saruböcüğün hikayesini bulamadım ben nerdeeee bilen varmı
mıhtar illaki anne sütü diyolar normalde su vermeyin eğer yaz ayı ise havalar çok sıcak olduğu için sıvı yetersizliği olabilir o zaman su verilebilir diyor 6. ayda ek besinlere tahıl gruplarıyla başlanmalı sonra sebze meyve dedi he ek besin konusunda kavanoz mamalar hijyenik oluyor kullanılabilir dedi süt yetmemesi diye bişi yok dedi kayınvalideler çok sıkıştırır senin sütün yetmiyor aç kalıyo bebek diye hemen pirinç unu yapmaya kalkarlar dedi çocuk kilo alıncada haklı olduklarını ispatlamış sayarlar çocuk kilo alır ama bu kilo sağlıklı bi kilo değildir dedi yani pirinç unu yok annelere kayınvalidelere rağmen direnicezbu arada anne sütü ilk 6 ay mutlaka 1 yaşına kadar olursa çok iyi olurmuş dünya sağlık örgütü özellikle fakir ülkeler için 2 yaş demiş ama 2 yaş son limit fazlasını istemiyoz diiyo önce emzirip sonrada sebzesini yemedi diye şikayet etmeyin mideninde bi kapasitesi var diyo demekki belli bi aydan sonra önce sebzesini vercez sonra emzircez
TEŞEKKÜRLER İKİZ MELEĞİM. :1hug:
a.s.a.s.şımardımmmmmmgamyoncuiremsu
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/216606-oyun-halisinin-yapilisi-resimli.html
mıhtarrrrrrrr serpilbursa kim tanıyozmu benmi cahilim ay bunlar pek nazlı olmaya başladılar illa biz bulcaz çıkartcaz son günlerde de reytingimizde 1500 maaaşallaaaaaaaaaahhhh:dilcikar:
yavv nasıl uyku bastırdı beni......evime gitmek istiyorum bennnnnn...........eşimde yok nasılsa bu geceye kadar gitsemde devirsem kaseyi yatsam....
seni tanıyom ikizdaşım aman serpilide tanıyomuşuz 14 şubatta yazmış bize ilk benim gözümden kaçmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?