anammmmmmm serpili bi ben bide korkunç uzman ziyaret etmiş valla ben çok korkuyorum uzmanın avatarından kızı ziyaret edince demekki dili tutuldu yazamıyo serpilcik
kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3
canım benim Allah yardımcın olsun üzülme benimde aynı tehlikem var malum dr 35 geçince hiç merak etme demişti bak sen geçmişsin üzülme sağ sağlim gelir sıpaevet canım p.tesi sancım oldu tekrar gittim 5 cm olmuş hastaneye yattım tekrar geciktirici serum taktılar ertesi gün eve geldim artık bundan sonra doğum bekleniyor ne zaman gelirse 35+2 haftalık olduk ciğer geliştirici iğne felanda olduk ne olur dua edin bi sorun yaşamayalım sadece wc ye kalkıyorum
üleyimdirr benayyyyyyyyyyyy şenaycım sen ne espirilisin öyledelikafadulden:dance: akşam akşam çok güldüm... Allah da seni güldürsün.....
bu kız valla sokakta doğuracak yarın sinan beye dicem kadın durmadan çaylarda günlarde pasta börek olaylarında dicem haftaya ye diyet listesinide aklın başına gellsinkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar
Bugün sersem gibiydim.Durup durup yattım.Pek giremedim yani kızmayın bana.
Selinay, Çiçek ve Dozkan maşallah bebişlerinizie.Benim de pazartesi kontrolüm var.Bakalım Doruk bek ne kadar olmuş.
kusura bakmayın.kızım adıma yazmış.
biz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
maşallah bebişlerine ,,,
kız sen benden 1 hafta öndesin ,,
seninkiler 2 in üstünde ler nasıl besliyorsun bakım... -- birde ikizler ,, maşallah....
Benimki 1876 gr daha ,,,
doktor öyle çok iri bir bebek olmayacak dedi zaten...
Aman zaten iri olmasın... Nasıl çıkartacam sonra ordan...
Dışarda iri olsun ...
slm kızlar ben geldim
herkese hayırlı cumalar....
benim arkadaşım jimede yaptı aralıkta bi çocuk doktoru vardı o zaman bayan
bende hiç konuşmadım
benimki doğuma girecek
zaten ordaydı da ayrılmıştı şimdi yine geri döndü
son haftalarda giriiyo diye biliyorum ama bende hiç girmedim
maşallah cnm meleklerine
baya güzel gelişimleri hadi inşallah 36 yıda görürsünüz..
maşalllah baran bebeğede
bebeklerimiz Allah a şükür sağlıklılar
bende doktordan geldim kızlar benim bebişim de bu arad ismimiz de kaan gibi görünüyor
kilomuz 2.176 gram olmuş
10 günde 400 gram falan almış maşallah
dizlerini göbeğimin tam ortasına dayamış demekki ondan acıyordu derim
boyuda 43 cm cvarı olmuş
bebişimin yüzüne kordonu gelmiş güzel poz vermedi annesine başıda şu an sol yanda aşağıda duruyormuş
tombiş tombiş yüzü vardı kızlar
bebeğim babasına benziyordu
kızlarrrr herkese merhaba.... az önce doktordan geldim... en son 3 hafta önce gitmiştim, kızım tam 3050 gr olmuş, 2 hafta önde gidiyor... doktorum kesin 4 kiloyu görür belki geçer diyo... boyuda standartların biraz üzerinde gibi dedi... e anacım anne boylu poslu baba boylu poslu olursa heralde normal yani.... gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi boş... annem de beni 4,5 kilo doğurmuş normal... hem de pırt diye... bugün doğum şeklini de konuştuk.. doktorum normal doğumu destekliyor.. şu an için bi sorun yok 40. hafta bitene kadar bekler gelmezse riske atmamk için sezeryan yaparız diyor.. 38. haftamda çatıya bakacak, eğer onda da sorun yoksa normali denemek istiyorum.. bu arada önümüzdedki hafta nstye de başlıyorum... doktorum haftada 2 kez nstye bağlanacağımı, bebeğin iyilik halini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.. haftalık kontrollerde başlıyormuş... çok sevindirik oldum, artık her hafta kuzumu görücem her ne kadar o bize yüzünü göstermese de...hem içim de bi o kadar rahat olur artık..rezene için sadece gazını alır doğumu etkilemez dedi... kolay doğum için her gün 40 dakka yürü dedi... bu havada demesi kolay tabiii...
kızlar selinaydan haberi olan var mı?
bugün nereye gitti çaya acaba.
ay gerçekten çay içmiyodur herhalde di mi gittiği yerlerde zaten demiri düşük diye söylenirken çay içiyosa hııııklava: klava:
görmüştüm ben bunu ne marifetli anneler var yaa
bu arada kıslar bugün eşimle hastaneye giderken bime gittik huggies bezden aldım. eşim işyerinden bi arkadaşını aradı bebeği olan size de alalım mı die o arada diğer arkadaşı da duydu bize de alın dedi. bizim marketten bi çıkışımız vardı elimizde koca dört paket bebek beziyle kocişle gülmekten öldük halimizekaydirigubbakcemile3
gezenti selinay
yine nerelerdeydin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?