2009 Nisan Anneleri buraya

:)benimki annesine benzerse oburluğu kesin sokar ağzına onu merak etme:))
evet haklısın bazılarının ebatları büyük oluyor

hepinizi bebişlerine 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın.

saol hoşgeldin
didem nasılsın
kan değerlerin yükseldimi hap kullanıyosumusun

teşekkürler s_ebru

kızlar nerdesiniz yaa

sagol canım bursasu
iiyim zaten bu hafta evdeydim hala işe dönmedim bol bol dinlendim
tabi bu bana 2 kiloya maloldu
doktor demir surubu verdi, dün aldım ilk kez bakalım umarım tekrar düşmez degerlerim insallah

bu arada beni görenler sabah aksam dogurursun diyooo
korkmuyor değilim ama artık DEMİRİMİ de cok istiyorum
artık sadece ii seyler düşünmek istiyorum her gece rüyamda acile gidiyoruz yada evde doguruyorum
2 gündür de adet sancısı gibi sancılarım oluyor sabahları
dün aksam en sonunda hastane cantası hazırlayabildimmm, artık hazırızzzzz:::)))))))))

canım sallanan demirden kumaştan şey ne bilmiyorum ama hasır beşikte taş çatlasa 6 aaylık olana kadar yatar park yatak daha mantıklı sanki

bizim bebelerde madem 3 kiloyuda buldular artık 2-3 hafta içinde doğarlar yavaş yavaş....önde gidenler var çünkü bende dahil:)) benim kızım bana kalırsa maximum 3 kilo doğar gibi yada 3.100 hesaplamalar doğru giderse...öylede doğsun zaten yoksa normal hayal olur bizim için...:))....demekki ne babasına ne bana çekti...eşim 5.750 bende 4.500 doğmuşum

maşallah kızına kocaman abla olmuş yahu. 2 kilolar derken 3 ler başladı ne çabuk büyüyolar son haftalarda demekki o yüzden iyice dengesizleşti bizim vücutlar.delikafadulden

ŞENAY bana kilon iyi demişsin ama bence sende iyisindir yani senin zaten bebeklerin toplamı 6 kilo civarında suyuydu eşiydi derken ohooooo sana kilo kalmaz merak etme.kaydirigubbakcemile5

cnm herkesin hazır çantası
i tek seninki hazır değildi
çok az kaldı didem Allah kurtarsın inşallah senide tüm arkadaşlarıda

doğum yaklaştıkça rüyanda bol bol doğurursundediğin gibi::))

Kızlar dün hastanede 4 ay önce doğum yapmış bir annişle konuştum epidural normal yapmış çok çok memnundu. Bebek bakmak bu kadar zor olmasa ben böyle 4-5 doğururum diyodu.Normal yapacaklara duyurulur.

deniz bence de park yatak al
ben aldım, içine simdi ince yünden bir yatak koyuyoruz
dediğin gibi göcebe zamanlarda onu tasıyacagım
birde ilk ay falan yatak odasında tutarız bebişi
sonra kendi odasına gecer

oy maşallah tosuncuklar:roflol::roflol:

poseidon özel mesaj attım sana okudunmu cnm

kızlar bugün hızlı ilerliyorsunuz... geçmişi okuyamıyorum..
artık .. bir ara okuyup tamamlarım eksiklerimi,,,,

o yüzden kimseye ceva yazamadım , kusura bakmayın. ..

ben var ya 2,5 kg doğmuşum.
çok zayıf kapkara çikin bişeymişim.
Annem zaten çoookk zayıfmış genç iken:)
sanırım besleyememiş beni
doğduğumda..
Teyzem demişki ayy ne çikin zayıf..
Sonra ben bi tombikleşmişim gün geçtikçe tabi rengimde açılmış..
Güzel bi bebek olmuşum.teyzem sonra tabi hasta olmuş bana.
ısırarak severdi beni hatırlıyorumm..
Hep anlatılır bu hikaye evde:))

kızlar selinaydan haberi olan var mı?
bugün nereye gitti çaya acaba.

ay gerçekten çay içmiyodur herhalde di mi gittiği yerlerde zaten demiri düşük diye söylenirken çay içiyosa hııııklava:klava:

Ooo ne güzel bebişleri görülmüş ve bebişlerden iyi haberler alınmış.Hepinizin bebeğine maşallah

umarım canım 34 haftama girecem biraz daha dayansa hergün dua ediyorum bütün hamile bayanlara ama çok stres yapıyorum çok gerginim bugünlerde elimde değil

Dayanacak tatlım yeter ki sen stres yapma.

Böyle düşünceler benm de aklıma geliyor.Onlara mümkün olduğu kadar iyi bakıyoruz.Sağlılı olmaları için bir de dua etmekten başka elimizden birşey gelmez.Çok düşünmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…