2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada bugün dr randevumuz vardı malum bizimki 10 günde 1 e düştü riskliyiz diye..
neyse bebiş 1700 gr civarında
nisan bebişlerinin çirkin ördek yavrusu belli oldu teyzeleri hala en küçük bebiş bende..
ama bu sefer gelişimi fena değil 10 günde 200 gr almış az biraz ama bizim zaten fazla beklentimiz yok.
son haftalar almayabilir kilo dedi dr multivitamine devam.
ayrıca gece uyuyamadığım için şurup verdi dr adı passiflora
içen varmı merak ettim.
ilaç manyağı oldum zaten bebiş için olmasa haytta bu kadar ilaç içemem..

sabah aç karnına levtiron(tiroit hapı) ve gyno ferro sanol
öğlen magnezyum diasporal ve omega 3
akşam elevit ve artık passiflora.
mutfakta ilaç köşesi yaptım resmen sıra sıra içiyom
bunada şükür Allah tan tiroit ve tansiyonum 2-3 haftadır yarış yapmıyolar..
böyle artmadan devam ederse normal doğum yapacakmışım..
zaten sezeryandan korkuyodum dedim dr a şaşırdı herkes sezeryan istiyo galiba..
benim rahatsızlığım olduğundan dikiş atmak istemiyorum sana dedi,tabi şartlar var bebişin yada benim sağlığım kötüye gitmezse..
36.haftayı doldurabilsem başka bişey istemiyom valla,hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun,gerisi boş..

sağol canım yokluğumu farkettiğin için a.s.
iyiyim canım kaşındım geçen gün alışverişe çıktım sonrası malum 2 gündür bacaklar havada yatıyom..
dikkat et cnm kendine Allah korusun,

maşallah tatlım ona olsun bak yine almış 200 gram az değil dediğin gibi ama kendini yormazsan bebiş dasha ii beslenir annesi
ben uyku için hiç ilaç içmedim hamileliğimde

şu ilacı içiyimde uykum gelsin bari yoksa sabaha kadar tırın tırın geziniyom gezindikçe yiyiyorum.
bu arada gece kalkmamın sebebi artık basenlerim çürümüş gibi ağrıyor,biliyosunuz ben çok hareket edemiyom,biraz dolanıyom.
kocişte bu ne böle taksit taksit yatıyosun diye söleniyo.
bide sabaha kadar tuvalete taşınıyorum.hani bira içince habire hammal gibi taşınırsınya lavaboya aynen öle.
yoruluyom bazen girmeye gece su içmeye korkar oldum ama gene duramıyom içiyon
bahsettiğiniz gibi gece bende yangınlıyım.aldığımız kilolar terletiyo gibi geliyo.

dikkat et cnm kendine Allah korusun,

maşallah tatlım ona olsun bak yine almış 200 gram az değil dediğin gibi ama kendini yormazsan bebiş dasha ii beslenir annesi
ben uyku için hiç ilaç içmedim hamileliğimde

sağol hayatım inşallah Allah hakkımızda hayırlısını yazsın..
kuzum artık ilacı rahatlıkla içebilirim nöbeti devralmışsın,site sana emanet
gerçi 2 saat önce içmem gerekiyomuş korkuyorum sabaha kadar uyanamazsamda sıkışırsam diye

sinehas, benanber, bursasu, etoprak, oslem1907
aman yarabbi bu saatte bu kadar kalabalık olduğuna göre az kaldı doğumlara :1shok:
dayanın kızlar son bikaç hafta..

aynen benimde yan yata yata yanlarım çürüdü
Allah tan çoğu gitti azı kaldı
bebeklerimize bişey olmasında bugünlerimizde geçecek eski yaşantımıza geri döneceğiz
bende sabahları aç karnını gyneferol içiyorum akşamda vitamin 2 günde bir marincap balık yağı hapı
aklıma gelirse kalsiyum içiyorum

kalabalıkta kızlar yazmıyor
yoksa bizim hamişler uyududa kocları ne yazmışlar die takibemi geldi:))

hahah olurmu olur valla..
ben sayfayı açık bırakıyom valla bazen kociş merak edip bakmıyo.
bi tane hamileyle uğraşmaktan yoruldum senden bi sürü tahammül edemem diyo..delikafadulden

yarın fuara gidecekler çok kimse uğramaz buralara artık..
bari gelince anlatın belki özenirde giderim diyeceğim ama daha 2 gün önce bi daha çıkmam dışarı diye tövbe ettim.
gerçi benim tövbem ne kadar tutacak bakalımkaydirigubbakcemile3
ama yok ben seneye bebeğimle gitçem inşallah..:Saruboceq:
bu arada iflas ettim zaten..ne çok eksiği varmış bebişlerin ayol al al bitiremedim,artık almıcam nasıl olsa eksik bitmiyo..

ay aman ya gitmiş herkesler ben girdiğimde kimse yoktu bilseydim burda olduğunuzu takılmazdım geçmişe yada 2 sayfa açardım,kaçırmışım sizi yaw,kıs geçmişi okuyodum anacım ya,bendede uykusuzluk had safhada dün sabaha karşı 4 te uyandım dahada uyumadım pasiflora zararlı değilse bende aliim,inşallah bu gece güselll bir uyku çekerim,2 gün önce gece kalkmadan uyumuştum ama artık herşey normal geliyor,ay o kadar okudum mo ya bastım alıntı için bir yanlış tuş cırrtt hepsi gitti,bebişler maşallah dr.dan gelen annelerimiz rabbime şükür çok ii gidiyoruz,şenaycım ikizlerimizede ayriyeten maşallah şeker,öptüm herkesi,hııı bu arada blg yanlış bir tuşa basıp yarısnı rakam olarak kullanıp nerdeyse değiştiremiodum nasıl becerdiysem sonra buldum bugün onun için giremedim,datlu rüyalar görün anacuuumm

Son düzenleme:
günaydınlar herkeseee....
ayyy uyuyamayanlara Allah yard etsin.. ben dün 10-11gibi sızıp kalmışım o kadar yorulunca....
ama normalde de çok uyku sorunu yaşamıyorum... haftada 1 belki.. maşallah deyim de nazar olmayım:)
dün geçmiş bitti çok şükür ama kimseye bişşiy yazmadım zira çok olduğu için kafam karıştı.... hamilelik işte..... ben eşim işe gittiği için uyandım ama sızar kalorım yine heralde......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…