ehe benim de çantam hazır diil ben de haftaya hazırlicambenimde daha hazır değil bursasu çantam haftaya hazırlamayı düşünüyorum.....:asigim:
ben demedim çiçekcim doktor öle dedi. zaten internetten okuduğumuz kadarıyla 150-200 gr alıyo bi haftada filan yazıyoduruveydax bebek o kdr kilo alamaz bi haftada demişsin ama alabilir güzelim:) 300 gram almıştır
ben çıkıyorum şimdilik çok uykum var biraz uzanayım
benimde daha hazır değil bursasu çantam haftaya hazırlamayı düşünüyorum.....:asigim:
selinay annesinde evet merak etmeyin demişti
evet canim implantasyon ,bendede sadece bir kac damla seklinde olmusdu,benim merak ettigim sorum,bebegimin gelisimi 1bucuk 2 hafda geriden geliyor,doktorum gec dollenme olabilir dedi,sat tarihim 12 temmuzdu ve implantasyon ise 5 agustta olmusdu o yuzden kafama takildi arada tam23 gun var gec dölenmeden mi kaynaklanmisdir die sormusdum,yada acaba implantasyon dollenmeden kac gun sonra gerceklesir?BUNLAR TAKILDI KAFAMA:
UYU TATLIM UYU VALLA!BENDE EVDE OLSAYDIM GÜN İÇİNDE UYURDUM.
HAMİLELERİN UYUMASI LAZIM ZATEN.DİNLENMESİ LAZIM.BENİM ÖLE Bİ ŞANSIM YOK!:çok üzgünüm:
hıımm şaşırdımm..
Vayyy!!!uzman gibin konuşmuşsun tatlım.
Taman ya sen bırak pastacılığı hamile koçluğu yap:)))
ahh bu teknoloji internet sen nelere kadirsin.
Ansiklopedi oku desen okumazdık..
şimdi google sağolsun
implantasyon döllenmeden 6-7 gün sonra oluo die biliorum
çok kitap okudum yaaa deli gibi özellikle hamile kalmadan önce
ehe benim de çantam hazır diil ben de haftaya hazırlicam
bi de bişi sorcam çantalarını hazırlayan kıslar bebişle sizin eşyalarınızı ayrı çantalara mı koydunuz bi de kendinizinkileri nasıl çantalara koydunus öle küçük valiz gibi filan mı
ben demedim çiçekcim doktor öle dedi. zaten internetten okuduğumuz kadarıyla 150-200 gr alıyo bi haftada filan yazıyodu
e ben de ii beslemişimdir bebişimi almıştır tabi doktor çok biliyo sanki alla allalülülülülülü
gülşen sana şaşıyorum yaniiiiiiiiiiiiii
36.haftandasın kız....... daha hzaır degıl pes dogrusu............
implantasyon bildiğine göre sanırım bi dönem endişe ettin hamile kalamamaktan??
bende çok okurum ancak bu ara dergilerden başka bişey okumuyorum.sıkılı veriyorum hemen...
Anneme diyorum oku bak aldığım kitapları sen bakcaksın bebeğe diye:)))
bilgiiiii
gebelik dönemi belki de yaşamınızda en çok istirahat ve uykuya ihtiyaç duyduğunuz dönemdir. Gebeliğin erken dönemlerinde salgılanan hormonların etkisiyle ortaya çıkan yorgunluk hissi sizi ister istemez istirahat etmeye zorlayacaktır. Gebelik ilerledikçe bu yorgunluk hissi ortadan kalkmış olsa bile bedeninizin ihtiyacı olan istirahat ve uykuya gereken önemi vermeye devam edin.
Işiniz gün boyunca sık sık ayakta kalmayı gerektiriyorsa fırsat buldukça oturun ayaklarınızı hafifçe yükseltin ve gözlerinizi kapayarak istirahat edin.
Işiniz gün boyunca oturmayı gerektiriyorsa dolaşımınızın yavaşlamasını engellemek için iki saatte bir en az 10 dakika boyunca kalkıp yürüyün.
Gebelik döneminde her gün en az 8 saat uyumaya özen gösterin.
Gebelik döneminde tansiyonunuz yatar pozisyondan doğrulurken ya da oturur pozisyondan ayağa kalkarken düşme eğilimindedir. Tansiyon düşmesi de baş dönmesi ve daha ileri aşamalarda bayılma hissi oluşmasına neden olabilir. Ortostatik hipotansiyon adı verilen bu durumu önlemek için yatağınızdan kalkarken:
Yana dönün
dizlerinizi bükün ve kollarınızı kullanarak yatakta doğrulun
önce ayaklarınızı yataktan aşağı sarkıtın
bir süre doğrulmuş pozisyonda kalın ve ellerinizi yanlara koyun
öne doğru eğilin
bacak kaslarınızı kullanarak doğrulun
uyu tatlım uyu valla!bende evde olsaydım gün içinde uyurdum.
Hamilelerin uyuması lazım zaten.dinlenmesi lazım.benim öle bi şansım yok!:çok üzgünüm:
çok kitap okudum yaaa deli gibi özellikle hamile kalmadan önce
ehe annene nie kitap okutuyosun seni büyütmüş işte kadıncağız daa kitaba ne ihtiyacı var onunkaydirigubbakcemile3
biz seminerde dinlemiştik ..dün mesela bebek hijyeni konusunda bişeyler okudum.
ışte erkek bebeklerin altı nasıl temizlenir.kızlarınki nasıl temizlenir.
Tırnak bakımı ağız bakımı.
Bide bu aralar bebek masajına merak sardım.
evdekiler dinlesin ,,sonra bize aktarım yaparsınız.derya baykalda çocuk dr var prof yeni doğanları anlatıyo
benim hastanemde götürdüklerim giydirilmiyormuş, hastane çıkışında giydiriliyor diye söylendi.ben kızımın eşyalarını hazırladım canım.....doğumhaneye verilmek üzere altı bez üstü şeffaf gözüken bir torba var ağzı fermuarlı öyle hazırladım hemen giydirmeleri için....diğer eşyalarınıda küçük bir valize koyucam benim eşyalarımdan ayrı...
Valla melek bana deli cesareti geliyor arasıra sanırım.....nasılsa kızımınkiler hazırya bana evdende getirirler diyorum....bak boşuna demiyorum sana rahat ol diye....feyz al azıcık kuzum benden:asigim:
kitap boşamı gitsin :)))ehe annene nie kitap okutuyosun seni büyütmüş işte kadıncağız daa kitaba ne ihtiyacı var onunkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?