sen de mi ayvaya aşerdin kız ben de her gün yiyorum okuldayken teneffüs olsa da yesem diyordumkaydirigubbakcemile3
ne semineri varmış bende gelebilirim belki bu sefer. bayağı büyümüş de olacağız gerçi bakalım durum nasıl olacak ona göre gelirim
bende izledim marankiyi tv izlemek bilgisayar karşısında oturmak yokmuş. radyasyon çok zararlıymış. tüm gün kapalı yerde durulmamalıymış. 2-3 saatte bir dışarı çıkılmalı haftada 1 gün de şehir dışına gidilmeliymiş. ay biz öldük o zaman. süt içemeyin diyor onun yerine tere marul yicekmişiz. daha neler neler. ben dinledikten sonra hemen kapadım tv yi. ama bilgisayar karşısına geçtim şimdide napıcaz bilmem. :sm_confused:
bende yetişirsem sabah 9 da açılıyor hemen biter alabilirsem alcam...
evet pc başındayız ya bütün gn...
ay heyecan yaptım şimdi bak...........
ya ben diyoum acaba dogar dogmaz sünnetini yaptırsammı?..
bugün annem geldiiiiii:) şok oldu bana şiş gbeğime bakıp hayran kalıyoooo tuhafıa gitti neler getirmiş varya canım annem kızımın herseyi tamam oldu bende o kadar iyi bir anne olurm inşallah
yettim kıs dozkan,kıs seni duyanda totoyu devirip yatıos zanneder halbuki oturu vaziyette kucağımısada blg :)hehehehee anacım bi dün baktım yazmadım tadım yoktu diye ya,negatif enerjide vermiim dedim size,ben kendi can sıkıntıma gelemiorum oooo bide size vereydim bak sen şenliğe,zaten çıkacam birasdan halama gidiom gezmeye hem yürümüş olurum azıcık yürüme mesafesi rahat 15-20 dk,hava harika burada yahu,size bişi sölimmi istanbuluda özlemedim diil ha valla,oğluşumuda özledim pascalımı yani,offff offff,allah can sağlığı versin,şimdi annemlerle olmanın tadını çıkariim demi,böle efkarlanmanın anlamı yok bak dün öle içimi sıktım kendime ettim,hadeeee:teytey::teytey::teytey:
KIZLAR yaın bim.......... marketlerde HUGGIES bebek bezinde indirim var
Midi: 4-9 kg/54 adet x 2
Maxi: 7-18 kg / 48x2
Junior: 12-25 kg/36 adet x 2
mesela 4-9 54+54 alıyoruz :19.90
uygun alsammı acaba......
maranki hiç hamile kalmışmı acabaaaaaaa millete maval okumak ne kolay bütün gün evdeyim sokağa çıkamıyorum tv kapatayım pc yi kapatayım napayım kafayı yiyim manyak olayım tövbe tövbe
neyyyyyyyyseee
canım kek istedi bi kek çırpayım dedim ama mahvoldum ben bitmişim ya keke bile gücüm yetmiyo artık
selam kızlar biz geldik hava çok kapalı canım çok sıkıldı biraz sonra dışarı çıkmayı düşünüyorum ama hafif bir kar yağışı var üşürüm diye evde oturdum kaldım...
adamla dalga geçmeyin şekerler.
doğru bişey yapmıyoruz aslında sürekli bilgisayar başında oturmak gerçekten iyi değil!
gözünaydın canım.
Annen seni ilk defa mı gördü hamileyken.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?