yeni gördüm canım cevap yazdım!!
kızlar bugün ;hastanede sıramı beklerken , 1 hafta önce doğum yapmış, bir kadıncağız vardı...
Doktorun asistanından bilgi aldığım kadarıyla ,,
kadıncağız hastaneyi dolanmaya geliyor, gelmişkende bir kontrol olayım diyor,,,
kontrolde bebeğin kanala girdiği görülüp, kadıncağzı yatırıyorlar,,,
kadıncağızın ağrısı sızısı yokken ...
35 haftasında 2,5 kilo bebek doğuyor,,,
normal doğum diye yatış oluyor,,, bebeğin kalp atışları yavaşlayınca sezeryana alıyorlar....
Ikiside sağlıklıydı maşallah...
35 ii duyunca tırsdım açıkça .... Ben bgün 32 -- 3 hafta ---
herşey zamanında olsun istiyorum...
masraflar öyle valla artık kendimize hiç bişey almıyoruz Allahtan odamız hediye büyüyen karyolalarını teyzemiz dolaplarınıda anneannemiz aldı yırttıkgüzelim sen bebeklere yatak almışmıydın.
2 yatakmı aldın?
Allah yardımcımız olsun sizin masraf 2 katı olcak ya!
hayatım 20 küsür aldım küsürü sölemiyom artıkmaşallah kızına kocaman abla olmuş yahu. 2 kilolar derken 3 ler başladı ne çabuk büyüyolar son haftalarda demekki o yüzden iyice dengesizleşti bizim vücutlar.delikafadulden
ŞENAY bana kilon iyi demişsin ama bence sende iyisindir yani senin zaten bebeklerin toplamı 6 kilo civarında suyuydu eşiydi derken ohooooo sana kilo kalmaz merak etme.kaydirigubbakcemile5
annesine gitcekti bu günkızlar selinaydan haberi olan var mı?
bugün nereye gitti çaya acaba.
ay gerçekten çay içmiyodur herhalde di mi gittiği yerlerde zaten demiri düşük diye söylenirken çay içiyosa hııııklava: klava:
teşekkür ederizzzzzOoo ne güzel bebişleri görülmüş ve bebişlerden iyi haberler alınmış.Hepinizin bebeğine maşallah
kahvaltıda içmiyorum gebelik başladığından beri günde 2 bardak hakkım var onuda koçiş gelince akşam içelim diye saklıyorum koçişte maşallah çayı karneyle veriyo karşılığında bi imza almıyo yanibenimde demirim düşük biraz bu sabah khvaltıda çay içmedim ıhlamur içtim
alışkanlıkları değiştirmek zor
valla ben şu yediklerim ağzıma geldiğinden midemde yanma olduğundan beri çay kahve içmemeye özen gösteriyorum.
çok az açık içiyorum çoğu zaman ince belli bardağı bile bitirmiyorum.
ne yzamış kızzzz..
merak ettimmmmmmmmmmmm
masraflar öyle valla artık kendimize hiç bişey almıyoruz Allahtan odamız hediye büyüyen karyolalarını teyzemiz dolaplarınıda anneannemiz aldı yırttık
hayatım 20 küsür aldım küsürü sölemiyom artık
annesine gitcekti bu gün
teşekkür ederizzzzz
kahvaltıda içmiyorum gebelik başladığından beri günde 2 bardak hakkım var onuda koçiş gelince akşam içelim diye saklıyorum koçişte maşallah çayı karneyle veriyo karşılığında bi imza almıyo yani
çalışabilir raporumu aldım.......
Baran bey kafasını aşağıya döndürmüş, (geçen gün çok ağrım vardı, demekki o zaman dönmüş)
1876 gr olmuş,,
8 haftan kaldı dedi, 1 haftayı öyle geç - 7 haftamız var dedi bana ...
Ayyyy az kalmışşşşş..
Baran bey bir inat bu seferde 2 eliyle suratını kapamış,,,
göstermicem suratımı işte der gibi,, poz verdi sıpa....
Iyi napalım göstermesi,, çıkınca görücez artık...
Sağlımız iyiymiş,,, allaha şükür....
çatı kontrolünü sordum ,, 38 hafta da bakacam,,,
bebeğin kilosu önemli orda dedi,,,
rezene çayını sormayı unuttum.. Sonradan aklıma geldi...
senin de bebişe maşallah şenay inş. görürsünüz 36yı hayırlısylabiz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
kızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...
canım ögrenirsen sevınıımöncelikle günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.
dozkan çiçek şenay güzel haberlerinize çok sevindim.gözünüz aydın.bıcırıklar kocaman olmuşlar.bursasu aynı güzel haberleri senden de bekliyoruz.
demet kendini iyi hissetmen çok güzel.kaç haftalık oldun.32 bitti mi?
urla benim kardeşim 7 kasımda bebeğini şifada doğurdu.çok memnun kaldı.bi daha yapsam gene orayı tercih ederim diyor.o da izmir de çok hastane dolaştı.tavsiye üzerine oraya karar verdi.doktorunun ismini bilimyorum.istersen öğrenebilirim.doğumdan sonra ki ilgiyi de beğenmişti.
biz de gop özel de karar kıldık arkadaşlar.hastane evime yürüyerek 10 dk falan.yoğun bakım üntesi olarak ödül almış.kezban hanım diye çapayı 3. lükle bitiren bi doktoru tavsiye ettiler.salı günü gidip tanışacaz.inşallah memnun kalırım.ben elimden geleni yaptım.gerisi Allah a kaldı artık.hepimiz için de aynı durum sözkonusu zaten.sezeryan sanırım 1100 - 1500 civarlarında.
haklısın ama ne bıleyım sterse gırdım ben............şirvan senin baran meleğinde büyümüş maşallah allah hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin ...
urlacım sen niye bu kadar üzülüyorsun ben zaman azaldıkça daha bir rahatlıyorum nasıl olsa doğacaklar nerde doğacakları çok önemli değil eskiden annanelerimiz babaannelerimiz tarlada bağda bahçede doğuruyorlarmış ben manisalıyım babamı babaannem karpuz tarlasında doğurmuş çok şükür bizler çooook şanslıyız bizi anlamaya çalışan eşlerimiz var bütün hastaneler emrimizde rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize...
,aamin canım saglıklı olsunlarda...................ya kızlar benim tek derdim erken doğum vs falan değil yok hazırlığı olmamış yok bilmem ne bunlar dert değil benim için.çünkü herşey olup gidiyor.herşey paraya bakıyor.gidersin 1 günde halledersin herşeyi.
benim derdim doğduğunda ve sonrasında sağlıklı olması..
yani görüyoruz duyuyoruz etraftan ne sorunlu bebekler var.
sonradan rahatsızlananlar.
aklıma bazen geliyo doğduğunda allah korusun daha önceden farkedilmeyen bir sorunu olurmu diye.
çünkü bizim arkadaşlardan birinin bebeğinin sonradan 2 kulağınında işitmediği ortaya çıktı.
ALLAHIM KORUSUN!!!!!!
BEŞİKTİ KIYAFETTİ YOK ARABAYDI DERT DEĞİL YA!!
slm kızlar ben geldim
herkese hayırlı cumalar....
benim arkadaşım jimede yaptı aralıkta bi çocuk doktoru vardı o zaman bayan
bende hiç konuşmadım
benimki doğuma girecek
zaten ordaydı da ayrılmıştı şimdi yine geri döndü
son haftalarda giriiyo diye biliyorum ama bende hiç girmedim
maşallah cnm meleklerine
baya güzel gelişimleri hadi inşallah 36 yıda görürsünüz..
maşalllah baran bebeğede
bebeklerimiz Allah a şükür sağlıklılar
bende doktordan geldim kızlar benim bebişim de bu arad ismimiz de kaan gibi görünüyor
kilomuz 2.176 gram olmuş
10 günde 400 gram falan almış maşallah
dizlerini göbeğimin tam ortasına dayamış demekki ondan acıyordu derim
boyuda 43 cm cvarı olmuş
bebişimin yüzüne kordonu gelmiş güzel poz vermedi annesine başıda şu an sol yanda aşağıda duruyormuş
tombiş tombiş yüzü vardı kızlar
bebeğim babasına benziyordu
çok kez şahıt oldum ilk dogdugunda bebek annesine benzıyordu ya bukadarmı benzer şimdi 9 aylık aynı babası eheheheheheh annesinden eser yok göümcemın.....Maşallah Bursasu bebişin büyümüş.
Ya sen ne güzel görüyosun ultrasonda yüzünü gözünü .
Babasına benzediğini bile görmüşsün.
Acaba bizim doktorların makinası mı kötü ya.
Neyse artık 5 haftasonra anlıycaz bizde kime benzediğini.
kızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...
yok annesine gitti bugun selinay..................kızlar selinaydan haberi olan var mı?
bugün nereye gitti çaya acaba.
ay gerçekten çay içmiyodur herhalde di mi gittiği yerlerde zaten demiri düşük diye söylenirken çay içiyosa hııııklava: klava:
maşallah canım bebişine
senin de bebişe maşallah şenay inş. Görürsünüz 36yı hayırlısyla
inş. Pırt diye doğurursun canım sen de hepimiz de
maşallah bebişine önden önden gidiyo
ben de bugün doktordan geldim kıslar çalışamaz raporumu aldım okula verdim daa gitmicem.
Geçen hafta 1582 grdı bebiş bu hafta 1800 dedi ama bi haftada bu kadar alamas zaten bu makineler 300 gr hata payıyla hesaplıyo dedi.
Olsun ben yine de 1800 olmuş dicema.s
BURSA-SU ŞUNLARA BİR BAK..
YANLIZ SÖYLİYEYİM BENİM FAVORİM EYORE:)))
http://images.hepsiburada.com/assets/Disney/500/dsnyrubpoduv.jpg
http://images.hepsiburada.com/assets/Disney/500/dsnyrub009.jpg
Winnie The Pooh Oyun Çadırı | John Toys | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
ayy ben halıya bayıldım boyle bırşey arıyordum fıyatıda uygun bacım benım gonlumden gecenı bulmuşun valla
bunun boyutları ne kadar onu bulamadım
şimdii sen bebişe 300 gr eklersen kendi kilonada eklemen gerekcekmi?
Istersen bi düşün bunu tatlım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?