye öyle oluyor diyordum,hele gece göğüs aram(ki göğüslerim hiiiiç büyümedi)inanılmaz terliyor,bu aradav sadece sen ve ben yazıyoruz farkındaysan ben sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…