2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin çiçek
sensiz çekilmiyo buralar:)
sen gidicektin dimi fuara
bana çok uzak gittiğime değicek mi diye düşünüyorum.
en iisi gidenler akşam gelince anlatsın ona göre değişik bişiler varsa gidiim ben de
ehe öncü kuvvet gönderiyorum sizi :)

hahaha sağol şekercim şımardım bende sizi seviorum can yoldaşı gibi olduk zaten burda bizi bizden başka kimse anlamaz

ben sabahtan fuarın kapısındayım hahahah güzelse haber veririm mesaj atarım şirvana falan kötüyse hiç gitmeyin de derim

armonia afiyet olsun canım tatlı tatlı yemenin acı acı............. var hatırlatiim dedim bizi doğumdan sonra 2009 nisan kuzularının anneleri rejim topluluğu topiği beklio anlaşıldı. Topiği kim açıcak merak ediorum

alışır kız ya nolcek armoniacım valla kötü niyet yok tatlım:) ben yiyemiorum midem bulanıo 2-3 haftadır bulaşıcam tabiiki sizeeeeeeeee :)

selam kıslar... iki gündür bi yoğunluk ve yorgunluk........ dün akşam ancak iki günlük geçmişi okudum son sayfada kk bozuldu... şimdi de geçmişi okuyorum... bitirip geliyom diyecem ama herkesler gider o zamana.... neyse kalan sağlar bizimdir.... çıkanlara iyi akşamlar.....

son yatışlarımız gülüm. ahhh 5 dakika ağlamayın da yatiim diicez:) inşallah tabiiki en güzel şey ama o zaman da yatacak vakşit olmiicak varsın olmasınnnnnnnnnnnn:) ayyy ben çok heyecanlıyım çok bekledşm çünkü her ay acaba bu ay hamile kalabildim mi die:) 5 predictor harcadıım da oluodu artık param onlara gidiodu tabii hayal kırıklığı oluodu ama.... ay iyiki bööle olmuş da bahar annesi olmuşum be

ay kızlar bi uyumuşum bi uyumuşumki sormayın ohh be mirmirmirmirmirmirmirmir
kendime geldim
ama şimdide karnım aç -tatlicadiarzu-

bende bu sabah dinledim batıl inançlarlar ilgili
bana en ilginç gelen süt ninenler falan oluyomuş ya bun ar bebeğin ananesi ve babanesiymiş kızlar
yani onlardanda süt gelebiliyormuş
çok şaşırdım ya
bide erkek olsun kız olsun bebeklerin memeleriyle oynamayın
erkek bebek bile olsa
süt gelirmiş yeni doğanlardan buda anne karnın aldığı ostrojen hormnundan kaynaklanıyomuş
aklınızda olsun....
hee birde erkek bebek anneleri bebğinizin altını açınca pipisinine dokunmayın ilk önce poposunu bacak araları gibi yerleri temizleyin kremleyin en son
pipisini temizleyin
böyle yapmamızın sebebide çocuğu zorla üstümüze işemesini önlemektir
ay ne çok yazmışım ben doç.dr. sultan .... şakkıdı hihoyyyt

kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3
Allah senin iiliğini versin hemi :roflol::roflol::roflol::roflol:

güle güle cnm s ende kendine ii bak:a015:

kızlar ben çıkıyorummm...

herkese iyi akşamlar diliyorum....

anneme gideceğiz bugün,,, geçen haftadan beri görmüyorum anacağımı özledim valla...

hadi öptüm sizleri ve sıpalarınızı ....

hadi iiyi akşamlar şirvancım :a015:

kızlar benimde arkadan hamile olduum belli değil sadece önde top var bitane:)

aynen çiçek bende senin gibiyim arkadan gören aldanır önümde siviri bir top var -tatlicadiarzu-

bursasu hala uyuyormusun hala -
kalk kız akşam uyuyamıyacaksın..

şimdi geldim valla

Son düzenleme:
testler falan hikaye çiçekcim düşün ben ikinciye hamile kalmışım yani birincinin üstünden 1 hafta geçmiş bile güya erken sonuç veren bi test yaptım negatif sabahın beşinde ağla Allah ağla ben şunu anladımki eğer tespit edilmiş fiziksel bi durum yoksa kasmıcan Allah nasılsa en hayırlı zamanda nasip ediyo

herkese iyi akşamlar biz evde yatış halinde beklemedeyiz.5 cm açılmam var ama allaha şükür şu an iyiyim sancım felan yok.mesgulcum geçmişi okurken gördüm gop hastanesi kezban hanıma gitmeyi düşünüyormusun o benim en başından hatta hamilelik öncesinden doktorum çok memnunum
gerçekten çok bilgili işinin ehli bi doktor tavsiye ederim hastane süper zaten çok ilgili alakalılar.hatta bende doğurmazsam salı kontrole gidicem.belki karşılaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…