2009 Nisan Anneleri buraya

uzakmış kuaför ben kına yapıyım.

Ya valla menepozlu gibi oldum gerçekten ama daha çok sabah saatlerinde oluyo.
-tatlicadiarzu-

urla internetten baktım dört değişik desen özdilek yine 37 ytl yazmışlar.
ben göremedim neyse canım
kızlar ay bişey sorcam. Birkaç gündür garip garip terleme gelip gidiyo bana sizde de var mı??
benım geceleri oluyor sıkıda gıyınmıyorum ama

al kıs urla ama fazla kiloda olanlarından al,baksana 2 katı,huggies iimi

yetişebilirsem alırım stoklarla sınırlıymış netten bakabilirsiniz bim'in sitesine.........

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
urla, bersav16, dozkan+, köfte:)), megul, mirage78, oslem1907, Ruveydax, şen_ay, ŞİRVAN+

hanımlar neden konuşmuyorsunuz..............

kızlar ben soktora 10 mart ve 24 martta gidecegim......

bana 10 martta tarıh verırmı acaba.....................( ama dogum yapacagım doktor degıl

dogum yapacagım doktora martın 3yada 4 gibi giderım herhalde.........

KIZLAR yaın bim.......... marketlerde HUGGIES bebek bezinde indirim var

Midi: 4-9 kg/54 adet x 2
Maxi: 7-18 kg / 48x2
Junior: 12-25 kg/36 adet x 2

mesela 4-9 54+54 alıyoruz :19.90

uygun alsammı acaba......

BEN BU PAZAR HUGGİSSİN
3-6 KİLOYDU YANLIŞ HATIRLAMIYOSAN - 4-9 DA OLABİLİR AYY EMİN DEĞİLİM
İÇİNDE 62 ADET VAR.. ONDAN EMİNİN ,,,
HAFTA SONU DİYE KİM MARKETTE İNDİRİM YAPMIŞLAR
62 ADET 9,90 TL DİYDİ.
ONDAN 2 PAKET ALDIM...

EVDE ŞİMDİ -
PRİMANIN YENİ DOĞAN DAN :1 PAKET
HUGGİS - 2 PAKET BEZİMİZ VAR

14 MART - MEDİCAL PARK GÖZTEPE HASTANESİNDE SEMİNER VAR.
ORDA BULUŞUYORUZ.... ,

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
urla, bersav16, dozkan+, köfte:)), megul, mirage78, oslem1907, Ruveydax, şen_ay, ŞİRVAN+

hanımlar neden konuşmuyorsunuz..............

GÜZELİM BEN HEM ÇALIŞIYORUM. HEM SİZE LAF YETİŞTİRMEYE

EVDE YAN GELİP YATMIYORUZ Kİ ,,,
(DOZKAN - ÖZLEM ) kaydirigubbakcemile

kızlar ben soktora 10 mart ve 24 martta gidecegim......

bana 10 martta tarıh verırmı acaba.....................( ama dogum yapacagım doktor degıl

dogum yapacagım doktora martın 3yada 4 gibi giderım herhalde.........

bence sezeryan için gün konuşur çünkü gittiğinde 36. haftada oluyosun artık.sengözlerimebaksanab

Selinay mı yazmıştı hatırlayamadım ama demiştiki primayla başlarsanız diğer bezler bebekte pişik yapıyor. Yani hem prima hem diğerlerini alanlar bezleri kullanamayabilir eğer primayla başlarlarsa.
Benim kzımda da diğerleri pişik yapmıştı.Belki bende primayla başladığım için diğerlerini kullanamamıştım emin değilim .

KIZLAR yaın bim.......... marketlerde HUGGIES bebek bezinde indirim var

Midi: 4-9 kg/54 adet x 2
Maxi: 7-18 kg / 48x2
Junior: 12-25 kg/36 adet x 2

mesela 4-9 54+54 alıyoruz :19.90

uygun alsammı acaba......

ben alıcam urlacım midisinden bi tane
baya uygun göründü bana

prof dr maranki hamişler bolbol ayva yesin dedi çocukları iyi huylu güzel olurmuş :) bilgisayardan uzak dursunlar son aylarında didi bide:1closedeyes:

prof dr maranki hamişler bolbol ayva yesin dedi çocukları iyi huylu güzel olurmuş :) bilgisayardan uzak dursunlar son aylarında didi bide:1closedeyes:

marankiyi öperimkaydirigubbakcemile3...hayatımda hiç yemediğim kadar ayva yedim hamileliğimde varın siz düşünün benim kızın iyi huyunu ve güzelliğini.....:lepi:

ne semineri varmış bende gelebilirim belki bu sefer. bayağı büyümüş de olacağız gerçi bakalım durum nasıl olacak ona göre gelirim

bende izledim marankiyi tv izlemek bilgisayar karşısında oturmak yokmuş. radyasyon çok zararlıymış. tüm gün kapalı yerde durulmamalıymış. 2-3 saatte bir dışarı çıkılmalı haftada 1 gün de şehir dışına gidilmeliymiş. ay biz öldük o zaman. süt içemeyin diyor onun yerine tere marul yicekmişiz. daha neler neler. ben dinledikten sonra hemen kapadım tv yi. ama bilgisayar karşısına geçtim şimdide napıcaz bilmem. :sm_confused:

ben alıcam urlacım midisinden bi tane
baya uygun göründü bana
bende yetişirsem sabah 9 da açılıyor hemen biter alabilirsem alcam...

ben de hem ayva hem bilgisayar
beliniz ağrıyor mu kızlar
evet pc başındayız ya bütün gn...

bence sezeryan için gün konuşur çünkü gittiğinde 36. haftada oluyosun artık.sengözlerimebaksanab

ay heyecan yaptım şimdi bak...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…