- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
slm kizlar,bende nisan annesi olucam nasip olursa,18 nisan bebegimin dogacagi gun ,ve bebegimin gelisimi yaklasik 1 bucuk yada 2 hafda geriden geliyor.doktorum ufak bir bebek oldugunu söyluyor,gec döllenme olabilirmis,ben hamileligin en basinda implasyon(yerlesme kanamasi) yasadim bu olay en son adet tarihimin,yani 12 temmuzsat(enson adet tarihim)di,ve 5 agustosda implasyon yerlesme kanamasi oldum,yani arada tam 23 gun var,buda kafami karisdiriyor acaba gec döllenme olabilirmi?
bugün benim midemde kötü yaa
ağzıma geliyo yediklerim
valla ben sabah kahvaltıda bir bardak içiyorum
ama artık ıhlamur içmeye çalışıcam
şenay kilona 20 küsür demişsin ya küsürünü sölemediğine göre 29 mu hehehe:roflol::roflol:
benim kiloma eklemişim eklememişim 300 gramcık ne önemi var. Artık kilo takibini bıraktım ben zati. Bi yemekten kalkıp tartılıyorum ben 3 kilo farketmişim:roflol:
Hİ Hİİ NE GÜZEL İŞE YARADIYSA!!
100x150 cm. EBATLARI TATLIM
cnm herkesin hazır çantası
i tek seninki hazır değildi
çok az kaldı didem Allah kurtarsın inşallah senide tüm arkadaşlarıda
doğum yaklaştıkça rüyanda bol bol doğurursundediğin gibi::))
kızlar selinaydan haberi olan var mı?
bugün nereye gitti çaya acaba.
ay gerçekten çay içmiyodur herhalde di mi gittiği yerlerde zaten demiri düşük diye söylenirken çay içiyosa hııııklava: klava:
nefisem hoşgeldin canım ama ben de bu konu hakkında hiçbişi bilmiyorum
öncelikle geçte olsa hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeğini kucağını alırsın inşallah!!
Soruna gelince çalışmadığım yerden sordun:)
bu konuda hiç bilgim yok güzelim ya!!
belki biizm kızlardan biri biliyodur????
nerdeyse anacım geçin dalganızı napim en başından beri kalkmadan yatıyorum fil gibide yiyorum zaten öncedende şişkoydum:çok üzgünüm:
bursasu-sana sesleniyorum şekerim:))
bence bu halıyı al yada winnieli b aşka bir halı odanla uyum sağlar.
Yanlız dikkat etmişsindir.halının üstünde winnie ile eyore un bebeklik fotoları var.canım ya onlarda bebekmiş bak önceden:)))
teşekkür ederiz teyzesi senin sıpada büyümüş maşallahMaşallah canım bebişine
senin de bebişe maşallah şenay inş. görürsünüz 36yı hayırlısyla
inş. pırt diye doğurursun canım sen de hepimiz de
maşallah bebişine önden önden gidiyo
ben de bugün doktordan geldim kıslar çalışamaz raporumu aldım okula verdim daa gitmicem.
geçen hafta 1582 grdı bebiş bu hafta 1800 dedi ama bi haftada bu kadar alamas zaten bu makineler 300 gr hata payıyla hesaplıyo dedi.
olsun ben yine de 1800 olmuş dicema.s
sen nasıl yaptın mobilyalarını iki yatakmı aldınayy ben halıya bayıldım boyle bırşey arıyordum fıyatıda uygun bacım benım gonlumden gecenı bulmuşun valla
bunun boyutları ne kadar onu bulamadım
kız dur sen hani halıyla perdeye dokunmıcaktınkaydirigubbakcemileoyyy poseidon ne güzel bişey bu ya ben halıyı değiştirmicektim ama bu tam bizim odaya göre:uhm:
canım satlarımız aynı benimde 12 temmuz benimde yumurtlamam 2 gün geç olmuştu böyle şeyler oluyo geç döllenme geç yumurtlama ben bu gün 32+6 yımkilo durumunu burdan takip ediyorumhttp://www.webanne.com/gebelikhaftafetus.htmlhosbulduk canim yinede saol.
nefisem implantasyon esnasında bi kanama olabilir ancak bu regli ile boy ölçüşebilen miktarda bi kan değildir genelde lekelenme tarzında görülür veya kısa süreli birkaç saat kadar sürer ve biter.
kıslar selam kuaföre götürdü annem beni bugün aslında bitek manikür yaptırdım bi de fön çektirdim ama muhabbet falan oldu eğlendim geldim:) ne günlere kaldım eğlenmek için kuaföre gidiorum
teşekkür ederiz teyzesi senin sıpada büyümüş maşallah
sen nasıl yaptın mobilyalarını iki yatakmı aldın
kız dur sen hani halıyla perdeye dokunmıcaktınkaydirigubbakcemile
canım satlarımız aynı benimde 12 temmuz benimde yumurtlamam 2 gün geç olmuştu böyle şeyler oluyo geç döllenme geç yumurtlama ben bu gün 32+6 yımkilo durumunu burdan takip ediyorumhttp://www.webanne.com/gebelikhaftafetus.html
hıımm şaşırdımm..nefisem implantasyon esnasında bi kanama olabilir ancak bu regli ile boy ölçüşebilen miktarda bi kan değildir genelde lekelenme tarzında görülür veya kısa süreli birkaç saat kadar sürer ve biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?