2009 Nisan Anneleri buraya

Maşallah Bursasu bebişin büyümüş.
Ya sen ne güzel görüyosun ultrasonda yüzünü gözünü .
Babasına benzediğini bile görmüşsün.
Acaba bizim doktorların makinası mı kötü ya.
Neyse artık 5 haftasonra anlıycaz bizde kime benzediğini.

maşallah bursasu kocaman olmuş kaan.biz de ilk kez geçen hafta gördük yüzünü .çok tatlıydı.benim de hep göbek çevremde duruyor.hareket edince göbeğim acıyor artık.
aynen tam göbek deliğimin orası tümsek zaten meğer se dizlerini dayamış afacan oğlum
acıyor valla
teşekkürler teyzesiia.s.
Bursasu kaan bebeğe maşallah ne güzel bebeklerinizi gördünüz bu sizi bi 15 gün götürür insan görmeyince özlüyor...

evet artık kollarımda görmek istiyorum valla ultrasonda az geliyor çünkü
15 gün sonra yine gidicem zaten teşekkürler cnma.s.:teytey:

sağol cnm cm

ya bu 4 boyutluda bakıyor her zaman makinalar çok yeni ve en iyi ultrason makinalardan kemiklerin içini bile gösteriyor

kızlar 2 gündür benim karım ağrıyor böyle hafif bir karın ağrısı bide sezeyan yapılacak yerin biraz aşşağısında bir baskı var acıyor henüz oğlumun başı midemin oralarda ama baskı aşşağılarda sizdede varmı böyle bir acı....

kızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...

yok canım bizimkinin başı hala sağ tarafta bekliyo bakalım

maşallahhhhhhhhh bebişe kilon ne güzel dilekcim sanada maşallah ben fil oldum fil

can oğlan büyümüş maşallah onada

aman demetcim bende senle aynı durumdayım sabır

oy maşallah pıcırıklara
ay yinemi belirsiz eheheheheheheh
ne şımarık bu yaaaa
teşekkür ederiz urla teyze sorma şımarıkki ne şımarık

RUMELİLİİ maşallah,barekallah bebeklerine şenaycım.....akıllı bunlar bekler 36 yı[/QUOTE]TEŞEKKÜR EDERİZ dururlar inşallah

Maşallah bebişlerine. bak senin zeynep açıkgöz olacak şimdiden belli kapmış mamaları hep.
aman sağlıklı olsunlarda bütün sıpalar zeynep hanım cazgır zaten.

kiloları takma mıhtarım kilolu olması sağlıklı olması demek diil ben takıyorum erken doğacakları için senin daha vaktin var beslenmesine gelince ne bilim işte herşeyi yiyorum fil gibi oldum zaten
maşallah bebişlerine,inşallah zamanında doğarlar annelerini üzmezler aferin onlara ne güzel büyümüşler.
sağol teyzesi üzmesinler artık zaten çok sıkıntım var

sağol teyzesi iyi bebişler çok şükür senin sıpanda büyümüş onada kocaman maşallllaaaaaaaaaaaaaahhhh

maşllah canım ya.inşallah senin ki de pırt diye doğuverir.her hafta görecek olman da çok süper ya.hadi hayırlısı bakalım.ha bence de bu hacada nasıl yürüyeceksek.neyse ben kaçıyorum.bari evin içinde biraz turluyayım.görüşürüz daha sonra arkadaşlar.a.s.

maşallah kızına kocaman olmuş

Ne güzel ya herkezler bebeişini görmüş!!
hepsi sağlıklı tombik:))nazar değmesin tosuncuklara.
Bende pazartesi göreceğim.
Aslında yarındı da salak ben son kontorolümde randevu almayı unuttum bugün aradım vee dolmuş yarın için zaten 12 ekadra çalışıyolar cumartesi.
Mecburen pazartesiye kaldı.
Ama ben ne yaptımm yarın içinde izin aldım.
3gün tatil var yani!!
Bu arada beşiğede bakarız annemle.

Arkadaşlar size soru?
Annemlerin evinde kullanmak ve ayrıca tatildi yazlıktı kışlıktı taşımak için bi yatak almak istiyorum.
Ne alsam?
Park yatak mı..
Hasır beşikmi..
Yoksa çu sallanan demirden kumaştan şeylerden mi
fikir verebilirmisiniz?

canım bildiğim kadarıyla doktorun normal doğum olsada yanında bulunuyor jimerde.ben ilk gittiğimde sormuştum bulunyor dediler ama tabi sen sancını çekiyosun belli bi açılma olduğunda doktor geliyor ama nöbetçi doktorda gelebilir.sen doktorunla bu konuyu konuş.birda ben şimdiden doruk hastanesinin çocuk doktorlarının iyi olduğunu duymuştum ordaki çocuk doktorlarını araştırıp jimerden oraya götüreyim dedim.jimerde doğum yapacaklar bu konuda napmayı düşünüyosunuz

cnm park yatak al ya hayatta hiç plastik kullanmıyormuyuz sanki
böyle pimpirik yapmayın ya ağzına mı sokçak yatağı bişey olmaz
hem katlanıyorda
taşıması etmesi kolay hafif
vede uygun
poseidon alırsan enine dikkat et kapılardan geçebilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…