kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3
ay ilahi şenay gülmekten öldüm valla:roflol::roflol::roflol:kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3
mıhtarrrrrrrr serpilbursa kim tanıyozmu benmi cahilim ay bunlar pek nazlı olmaya başladılar illa biz bulcaz çıkartcaz son günlerde de reytingimizde 1500 maaaşallaaaaaaaaaahhhh:dilcikar:
anammmmmmm serpili bi ben bide korkunç uzman ziyaret etmiş valla ben çok korkuyorum uzmanın avatarından kızı ziyaret edince demekki dili tutuldu yazamıyo serpilcik
kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3
gülşencim nasılsın idilcik nasıl anacım benim kase büyümedi arkadan gören hamile sanmıyo önde koca top gören erkek dio bugün doktorda 10 kilo olmuş baştan beri dedi az almışım yani sevindik ama son ayda ne olur bilinmez tabi
gülşencim nasılsın idilcik nasıl anacım benim kase büyümedi arkadan gören hamile sanmıyo önde koca top gören erkek dio bugün doktorda 10 kilo olmuş baştan beri dedi az almışım yani sevindik ama son ayda ne olur bilinmez tabi
az manyaklık yapim istemiyom ülen karnı benden büyük mıcı benden küçük karı bu topikte savulun ülennnnnnnnnnnnndelikafadulden
kızlar hiç üzülmeyin 33+5 ve ben tam 20 kg aldım:)) 60 la başladım hey maaşallah 80 oldum! her hafta 1 kilo alıyorum:))) gülüyorum artık ağlanacak halime!
son bir kez gezinip
sonrada selam çakıp gideyim istedim bayanlar..
Salıya kadar yokum ben..
Merak etmeyin olurmu.
Doğurdu falan diye arkamdan konuşmayın sakın:))
umarım doğurmam....
Iyi haftasonları bebeklere iyi bakın.
Güzel beslenin hasta olmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?