2009 Nisan Anneleri buraya

öncelikle geçte olsa hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeğini kucağını alırsın inşallah!!
Soruna gelince çalışmadığım yerden sordun:)
bu konuda hiç bilgim yok güzelim ya!!

belki biizm kızlardan biri biliyodur????

bursasu-sana sesleniyorum şekerim:))
bence bu halıyı al yada winnieli b aşka bir halı odanla uyum sağlar.
Yanlız dikkat etmişsindir.halının üstünde winnie ile eyore un bebeklik fotoları var.canım ya onlarda bebekmiş bak önceden:)))

nerdeyse anacım geçin dalganızı napim en başından beri kalkmadan yatıyorum fil gibide yiyorum zaten öncedende şişkoydum :çok üzgünüm:

benim kiloma eklemişim eklememişim 300 gramcık ne önemi var. Artık kilo takibini bıraktım ben zati. Bi yemekten kalkıp tartılıyorum ben 3 kilo farketmişim:roflol:

tabiki öyle şaka yaptım.kim takıyor zaten artk kiloları!!!ben doktorda tartılıyorum sadece evdeki tarı az gösteriyo.doktorda bide kıyafetler botlarla çıkarıyoolar tartıyo uyuz oluyorum..

cnm herkesin hazır çantası
i tek seninki hazır değildi
çok az kaldı didem Allah kurtarsın inşallah senide tüm arkadaşlarıda

doğum yaklaştıkça rüyanda bol bol doğurursundediğin gibi::))

benimde daha hazır değil bursasu çantam haftaya hazırlamayı düşünüyorum.....:asigim:

selinay annesinde evet merak etmeyin demişti

nefisem implantasyon esnasında bi kanama olabilir ancak bu regli ile boy ölçüşebilen miktarda bi kan değildir genelde lekelenme tarzında görülür veya kısa süreli birkaç saat kadar sürer ve biter.

hosbulduk canim ,ilk baslarda arada bi yaziyordum,yogun calisdigim icin pek takip edemedim yazilanlario yuzden sadece arada bakiniyordum söle bi ,insallah canim hepimiz saglikli aliriz kollarimiza bebislerimizi,

kıslar selam kuaföre götürdü annem beni bugün aslında bitek manikür yaptırdım bi de fön çektirdim ama muhabbet falan oldu eğlendim geldim:) ne günlere kaldım eğlenmek için kuaföre gidiorum

nerdeyse anacım geçin dalganızı napim en başından beri kalkmadan yatıyorum fil gibide yiyorum zaten öncedende şişkoydum :çok üzgünüm:

şaka yapıyoruz tatlım kızma

ölçülerine bi bakayım odayı ölçeyim gidip görüp alırım netten alamam ya görmeden
saol cnmm

teşekkür ederiz teyzesi senin sıpada büyümüş maşallah
ayy ben halıya bayıldım boyle bırşey arıyordum fıyatıda uygun bacım benım gonlumden gecenı bulmuşun valla
bunun boyutları ne kadar onu bulamadım
sen nasıl yaptın mobilyalarını iki yatakmı aldın

oyyy poseidon ne güzel bişey bu ya ben halıyı değiştirmicektim ama bu tam bizim odaya göre:uhm:
kız dur sen hani halıyla perdeye dokunmıcaktınkaydirigubbakcemile
hosbulduk canim yinede saol.
canım satlarımız aynı benimde 12 temmuz benimde yumurtlamam 2 gün geç olmuştu böyle şeyler oluyo geç döllenme geç yumurtlama ben bu gün 32+6 yımkilo durumunu burdan takip ediyorumhttp://www.webanne.com/gebelikhaftafetus.html

nefisem implantasyon esnasında bi kanama olabilir ancak bu regli ile boy ölçüşebilen miktarda bi kan değildir genelde lekelenme tarzında görülür veya kısa süreli birkaç saat kadar sürer ve biter.

evet canim implantasyon ,bendede sadece bir kac damla seklinde olmusdu,benim merak ettigim sorum,bebegimin gelisimi 1bucuk 2 hafda geriden geliyor,doktorum gec dollenme olabilir dedi,sat tarihim 12 temmuzdu ve implantasyon ise 5 agustta olmusdu o yuzden kafama takildi arada tam23 gun var gec dölenmeden mi kaynaklanmisdir die sormusdum,yada acaba implantasyon dollenmeden kac gun sonra gerceklesir?BUNLAR TAKILDI KAFAMA:

kıslar selam kuaföre götürdü annem beni bugün aslında bitek manikür yaptırdım bi de fön çektirdim ama muhabbet falan oldu eğlendim geldim:) ne günlere kaldım eğlenmek için kuaföre gidiorum

ne kadar güzell!!oh mis gibi..
Insanoğlu küçük şeylerle mutlu olmayı da bilmeli!!!ne demiş şair:)))
ööö igrencimm..
Ben hamile kaldığımdan beri maniküre gitmiyorum.çok hassas tırnaklarım bazen kanıyo mikrop falan kapar diye.kendim yapmaya çalışıyorum.

EVET CANIM BILIYORUM BU SAYFAYI,buna göre biraz dusuk kilosu ,ama olsun artik saglikli olsunda ins.

hıımm şaşırdımm..
Vayyy!!!uzman gibin konuşmuşsun tatlım.
Taman ya sen bırak pastacılığı hamile koçluğu yap:)))

ahh bu teknoloji internet sen nelere kadirsin.
Ansiklopedi oku desen okumazdık..
şimdi google sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…