- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
cnm park yatak al ya hayatta hiç plastik kullanmıyormuyuz sanki
böyle pimpirik yapmayın ya ağzına mı sokçak yatağı bişey olmaz
hem katlanıyorda
taşıması etmesi kolay hafif
vede uygun
poseidon alırsan enine dikkat et kapılardan geçebilsin
çalışabilir raporumu aldım.......
Baran bey kafasını aşağıya döndürmüş, (geçen gün çok ağrım vardı, demekki o zaman dönmüş)
1876 gr olmuş,,
8 haftan kaldı dedi, 1 haftayı öyle geç - 7 haftamız var dedi bana ...
Ayyyy az kalmışşşşş..
Baran bey bir inat bu seferde 2 eliyle suratını kapamış,,,
göstermicem suratımı işte der gibi,, poz verdi sıpa....
Iyi napalım göstermesi,, çıkınca görücez artık...
Sağlımız iyiymiş,,, allaha şükür....
çatı kontrolünü sordum ,, 38 hafta da bakacam,,,
bebeğin kilosu önemli orda dedi,,,
rezene çayını sormayı unuttum.. Sonradan aklıma geldi...
biz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
slm kızlar ben geldim
herkese hayırlı cumalar....
benim arkadaşım jimede yaptı aralıkta bi çocuk doktoru vardı o zaman bayan
bende hiç konuşmadım
benimki doğuma girecek
zaten ordaydı da ayrılmıştı şimdi yine geri döndü
son haftalarda giriiyo diye biliyorum ama bende hiç girmedim
maşallah cnm meleklerine
baya güzel gelişimleri hadi inşallah 36 yıda görürsünüz..
maşalllah baran bebeğede
bebeklerimiz Allah a şükür sağlıklılar
bende doktordan geldim kızlar benim bebişim de bu arad ismimiz de kaan gibi görünüyor
kilomuz 2.176 gram olmuş
10 günde 400 gram falan almış maşallah
dizlerini göbeğimin tam ortasına dayamış demekki ondan acıyordu derim
boyuda 43 cm cvarı olmuş
bebişimin yüzüne kordonu gelmiş güzel poz vermedi annesine başıda şu an sol yanda aşağıda duruyormuş
tombiş tombiş yüzü vardı kızlar
bebeğim babasına benziyordu
kızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...
Arkadaşlar size soru?
Annemlerin evinde kullanmak ve ayrıca tatildi yazlıktı kışlıktı taşımak için bi yatak almak istiyorum.
Ne alsam?
Park yatak mı..
Hasır beşikmi..
Yoksa çu sallanan demirden kumaştan şeylerden mi
fikir verebilirmisiniz?
teşekkür ederiz s.ebru ve didem teyze
kızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...
canım sallanan demirden kumaştan şey ne bilmiyorum ama hasır beşikte taş çatlasa 6 aaylık olana kadar yatar park yatak daha mantıklı sanki
sagol canım bursasu
iiyim zaten bu hafta evdeydim hala işe dönmedim bol bol dinlendim
tabi bu bana 2 kiloya maloldu
doktor demir surubu verdi, dün aldım ilk kez bakalım umarım tekrar düşmez degerlerim insallah
bu arada beni görenler sabah aksam dogurursun diyooo
korkmuyor değilim ama artık DEMİRİMİ de cok istiyorum
artık sadece ii seyler düşünmek istiyorum her gece rüyamda acile gidiyoruz yada evde doguruyorum
2 gündür de adet sancısı gibi sancılarım oluyor sabahları
dün aksam en sonunda hastane cantası hazırlayabildimmm, artık hazırızzzzz:::)))))))))
bizim bebelerde madem 3 kiloyuda buldular artık 2-3 hafta içinde doğarlar yavaş yavaş....önde gidenler var çünkü bende dahil:)) benim kızım bana kalırsa maximum 3 kilo doğar gibi yada 3.100 hesaplamalar doğru giderse...öylede doğsun zaten yoksa normal hayal olur bizim için...:))....demekki ne babasına ne bana çekti...eşim 5.750 bende 4.500 doğmuşum
biz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
çalışabilir raporumu aldım.......
Baran bey kafasını aşağıya döndürmüş, (geçen gün çok ağrım vardı, demekki o zaman dönmüş)
1876 gr olmuş,,
8 haftan kaldı dedi, 1 haftayı öyle geç - 7 haftamız var dedi bana ...
Ayyyy az kalmışşşşş..
Baran bey bir inat bu seferde 2 eliyle suratını kapamış,,,
göstermicem suratımı işte der gibi,, poz verdi sıpa....
Iyi napalım göstermesi,, çıkınca görücez artık...
Sağlımız iyiymiş,,, allaha şükür....
çatı kontrolünü sordum ,, 38 hafta da bakacam,,,
bebeğin kilosu önemli orda dedi,,,
rezene çayını sormayı unuttum.. Sonradan aklıma geldi...
slm kızlar ben geldim
herkese hayırlı cumalar....
bende doktordan geldim kızlar benim bebişim de bu arad ismimiz de kaan gibi görünüyor
kilomuz 2.176 gram olmuş
10 günde 400 gram falan almış maşallah
dizlerini göbeğimin tam ortasına dayamış demekki ondan acıyordu derim
boyuda 43 cm cvarı olmuş
bebişimin yüzüne kordonu gelmiş güzel poz vermedi annesine başıda şu an sol yanda aşağıda duruyormuş
tombiş tombiş yüzü vardı kızlar
bebeğim babasına benziyordu
umarım canım 34 haftama girecem biraz daha dayansahergün dua ediyorum bütün hamile bayanlara ama çok stres yapıyorum çok gerginim bugünlerde elimde değil
ya kızlar benim tek derdim erken doğum vs falan değil yok hazırlığı olmamış yok bilmem ne bunlar dert değil benim için.çünkü herşey olup gidiyor.herşey paraya bakıyor.gidersin 1 günde halledersin herşeyi.
benim derdim doğduğunda ve sonrasında sağlıklı olması..
yani görüyoruz duyuyoruz etraftan ne sorunlu bebekler var.
sonradan rahatsızlananlar.
aklıma bazen geliyo doğduğunda allah korusun daha önceden farkedilmeyen bir sorunu olurmu diye.
çünkü bizim arkadaşlardan birinin bebeğinin sonradan 2 kulağınında işitmediği ortaya çıktı.
ALLAHIM KORUSUN!!!!!!
BEŞİKTİ KIYAFETTİ YOK ARABAYDI DERT DEĞİL YA!!
oy maşallah tosuncuklar:roflol::roflol:
Poseidon özel mesaj attım sana okudunmu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?