2009 Nisan Anneleri buraya

elevinya gözün aydın canım...

benimde annem 21 gündür yanımdaydı hiçbirşey umurumda değildi kendimi çok iyi hissediyordum ama şimdi mutsuzum benim annem istanbulda ama onunda sorumlulukları olduğu için evine gitti allah analarımızı başımızdan eksik etmesin...

küstüm kızlar yya beliniz ağrıyor mu normal mi falan diyorum cevap veren yok

küsme tatlım ya!!
ağrımazmı hiç popom bile ağrıyo benim bazen oturmakta.
oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum.
iş yerinde sırtım için bir yastık var özel.
ama genede çok ağrıyor.şu an mesela nasıl oturcağımı bilemez haldeyim

benim annemde 2 haftadır bende valla hiçbiriş yaptırmıyor bana..
rahatım yerinde ama evini babamaı çok özlüyo ne yapcam bilmiyorum!!!

betülcüm benim sorularımda coğu zaman gözden kaçıyo yada tınlanmıyo takma sende benim bel ağrım normalde yok ama ayakta kalınca bulaşık yıkarken filan oluyo yanii 10 dak ayakta kalmak yetiyo misafirlikte çok oturamyorum o zamnda oluyo uzanmak istiyorum hep

saol canım darısı tekrar sana o zaman:ecrin_bebek:

benimde belim ağrıyor.bulaşık veya yemek yaparken .göbek yüzünden tezgaha yaklaşamıyorum.iki büklüm duruşumdan herhalde diye düşündüm.

kızlar çevremde ne kadar manyak insanlar var,bizim sitede bir kadın var onun iki tane gelini var biri 6 diğeri 15 gün sonra doğuracak kadın beni nerde görse ayyyy çok kilo almışsın karnın ne kadar büyük falan böyle habire benle uğraşıyor kendide 130-140 kilo var ben beylikdüzünde oturuyorum hastanede karşılaştık geçen gün gelinini getirmiş kadın beni görür görmez bayağı kilo almışsın dedi bende allah allah neden acaba hamile olabilir miyim dedim kadın bozuldu biliyoruz hamile olduğunu dedi ayyy çok gıcık oluyorum böyle patavatsız insanlara ben onun gelinleri için hiç yorum yapmıyorum dün yine karşılaştık bu sefer gelinlerinin biri karnı büyük olanın bebepi küçük olurmuş seninki nasıl dedi bende salak gibi doğruyu söyledim 2-3 hafta önden gidiyor dedim sonra pişman oldum keşke evet çok küçük büyümüyor deseydim böyle insanların nazara bile değer velhasıl cahillik kötü bişey ....

elevınya meraba canım bende mersınlıyım 10 sene vanda kaldım yanı unıvı orda okudum ve evlendım oraya gelın gıttım şimdı orda degılım van merkezdemısın ben oraları cok ozledım vala

slm kızlar şimdi doktordan geldim,bebiş büyümüş baya 2.610 gr olmuş maşallah ama doktor bana kızdı kilo almayacan artık dedi ekmek fln yeme,ama ben birazdan kek yapmayı düşünüyorum heheh..................

hayırlı olsun canım ......................güle güle kullanın..................

arkadaşım insanları hiç tekma çünkü ben 3le 6 aylık aqrasındayken aaaaaa bu ne göbek 8 aylık gibisin diyorlardı.şimdide 8 aylığım karnın hiç büyümemeiş diyorlar yani sen düşün

arkadaşım insanları hiç tekma çünkü ben 3le 6 aylık aqrasındayken aaaaaa bu ne göbek 8 aylık gibisin diyorlardı.şimdide 8 aylığım karnın hiç büyümemeiş diyorlar yani sen düşün
arkadaşlar tamam hadi küsmedim küsmedim.çok korkuyorum ya erken doğum belirtisi falan mı bu bel ağrısı diye.ama sanırım değil doğum için belden kasığa doğru olmalıymış.kaydirigubbakcemile3

elevınya vanda dogum yapacaksan eger hayat hastanesı var kultur bınasının orda ben ılk bebegımı orda dogurdum hatıce hanım halen ordaysa cok ıyı dıkışlerımdede bır problemım olmadımı cocuk doktoruda necıp akgul dıye bı dr var vallaha ben cok memnun kaldım en son valılıgın orda bı hastane var adı aklıma gelmıyo ısmı kızımın ateşı 39.5 cıkmıştı saolsun cok ılgılenıyo tavsıye ederım

slm nisan anneleriiiii kizlar ben ocak annesiyim oglusumu 21 ocakta normal dogumla kucagima aldim.sizlere icimden yazmak geldi arkadaslar su anda okadar mutluyumki anlatamam sizler gibi sgrilarim gecleri terlemelerim halsizlik ne bilem bicok sey yasadim,hatta sunu bilinki sonay daha zor gececek ama gercektennnn hic biseyi umursamayin cünkü hepiniz yavrularinizi kucaginiza alinca herseyin gectrigini ve bebisleriniz icin herseye degdigini görceksiniz.oglumu dogurunca hemen karnima koydular arkadaslar ve o 2cift minik göz bana bakiyordu öyle tatliydiki anlatamam su an öyle bi kokusu varki icime cektigim zaman tüm yorgunlugum geciyorr,
kizlarrrrrrrrr allah hepinizi bi avazda kurtarsinnnnnnnn hic bisey icin strese girmeyin tek düsünceniz melekleriniz olsun.sizlerin dogum hikayelerinizide takip etcem bebisleri öpcüukkkkkkkkkkkkk by

öncelikle bebeğini allah analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum...

bizde bu zor yollardan geçerken vuslata ermeyi dört gözle bekliyoruz rabbim hepimize o bir çift gözle karşılaşmayı ve o mis gibi kokuyu koklamayı nasip etsin sana bebişinle mutlu günler...

kızlar hepiniz anadolu yakasında mı oturuyorsunuz ?avrupa yakasında oturan yok herhalde bide bu tarafta yapsak görüşme günü biz kelmiyiz : ) bide hafta sonu fuara gitmeyi düşünüyorum ama orda çok gezersem ki gezerim bide doğurursam fuar alanında adınada fuar koyarım sırf çok yorulurum diye biraz tırsıyorum.

şişkolar : ) ben çok zayıfım görseniz manken : ) şimdi ben kalamarı çok severdim ama hamile kaldığımdan beri hiç yemedim dün dondurulmuş kalamar aldım pişirmeyi düşünüyorum ama bebeğe zararı varmıdır bilmiyorum netten baktım az civa içerir diyo aranızda doktoruna soran varsa acele cevap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…