2009 Nisan Anneleri buraya

evet canım p.tesi sancım oldu tekrar gittim 5 cm olmuş hastaneye yattım tekrar geciktirici serum taktılar ertesi gün eve geldim artık bundan sonra doğum bekleniyor ne zaman gelirse 35+2 haftalık olduk ciğer geliştirici iğne felanda olduk ne olur dua edin bi sorun yaşamayalım sadece wc ye kalkıyorum

anammmmmmm serpili bi ben bide korkunç uzman ziyaret etmiş valla ben çok korkuyorum uzmanın avatarından kızı ziyaret edince demekki dili tutuldu yazamıyo serpilcik

kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyy şenaycım sen ne espirilisin öyledelikafadulden:dance: akşam akşam çok güldüm... Allah da seni güldürsün.....

oha beeee yok böle bişey gaz sancım var diyip hastaneye gidiyo 9 aylık hamile olduğunu öğreniyo 4 küsür kilo çocuk doğuruyor yuhhhhhhhhhh

canım benim Allah yardımcın olsun üzülme benimde aynı tehlikem var malum dr 35 geçince hiç merak etme demişti bak sen geçmişsin üzülme sağ sağlim gelir sıpa
ayyyyyyyyyyyy şenaycım sen ne espirilisin öyledelikafadulden:dance: akşam akşam çok güldüm... Allah da seni güldürsün.....
üleyimdirr ben ahhhhh ahhhhhhh bide gerçeğini içebilsem

huzur Allahtan son haftalardasın
hiçbişey olmaz Allah ın izniyle merak etme cnm

ya enfeksiyon falan kapma ihtimali yokmuymuşki
bebeğinde aceleci değil bak hala senle birlikte

en azından şeker tarafından bak ilk sen anne olucaksın içimizde ilk senin bebişini kutlucazhiç endişelenme hele 3-4 gün daha geçirirsen ohh kebab

bu kız valla sokakta doğuracak yarın sinan beye dicem kadın durmadan çaylarda günlarde pasta börek olaylarında dicem haftaya ye diyet listesinide aklın başına gellsinkaydirigubbakcemile3

ay deme şenay bişe ya,bana yasakladı hamur işini,çok utanıyom o tartıya çıkınca.................

Selam kızlar
Bugün sersem gibiydim.Durup durup yattım.Pek giremedim yani kızmayın bana.
Selinay, Çiçek ve Dozkan maşallah bebişlerinizie.Benim de pazartesi kontrolüm var.Bakalım Doruk bek ne kadar olmuş.

saol canım,hayırlı haberlerle gel sende inşallah................

kusura bakmayın.kızım adıma yazmış.

ay lana geçende beim oğlum yazmış siteye abuk subuk heheh...............

inşallah canım,gözün aydın................................

sennkinin kilosuda iyi canım son ayda en çok kiloyu alıyo bebişler.......................

gözün aydın bursasu iyi olmanıza sevindim.......................kız ben boyunu hiç sormuyom........

ay maşallah 3 kiloyuda geçmiş.............

ayla pek aram yok dozkancım ama pasta börek dayanamıyorum heheh...................

bende aldım bu gün 1 paket kalmıştı şansıma.................

gezenti selinay
yine nerelerdeydin bugün

anamdayım,anama araba kullanmayı öğretiyom hamiş hamiş rezil oluyoz yollarda heheh..............

ben 34 haftalık oldum 2 haftadan sonra artık bekleyecez her an doğum olabilir 36 nın sonunda heheh........................

hos geldin selinay gezenti seni
huzur canım geçmş olsun bence bundan sonra endişelenme ALLAH ın izniyle sapaaglam olur bebişşş
senay cok merak ediyom seni kızz ben yatarken kalkarken aglamak istiyom hareketler zorlastı diyeee sen nasılsın kim bilir

Merhaba kızlar
benim akşam misairim vardı.Onlar gittiler,ortalığı topladım ve geldim.Çok hareketli bir gün olmamış bugün.Özlem girmedimi bugün yoksa ben mi fark etmedim.

benanber, carefully, cicekcicek, cicoşş, dozkan, memure06, nefisem, oslem1907, sinehas

ooo bu saate göre çok kalabalık.Özlem de gemiş hoşgelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…