2009 Nisan Anneleri buraya

mart annelerini dolaştım geldim.............

anam herkes dogurmuş 2-3 kişi kalmış dogurmayan sanırım........
yarında biri gidiyo hatta bugun temızlıkcısı varmış.... duramıyorum yerımde diyo...
son rutuşları yapıomuş bebek cantası bakımı v.s

melek 81 isimli kişinin bebegi hastanedeymiş ama pek sorunu yokmuş yarın cıkabılımış
enelin bebegi artık evindeymiş saglıklıymış..............

ya ben diyoum acaba dogar dogmaz sünnetini yaptırsammı?..

sen de mi ayvaya aşerdin kız ben de her gün yiyorum okuldayken teneffüs olsa da yesem diyordumkaydirigubbakcemile3

yok canım aşermek gibi değilde gamze sevdasına yemiştim sonrada hoşuma gitti devam ettim işte

haftada 1 gün şehir dışımı nereye gidicemizide söyleseydi bari...valla ben haftasonu oldumu eve kapatıyorum kendimi....haftaiçi çalışınca haftasonu enerji depolamak lazım...neyseki haftaya son çalışma haftam sonra bende evdeyim....:dance:

bende yetişirsem sabah 9 da açılıyor hemen biter alabilirsem alcam...

evet pc başındayız ya bütün gn...

ay heyecan yaptım şimdi bak...........

urla sana benden önce doğum tarihi verirlerse kaydirigubbakcemile3 allahhhhhhhhh

maranki hiç hamile kalmışmı acabaaaaaaa millete maval okumak ne kolay bütün gün evdeyim sokağa çıkamıyorum tv kapatayım pc yi kapatayım napayım kafayı yiyim manyak olayım tövbe tövbe
neyyyyyyyyseee
canım kek istedi bi kek çırpayım dedim ama mahvoldum ben bitmişim ya keke bile gücüm yetmiyo artık

bugün annem geldiiiiii:) şok oldu bana şiş gbeğime bakıp hayran kalıyoooo tuhafıa gitti neler getirmiş varya canım annem kızımın herseyi tamam oldu bende o kadar iyi bir anne olurm inşallah

yettim kıs dozkan,kıs seni duyanda totoyu devirip yatıos zanneder halbuki oturu vaziyette kucağımısada blg :)hehehehee anacım bi dün baktım yazmadım tadım yoktu diye ya,negatif enerjide vermiim dedim size,ben kendi can sıkıntıma gelemiorum oooo bide size vereydim bak sen şenliğe,zaten çıkacam birasdan halama gidiom gezmeye hem yürümüş olurum azıcık yürüme mesafesi rahat 15-20 dk,hava harika burada yahu,size bişi sölimmi istanbuluda özlemedim diil ha valla,oğluşumuda özledim pascalımı yani,offff offff,allah can sağlığı versin,şimdi annemlerle olmanın tadını çıkariim demi,böle efkarlanmanın anlamı yok bak dün öle içimi sıktım kendime ettim,hadeeee:teytey::teytey::teytey:

bugün annem geldiiiiii:) şok oldu bana şiş gbeğime bakıp hayran kalıyoooo tuhafıa gitti neler getirmiş varya canım annem kızımın herseyi tamam oldu bende o kadar iyi bir anne olurm inşallah

gözünaydın canım.
Annen seni ilk defa mı gördü hamileyken.hihoyyyt

akşama okur yasarım,dr.dan gelen yazsın güzel haberleri,hepinizi öpüyorum çok,güzel bebişleride tabiki şekerler,ben hazırlaniim

bencede çık gez kendini dinleme yoksa kocişi özliycem evi özliycen günler geçmiycek.
Ohhh havada güzelmiş miss gibi yürüyüş yap.hihoyyyt

KIZLAR yaın bim.......... marketlerde HUGGIES bebek bezinde indirim var

Midi: 4-9 kg/54 adet x 2
Maxi: 7-18 kg / 48x2
Junior: 12-25 kg/36 adet x 2

mesela 4-9 54+54 alıyoruz :19.90

uygun alsammı acaba......

ooo haber verdigin icin tesekkurler, cok uygunmus!

yemeğimi yedim geldim.
oo gene çok konuşmuşsunuz.
özlemcim çık dolaş gez bırak şimdi özlem çekmeyi hayatım tadını çıkar!!!
bebek bezleri konusunda bende bizim tecrübeli iş arkadaşlarından duydum bez değiştirmek pişik kızarıklık yapıyomuş bebeklerde.
bide uyku setlerini hiç kullanamıyomuşsun nevresimler daha kullanışlı oluyomuş.uyku seti süs gibi oluyomuş

çamaşır makinesinden de uzak durcakmışız demekki mikserden de uzak durmamız lazım kek çırpmanda gerek kalmadı maranki amca sayesinde :lepi: valla bilgisayarda olmasa evde patlarız sanırım sıkıntıdan şakkıdı

banada ter basıyo arada.
tamamen hormaonların etkisi.
yanlız terledim diyerek incecik giyinmeyin.ben öle bir hata yaptım sonra hastalandım zor atlattım ona göre..

selam kızlar biz geldik hava çok kapalı canım çok sıkıldı biraz sonra dışarı çıkmayı düşünüyorum ama hafif bir kar yağışı var üşürüm diye evde oturdum kaldım...

adamla dalga geçmeyin şekerler.
doğru bişey yapmıyoruz aslında sürekli bilgisayar başında oturmak gerçekten iyi değil!

selam kızlar biz geldik hava çok kapalı canım çok sıkıldı biraz sonra dışarı çıkmayı düşünüyorum ama hafif bir kar yağışı var üşürüm diye evde oturdum kaldım...

sıcacık evinizde oturun ne işiniz var sokaklarda kaydirigubbakcemile5 kendim çıkamıyorum diye kıskançlık belirtisi :tomato:

gözünaydın canım.
Annen seni ilk defa mı gördü hamileyken.hihoyyyt

DOZKANCIM 5aydır görüşemedik evet:çok üzgünüm: ben vandayım annem mersinde zor günler geçirdim ama insan annesi yanınada olunca güvende hissediyo inanırmısınız düne kadar doğumdan korkuydum ama şimdi annem yanımda olunca cesaretlendim ne biliyim yol yorgunu koltukta uyuyakaldı zaten duygusalım bugünlerde ona bakıp ağlamak geldi beni 1 hafta görmek için 1000 km yol geldi doğumda tekrar gelcek ama yine ağlıyorum bennnnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…