aynen tam göbek deliğimin orası tümsek zaten meğer se dizlerini dayamış afacan oğlummaşallah bursasu kocaman olmuş kaan.biz de ilk kez geçen hafta gördük yüzünü .çok tatlıydı.benim de hep göbek çevremde duruyor.hareket edince göbeğim acıyor artık.
Bursasu kaan bebeğe maşallah ne güzel bebeklerinizi gördünüz bu sizi bi 15 gün götürür insan görmeyince özlüyor...
Maşallah Bursasu bebişin büyümüş.
Ya sen ne güzel görüyosun ultrasonda yüzünü gözünü .
Babasına benzediğini bile görmüşsün.
Acaba bizim doktorların makinası mı kötü ya.
Neyse artık 5 haftasonra anlıycaz bizde kime benzediğini.
kızlar 2 gündür benim karım ağrıyor böyle hafif bir karın ağrısı bide sezeyan yapılacak yerin biraz aşşağısında bir baskı var acıyor henüz oğlumun başı midemin oralarda ama baskı aşşağılarda sizdede varmı böyle bir acı....
maşallahhhhhhhhh bebişeKızlar kimseler kalmamış ama ben geldim ve söz verdiğim gibi yazıyorum.
Özlemcim doktora sordum rezene çayı normal doğumda doğumu kolaylaştırıyomuş falan filan diye
oda yok öyle bişey dedi. rezene sadece gazını alır rahatlatır ama doğumu kolaylaştırıcı bir özelliği yok dedi.
Bu arada bizim bıcırıkta büyümüş teyzeleri 2400 gr olmuş tahmini boyuda 43 cm dedi doktor teyzemiz.
artık az zaman kaldı ödem olabilir tuzu kes dedi.
12 kilo almışım toplamda artık kilo alma dedi ekmeği makarnayı pilavı kes dedi.
Özellikle su bu ayda çok önemli sakın 3 litreden daha az su içme dedi.
Hastane odasına baktım doğum fiyatlarını öğrendim geldim.
Bidahaki buluşmamız 3 hafta sonra doktor muayeneye girmeden önce nstye girip gelmemi istedi.
Artık sondan bir önceki görüşmemiz olur herhalde.
can oğlan büyümüş maşallah onadadilekim burdayım ya bende rapor veriim can bebek de 2200 olmuş. ilk defa nst ye bağladılar bizimki cihazı tekmeledi devamlıiyi gidiomuş gidişatımız beğendim doktor amca bizide.
bu arada kızlar çatlaklardan bahsediosunuz ben hiç krem falan kullanmıorum çatlamadımda bu saatten sonra çatlamam da heralde ne bilimmmm
aman demetcim bende senle aynı durumdayım sabırherkese slm hayırlı cumalar herkese
bugün kendimi iyi hissediyorum şükürler olsun sancım yok
size bakmak istedim
bizde herşeyi bitirdik bütün herşeyi hazır kızımın sağolsun herşeyi yaptı görümcem :)
teşekkür ederiz urla teyze sorma şımarıkki ne şımarıkoy maşallah pıcırıklara
ay yinemi belirsiz eheheheheheheh
ne şımarık bu yaaaa
Maşallah bebişlerine. bak senin zeynep açıkgöz olacak şimdiden belli kapmış mamaları hep.
aman sağlıklı olsunlarda bütün sıpalar zeynep hanım cazgır zaten.
kiloları takma mıhtarım kilolu olması sağlıklı olması demek diil ben takıyorum erken doğacakları için senin daha vaktin var beslenmesine gelince ne bilim işte herşeyi yiyorum fil gibi oldum zatenmaşallah bebişlerine ,,,
kız sen benden 1 hafta öndesin ,,
seninkiler 2 in üstünde ler nasıl besliyorsun bakım... -- birde ikizler ,, maşallah....
Benimki 1876 gr daha ,,,
doktor öyle çok iri bir bebek olmayacak dedi zaten...
Aman zaten iri olmasın... Nasıl çıkartacam sonra ordan...
Dışarda iri olsun ...
sağol teyzesi üzmesinler artık zaten çok sıkıntım varmaşallah bebişlerine,inşallah zamanında doğarlar annelerini üzmezler aferin onlara ne güzel büyümüşler.
sağol teyzesi iyi bebişler çok şükür senin sıpanda büyümüş onada kocaman maşallllaaaaaaaaaaaaaahhhhmaşallah cnm meleklerine
baya güzel gelişimleri hadi inşallah 36 yıda görürsünüz..
bende doktordan geldim kızlar benim bebişim de bu arad ismimiz de kaan gibi görünüyor
kilomuz 2.176 gram olmuş
10 günde 400 gram falan almış maşallah
dizlerini göbeğimin tam ortasına dayamış demekki ondan acıyordu derim
boyuda 43 cm cvarı olmuş
bebişimin yüzüne kordonu gelmiş güzel poz vermedi annesine başıda şu an sol yanda aşağıda duruyormuş
tombiş tombiş yüzü vardı kızlar
bebeğim babasına benziyordu
kızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...
maşallah kızına kocaman olmuşkızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?