2009 Nisan Anneleri buraya

benim dr beni pek seviyo bacım başta en fazla 15 alıcaz tamammı dedi liste verdi ok dedim baktıki beceremiyorum üzülüyorum hiç ağzını açmadı bi daha kilomla ilgili bide bebekler iyi gidince azda kaldı demiyo bişey

mıhtarrrrrrrr serpilbursa kim tanıyozmu benmi cahilim ay bunlar pek nazlı olmaya başladılar illa biz bulcaz çıkartcaz son günlerde de reytingimizde 1500 maaaşallaaaaaaaaaahhhh:dilcikar:

anammmmmmm serpili bi ben bide korkunç uzman ziyaret etmiş valla ben çok korkuyorum uzmanın avatarından kızı ziyaret edince demekki dili tutuldu yazamıyo serpilcik

ben tanımıyorum,,, artık takip edemiyorum... valla...
gelen tanıtsın kendini ,,, olmuyor böyle rötgenci gibi gizliden okuyup gitmek ..

kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin. emiiiiii

gülşencim nasılsın idilcik nasıl anacım benim kase büyümedi arkadan gören hamile sanmıyo önde koca top gören erkek dio bugün doktorda 10 kilo olmuş baştan beri dedi az almışım yani sevindik ama son ayda ne olur bilinmez tabi

saol seherim iyiyiz çok şükür özlettin kendini........sen nasılsın selen hanım nasıllar....bendede erkek göbeği var ama kız çıkarıcam inşallah....kaydirigubbakcemile3

benim doktorda var bir abukluk 12 kilo aldım çok almışsın diye diye bitiremedi....sanki ebru şallıyım ben bir garip gülşenim alıcam tabi....her 2 haftada bir 1 kilo alırsam çok mul ona göre....ee zaten kaldı maksimum 5 haftam ne olur yani 15 le tamamlasam....neydi bunun ideali 12-15 arası değilmiydi....:))

ülennnnnnnnn halen kase olanlar çıksın dışarı psikolojim bozuluyo aloooooooklava:

kızlar hiç üzülmeyin 33+5 ve ben tam 20 kg aldım:)) 60 la başladım hey maaşallah 80 oldum! her hafta 1 kilo alıyorum:))) gülüyorum artık ağlanacak halime!

son bir kez gezinip
sonrada selam çakıp gideyim istedim bayanlar..
Salıya kadar yokum ben..
Merak etmeyin olurmu.
Doğurdu falan diye arkamdan konuşmayın sakın:))
umarım doğurmam....

Iyi haftasonları bebeklere iyi bakın.
Güzel beslenin hasta olmayın..

kızlar hiç üzülmeyin 33+5 ve ben tam 20 kg aldım:)) 60 la başladım hey maaşallah 80 oldum! her hafta 1 kilo alıyorum:))) gülüyorum artık ağlanacak halime!

yok ben üzülmüyorum zaten doktorum üzülüyor alıyorum diyekaydirigubbakcemile3...bana kalsa ne kadar alsak o kadar iyi malum yeme neticesinde alındığına göre bu çok yemek yemek anlamına gelir ,oda benim işime gelir...cokacimcoook

kızlar ben çıkıyorummm...

herkese iyi akşamlar diliyorum....

anneme gideceğiz bugün,,, geçen haftadan beri görmüyorum anacağımı özledim valla...

hadi öptüm sizleri ve sıpalarınızı ....

niye merak edelim ki seni,,,
ohhh 3 gün rahatınız deniz yok..

bol bol kaynatırız artık arkandan ....

şaka bir yana dikkat et kendine ve bebişimizeeeeee...

kızlar iyi akşamlar ben pek giremedim bugünde bu arada hatırlatiim yarın bebek fuarı başlıyo ama sadece 3 gün sürüo ben sabahtan gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…