küstüm kızlar yya beliniz ağrıyor mu normal mi falan diyorum cevap veren yok
elevinya gözün aydın canım...
benimde annem 21 gündür yanımdaydı hiçbirşey umurumda değildi kendimi çok iyi hissediyordum ama şimdi mutsuzum benim annem istanbulda ama onunda sorumlulukları olduğu için evine gitti allah analarımızı başımızdan eksik etmesin...
Günaydın kızlar. Dün hiç giremedim.İÇİMDEN ALIŞVERİŞ
CANAVARI ÇIKTI.
Almasamda bütün dükkanları geziyorum hehehe.
Bu arada bende dün nevresim takımı aldım bebişe bi tane daha.Özdilek ten aldım fiyat veriyim belki
sizde bakmak istersiniz 37 ytl. Tabi daha süslüsünü istiyosanız bunuda yedek için düşünebilirsiniz.
Ben çok beğendim aldım.Daha önceden evde de 2 tane vardı nevresim böylece bu işide bitirmiş olduk.
BEN DOĞURİM ,, BENİM ARKAMDAN HEMENN DOĞURUR,,, KISKANÇ ŞEY.....
OKULDAYKENDE BÖYLEYDİ BU...
KAÇMIŞ delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aramızda var 15 gün hala konusuyo ha mayıs başı ha nısan sonu -tatlicadiarzu-
ayy kaçarım tabı zaten tırsıyorum buara bıde sız catı muanesınden falan bahsedıyosunuz ne işim olu burda:roflol:
bugun dıyetısyenle özel buluşmamız var :dance:bakalım benım için nasıl suprıs menüler oluşturacakkkkcokacimcoook öff ya bu kılo işi birçok kadının ölene dek korkusu rüyası galıba
şırvan buarada fuara gidecekmisin hafta sonu??:asigim:
şu diyeti bizede yaz bigudi lütfen yaaaaaaaaa.................
kıslar günaydın,ben size şeyi soracam bebek çamaşırlarına umuşatıcı koydunuzmu,acil cevap bekliyorum,bu arada bakiim şenay burda saçlar nasıl oldu cicim geliyorum hemen,hadi cevap lütfennn
yok canım bende koymadım,yumuşatıcı zararlı......................................
valla kızlar dün kuaförde sürekli oturmak çok zordu bi hafta sonraya kalsa kesinlikle olmazmış dayanamazmışım bakıma girecekler durumlarını iyi tartsınlar geç kalmayın
benim kocam izin vermiyo canım boyatmaya hamileyken,şenay o rüya ne öle kız ilk benmi gidecem yoksa doğuma hayırlısı bakalım,doktorda 10 gün sonra nsteye çağırdı ztn sancılarıma bakacakmış.....................
kızlar ay bişey sorcam. Birkaç gündür garip garip terleme gelip gidiyo bana sizde de var mı??
bendede oluyo doktor hayırdır menapozamı giriyon dedi heheh...............
benimde sırtım ağrıyo canım..................
kızlar çevremde ne kadar manyak insanlar var,bizim sitede bir kadın var onun iki tane gelini var biri 6 diğeri 15 gün sonra doğuracak kadın beni nerde görse ayyyy çok kilo almışsın karnın ne kadar büyük falan böyle habire benle uğraşıyor kendide 130-140 kilo var ben beylikdüzünde oturuyorum hastanede karşılaştık geçen gün gelinini getirmiş kadın beni görür görmez bayağı kilo almışsın dedi bende allah allah neden acaba hamile olabilir miyim dedim kadın bozuldu biliyoruz hamile olduğunu dedi ayyy çok gıcık oluyorum böyle patavatsız insanlara ben onun gelinleri için hiç yorum yapmıyorum dün yine karşılaştık bu sefer gelinlerinin biri karnı büyük olanın bebepi küçük olurmuş seninki nasıl dedi bende salak gibi doğruyu söyledim 2-3 hafta önden gidiyor dedim sonra pişman oldum keşke evet çok küçük büyümüyor deseydim böyle insanların nazara bile değer velhasıl cahillik kötü bişey ....
kızlar çevremde ne kadar manyak insanlar var,bizim sitede bir kadın var onun iki tane gelini var biri 6 diğeri 15 gün sonra doğuracak kadın beni nerde görse ayyyy çok kilo almışsın karnın ne kadar büyük falan böyle habire benle uğraşıyor kendide 130-140 kilo var ben beylikdüzünde oturuyorum hastanede karşılaştık geçen gün gelinini getirmiş kadın beni görür görmez bayağı kilo almışsın dedi bende allah allah neden acaba hamile olabilir miyim dedim kadın bozuldu biliyoruz hamile olduğunu dedi ayyy çok gıcık oluyorum böyle patavatsız insanlara ben onun gelinleri için hiç yorum yapmıyorum dün yine karşılaştık bu sefer gelinlerinin biri karnı büyük olanın bebepi küçük olurmuş seninki nasıl dedi bende salak gibi doğruyu söyledim 2-3 hafta önden gidiyor dedim sonra pişman oldum keşke evet çok küçük büyümüyor deseydim böyle insanların nazara bile değer velhasıl cahillik kötü bişey ....
slm nisan anneleriiiii kizlar ben ocak annesiyim oglusumu 21 ocakta normal dogumla kucagima aldim.sizlere icimden yazmak geldi arkadaslar su anda okadar mutluyumki anlatamam sizler gibi sgrilarim gecleri terlemelerim halsizlik ne bilem bicok sey yasadim,hatta sunu bilinki sonay daha zor gececek ama gercektennnn hic biseyi umursamayin cünkü hepiniz yavrularinizi kucaginiza alinca herseyin gectrigini ve bebisleriniz icin herseye degdigini görceksiniz.oglumu dogurunca hemen karnima koydular arkadaslar ve o 2cift minik göz bana bakiyordu öyle tatliydiki anlatamam su an öyle bi kokusu varki icime cektigim zaman tüm yorgunlugum geciyorr,
kizlarrrrrrrrr allah hepinizi bi avazda kurtarsinnnnnnnn hic bisey icin strese girmeyin tek düsünceniz melekleriniz olsun.sizlerin dogum hikayelerinizide takip etcem bebisleri öpcüukkkkkkkkkkkkk by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?