eryamanda bi kuaförde gelin saçımıda o yapmıştı boya konusunda tedirgindim ama korktuğum gibi olmadı organic diye bi markayla boyadı hiç koku yoktu süper rahattı ama oturmak çok yordu
ben menapozda gibiyim valla alev alev durumlardayım
ben göremedim neyse canımurla internetten baktım dört değişik desen özdilek yine 37 ytl yazmışlar.
benım geceleri oluyor sıkıda gıyınmıyorum amakızlar ay bişey sorcam. Birkaç gündür garip garip terleme gelip gidiyo bana sizde de var mı??
al kıs urla ama fazla kiloda olanlarından al,baksana 2 katı,huggies iimi
KIZLAR yaın bim.......... marketlerde HUGGIES bebek bezinde indirim var
Midi: 4-9 kg/54 adet x 2
Maxi: 7-18 kg / 48x2
Junior: 12-25 kg/36 adet x 2
mesela 4-9 54+54 alıyoruz :19.90
uygun alsammı acaba......
GÜNAYDIN KIZLARR.. biraz geçmişiokudum biproblem yok maşallah. didem geçmiş olsun canım.. senin de baya az kaldı sen martta kavuşursun bebeğine gibi geliyor.. hayırlısıyla..
kızlar kaburga ağrılarım geçti ama 3 gündür. e toprakın vardı sanırım öle bi ağrısı tam miğdemin olduğu yerde bi ağrı sanırım oğlum orda duruyor. hareketleri orda hissediyorum sanki başı yukarda arada başını yukaRI KALDIRIP BENİ SIKIŞTIRIYO ÖLE Bİ HİS VAR.
bu arada göbeğim koccaman oldu. buluşma varmı kızlar ya hiçbişeyden haberim yok. varsa yazın gelmek isterim. neyse görüşürüz herkesi öpüyorum.. :sm_cool:
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
urla, bersav16, dozkan+, köfte:)), megul, mirage78, oslem1907, Ruveydax, şen_ay, ŞİRVAN+
hanımlar neden konuşmuyorsunuz..............
kızlar ben soktora 10 mart ve 24 martta gidecegim......
bana 10 martta tarıh verırmı acaba.....................( ama dogum yapacagım doktor degıl
dogum yapacagım doktora martın 3yada 4 gibi giderım herhalde.........
KIZLAR yaın bim.......... marketlerde HUGGIES bebek bezinde indirim var
Midi: 4-9 kg/54 adet x 2
Maxi: 7-18 kg / 48x2
Junior: 12-25 kg/36 adet x 2
mesela 4-9 54+54 alıyoruz :19.90
uygun alsammı acaba......
prof dr maranki hamişler bolbol ayva yesin dedi çocukları iyi huylu güzel olurmuş :) bilgisayardan uzak dursunlar son aylarında didi bide:1closedeyes:
ben bilgisayar karşısında ayva yiyorum eeee benim bebek ne olacak şimdi yaaaaaa.
prof dr maranki hamişler bolbol ayva yesin dedi çocukları iyi huylu güzel olurmuş :) bilgisayardan uzak dursunlar son aylarında didi bide:1closedeyes:
marankiyi öperimkaydirigubbakcemile3...hayatımda hiç yemediğim kadar ayva yedim hamileliğimde varın siz düşünün benim kızın iyi huyunu ve güzelliğini.....:lepi:
BEN BU PAZAR HUGGİSSİN
3-6 KİLOYDU YANLIŞ HATIRLAMIYOSAN - 4-9 DA OLABİLİR AYY EMİN DEĞİLİM
İÇİNDE 62 ADET VAR.. ONDAN EMİNİN ,,,
HAFTA SONU DİYE KİM MARKETTE İNDİRİM YAPMIŞLAR
62 ADET 9,90 TL DİYDİ.
ONDAN 2 PAKET ALDIM...
EVDE ŞİMDİ -
PRİMANIN YENİ DOĞAN DAN :1 PAKET
HUGGİS - 2 PAKET BEZİMİZ VAR
14 MART - MEDİCAL PARK GÖZTEPE HASTANESİNDE SEMİNER VAR.
ORDA BULUŞUYORUZ.... ,
GÜZELİM BEN HEM ÇALIŞIYORUM. HEM SİZE LAF YETİŞTİRMEYE
EVDE YAN GELİP YATMIYORUZ Kİ ,,,
(DOZKAN - ÖZLEM ) kaydirigubbakcemile
bende yetişirsem sabah 9 da açılıyor hemen biter alabilirsem alcam...ben alıcam urlacım midisinden bi tane
baya uygun göründü bana
evet pc başındayız ya bütün gn...ben de hem ayva hem bilgisayar
beliniz ağrıyor mu kızlar
bence sezeryan için gün konuşur çünkü gittiğinde 36. haftada oluyosun artık.sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?