herkese iyi akşamlar biz evde yatış halinde beklemedeyiz.5 cm açılmam var ama allaha şükür şu an iyiyim sancım felan yok.mesgulcum geçmişi okurken gördüm gop hastanesi kezban hanıma gitmeyi düşünüyormusun o benim en başından hatta hamilelik öncesinden doktorum çok memnunum
gerçekten çok bilgili işinin ehli bi doktor tavsiye ederim hastane süper zaten çok ilgili alakalılar.hatta bende doğurmazsam salı kontrole gidicem.belki karşılaşırız.
evet canım p.tesi sancım oldu tekrar gittim 5 cm olmuş hastaneye yattım tekrar geciktirici serum taktılar ertesi gün eve geldim artık bundan sonra doğum bekleniyor ne zaman gelirse 35+2 haftalık olduk ciğer geliştirici iğne felanda olduk ne olur dua edin bi sorun yaşamayalım sadece wc ye kalkıyorum
şirvan ben birazdan çıkıyorum ve fuara gidiorum güzelse mesaj atcam beğenmezsem ses çıkmaz benden
Günaydın Kızlarrr.
Bak görüyo musun görev aşkını Muhtar ve ihtiyar heyeti işibaşında maşallah.
canımın içi hani sen ağlamak istiyon ya ben istemiyom direkt ağlıyorum dün gece sancılarla uyandım korkudan ödüm patladı doğuruyom diye meğer gaz sancısıymışkaydirigubbakcemile3hos geldin selinay gezenti seni
huzur canım geçmş olsun bence bundan sonra endişelenme ALLAH ın izniyle sapaaglam olur bebişşş
senay cok merak ediyom seni kızz ben yatarken kalkarken aglamak istiyom hareketler zorlastı diyeee sen nasılsın kim bilir
canım pasiflora bitkisel içerikli bi yatıştırıcı ben idarecilik yaparken törenlerde konuşma yapmaya korkan öğretmenlere birer kaşık içiriyodum:jeyyar: dr verdiyse bişey denemez tabi ama ben olsam içmezdim yatıştırıcı sonuçtabu arada bugün dr randevumuz vardı malum bizimki 10 günde 1 e düştü riskliyiz diye..
neyse bebiş 1700 gr civarında
nisan bebişlerinin çirkin ördek yavrusu belli oldu teyzeleri hala en küçük bebiş bende..
ama bu sefer gelişimi fena değil 10 günde 200 gr almış az biraz ama bizim zaten fazla beklentimiz yok.
son haftalar almayabilir kilo dedi dr multivitamine devam.
ayrıca gece uyuyamadığım için şurup verdi dr adı passiflora
içen varmı merak ettim.
ilaç manyağı oldum zaten bebiş için olmasa haytta bu kadar ilaç içemem..
teşekkür ederiz teyzesiiiia.s.ay aman ya gitmiş herkesler ben girdiğimde kimse yoktu bilseydim burda olduğunuzu takılmazdım geçmişe yada 2 sayfa açardım,kaçırmışım sizi yaw,kıs geçmişi okuyodum anacım ya,bendede uykusuzluk had safhada dün sabaha karşı 4 te uyandım dahada uyumadım pasiflora zararlı değilse bende aliim,inşallah bu gece güselll bir uyku çekerim,2 gün önce gece kalkmadan uyumuştum ama artık herşey normal geliyor,ay o kadar okudum mo ya bastım alıntı için bir yanlış tuş cırrtt hepsi gitti,bebişler maşallah dr.dan gelen annelerimiz rabbime şükür çok ii gidiyoruz,şenaycım ikizlerimizede ayriyeten maşallah şeker,öptüm herkesi,hııı bu arada blg yanlış bir tuşa basıp yarısnı rakam olarak kullanıp nerdeyse değiştiremiodum nasıl becerdiysem sonra buldum bugün onun için giremedim,datlu rüyalar görün anacuuumm
Günaydın Kızlarrr.
Bak görüyo musun görev aşkını Muhtar ve ihtiyar heyeti işibaşında maşallah.
canlı canlı kasılma haberi az önce kasıldım 30 sn sürdü:CüvCüv:
mıhtar ya huzurun açılması 5 cm olmuş ne diyon bu duruma
bak mıhtar ben anca mart 15 e kadar dururmuşum gibi geliyo bu gün şafak 21 dedik buda 36. haftanın bitişine geliyo beni ve huzuru geç bizim kızların doğumların nezaman başlar acaba
sagol canım bursasu
iiyim zaten bu hafta evdeydim hala işe dönmedim bol bol dinlendim
tabi bu bana 2 kiloya maloldu
doktor demir surubu verdi, dün aldım ilk kez bakalım umarım tekrar düşmez degerlerim insallah
bu arada beni görenler sabah aksam dogurursun diyooo
korkmuyor değilim ama artık DEMİRİMİ de cok istiyorum
artık sadece ii seyler düşünmek istiyorum her gece rüyamda acile gidiyoruz yada evde doguruyorum
2 gündür de adet sancısı gibi sancılarım oluyor sabahları
dün aksam en sonunda hastane cantası hazırlayabildimmm, artık hazırızzzzz:::)))))))))
Canım benimde ikiz kız kardeşim var..mıhtar illaki anne sütü diyolar normalde su vermeyin eğer yaz ayı ise havalar çok sıcak olduğu için sıvı yetersizliği olabilir o zaman su verilebilir diyor 6. ayda ek besinlere tahıl gruplarıyla başlanmalı sonra sebze meyve dedi he ek besin konusunda kavanoz mamalar hijyenik oluyor kullanılabilir dedi süt yetmemesi diye bişi yok dedi kayınvalideler çok sıkıştırır senin sütün yetmiyor aç kalıyo bebek diye hemen pirinç unu yapmaya kalkarlar dedi çocuk kilo alıncada haklı olduklarını ispatlamış sayarlar çocuk kilo alır ama bu kilo sağlıklı bi kilo değildir dedi yani pirinç unu yok annelere kayınvalidelere rağmen direnicezbu arada anne sütü ilk 6 ay mutlaka 1 yaşına kadar olursa çok iyi olurmuş dünya sağlık örgütü özellikle fakir ülkeler için 2 yaş demiş ama 2 yaş son limit fazlasını istemiyoz diiyo önce emzirip sonrada sebzesini yemedi diye şikayet etmeyin mideninde bi kapasitesi var diyo demekki belli bi aydan sonra önce sebzesini vercez sonra emzircez
Canım Allah yardımcın olsunevet canım p.tesi sancım oldu tekrar gittim 5 cm olmuş hastaneye yattım tekrar geciktirici serum taktılar ertesi gün eve geldim artık bundan sonra doğum bekleniyor ne zaman gelirse 35+2 haftalık olduk ciğer geliştirici iğne felanda olduk ne olur dua edin bi sorun yaşamayalım sadece wc ye kalkıyorum
Merhaba canımGülen gelmiş,,, hoşgelmiş,,,,
naber nasılsın....
Yazmadığına göre ,, eçmişi okuyorsun..
Arkadaşlar size soru?
Annemlerin evinde kullanmak ve ayrıca tatildi yazlıktı kışlıktı taşımak için bi yatak almak istiyorum.
Ne alsam?
Park yatak mı..
Hasır beşikmi..
Yoksa çu sallanan demirden kumaştan şeylerden mi
fikir verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?