2009 Nisan Anneleri buraya

mıhtar illaki anne sütü diyolar normalde su vermeyin eğer yaz ayı ise havalar çok sıcak olduğu için sıvı yetersizliği olabilir o zaman su verilebilir diyor 6. ayda ek besinlere tahıl gruplarıyla başlanmalı sonra sebze meyve dedi he ek besin konusunda kavanoz mamalar hijyenik oluyor kullanılabilir dedi süt yetmemesi diye bişi yok dedi kayınvalideler çok sıkıştırır senin sütün yetmiyor aç kalıyo bebek diye hemen pirinç unu yapmaya kalkarlar dedi çocuk kilo alıncada haklı olduklarını ispatlamış sayarlar çocuk kilo alır ama bu kilo sağlıklı bi kilo değildir dedi yani pirinç unu yok annelere kayınvalidelere rağmen direnicezbu arada anne sütü ilk 6 ay mutlaka 1 yaşına kadar olursa çok iyi olurmuş dünya sağlık örgütü özellikle fakir ülkeler için 2 yaş demiş ama 2 yaş son limit fazlasını istemiyoz diiyo önce emzirip sonrada sebzesini yemedi diye şikayet etmeyin mideninde bi kapasitesi var diyo demekki belli bi aydan sonra önce sebzesini vercez sonra emzircez

TEŞEKKÜRLER İKİZ MELEĞİM. :1hug:

kızlar ben kactım bi uykum geldi anlatamam...............

şimdi git fırına ekmek al dolmuşa bin... 10-15 dk sonra in. 5 dk yürü eve geldin melek...........

ekmek arası bişi yap ye... yat demi ama olmaz........................

eheheheh
pazartesi göüşmek üzere allaha emanet olun sakın dogurmayın heee mart giriyor ya.....

artık her an başlarız aman allah kousun hepiniz öpüldünüz............

kuzucuklar ve anneleri......................

GÜZEL COK GÜZEL BİR HAFTA SONU TATİLİ DİLİYORUM.........................

görmüştüm ben bunu ne marifetli anneler var yaa
bu arada kıslar bugün eşimle hastaneye giderken bime gittik huggies bezden aldım. eşim işyerinden bi arkadaşını aradı bebeği olan size de alalım mı die o arada diğer arkadaşı da duydu bize de alın dedi. bizim marketten bi çıkışımız vardı elimizde koca dört paket bebek beziyle kocişle gülmekten öldük halimizekaydirigubbakcemile3

aaaayy ben burdayım ama -
ekranımda 2 tane nisan topiği açtım...
bir geçmişi okuyorum ,,, birinde de yeniyi takip ediyorum...

veee sonunda bitirdim...
ama okuduklarım birbirine girdi...
aklımda hiç birşey kalmadı...
sonuçta kötü bişey yok,,,, herşey yolunda olunca problem yok.

oyun halısını ne guzel yapmış kadın hem kendı zevkıne gore hemde cok uygun maşallah valla ne marıfetlı ınsanlar var bende evde sıkıllıyorum yatmakdan dıye bagrınıyorum aslında bu tarz seyler yapılabılır

mıhtarrrrrrrr serpilbursa kim tanıyozmu benmi cahilim ay bunlar pek nazlı olmaya başladılar illa biz bulcaz çıkartcaz son günlerde de reytingimizde 1500 maaaşallaaaaaaaaaahhhh:dilcikar:

mıhtarrrrrrrr serpilbursa kim tanıyozmu benmi cahilim ay bunlar pek nazlı olmaya başladılar illa biz bulcaz çıkartcaz son günlerde de reytingimizde 1500 maaaşallaaaaaaaaaahhhh:dilcikar:

benı tanıyonmu bacumm yoksam tanışakmı hihoyyythihoyyyt

anammmmmmm serpili bi ben bide korkunç uzman ziyaret etmiş valla ben çok korkuyorum uzmanın avatarından kızı ziyaret edince demekki dili tutuldu yazamıyo serpilcik

yavv nasıl uyku bastırdı beni......evime gitmek istiyorum bennnnnn...........eşimde yok nasılsa bu geceye kadar gitsemde devirsem kaseyi yatsam....

seni tanıyom ikizdaşım aman serpilide tanıyomuşuz 14 şubatta yazmış bize ilk benim gözümden kaçmış demekki

senın doktorunda kılo alıyon dıye kızıyormu bacım ben 17 kılo aldım doktor uyus ettı benı cok almışın rejım yap dıye hamur işi yeme dedı ama benımd ecanım hep tatlı ıstıyor sebze yıycekmışım ben sebzeyle doymamkı :roflol::roflol:
o yeme dedıkce yıyesım gelıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…