2009 Nisan Anneleri buraya

ne yapım geldim gene herzamanki gibi iş yerindeyim,,,
bu cumartesi çalışmayı kim çıkardıysa artık bilemiyorum....

valla canım iş yerindeyim ama ,,,
bişey yaptığım yok,, allahtan yorucu bir işimde yok...
oturuyorum devamlı ,,,

zaten yorucu olsaydı izine ayrılırdım...
bugünde aklıma geldi,, acaba bu ay beni c.tesi idare edebilirlermi
sonuçta 4 c.tesi - yarım gün....
desem mi acaba diye düşünüyorum.....

kızlar pınar altuğ anlatıyo şimdi hemen zayıflamışın diyolar buda efendim normal doğum yaptım emziriyorumda doğal olarak kilolarım gitti rejim yok diye hava atıyo hasbam ikinci turda soruyolar yağmur nasıl baba diye efendim ben çok şanslı bi kadınım geceleri kafamı tutamayacak durumlara geliyorum yağmur hemen bebeği alıyo mamasını veriyo gazı çıkarıyo uyutuyo bende o arada gözüm arkada kalmadan uyuyorum dedi şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu kadın emziriyomu mamamı veriyo böyle yapmadıkları şeyleri yapıyo gibi anlatıyolar sonra aynı şeyleri yapan normal kadınlar bakıyo kilolar aynen duruyo moralleri bozuluyo 15 kilo ile girmişmiş doğuma şimdi 5 kilosu kalmışmış ulan sen çocuğu emzirsen ne işin var panellerde

İnaşallah bizim sütümüz olur da aemziririz kuzucuklarımızı:))

Canım benimde işim rahattı ama bu aralar işlerin olmamasından dolayı ayrılmayı düşündüm
Yoksa bende gelmeyi düşünenlerdendim
Sen bi konuş bu cumartesi çalışmamayı
İnsafa gelir belki müdür gelme der sana
dinlenirsin haftasonu evde :)

Evet,6 Mart ta randevum var,o zaman soracağım,daha önceden doğum şekliyle ve belirtilerle ilgili sorduğumda dr um daha erken 1 aydan fazla var demiş,ve hiç bahsetmemişri,ama artık 6 mart ta gittiğimde 23-24 gün kalmış olacak,herhalde anlatır birşeyler,çünkü her kıpırdanmada acaba kasılma mı,sancı mı die düşünüp telaşlanıyorum.Çocuk doktoru konusunda da ben de Doruk tan Cengiz Beyi duymuştum iyi diye.

özlemcim dr verdi zaten passiflorayı.
zararlı olsa vermezdi

bende tedirgin oldum ama veren bi dr sonuçta.
sanırım bu tarz uyku problemi olanlar kullanıyor.
hem sen bitkisel saç boyası yaptır hem bitkisel sakinleştirici içene kız olmuyo ama :dilcikar:
alınırsın şimdi ikiz anam benim :1hug:
günaydın bu arada
hafta sonu burada olan herkesi öpüyorumŞeniz

tamam kızma canım ,, bırak tv şebeklerini ,,,
sen bizlere bak,, onların ne yaptığı önemli değil..
zeten tüm doğruları kendileri yapıyorlar... hatalar halkta ...

kızmadım ben ayolllllllllllll boyayı içtikmi kızımmmmmmmmmmmm ben 8 aydır ağzıma vitaminler dışında tek ilaç koymadım onca çatı ağrısına baş ağrısına bi saçımı boyadım hemen mimlediniz pis karılar ohhhhh ii yaptım :dilcikar:

syretmedim ama söylediğine katılıyorum.
bu arada çaktırma bende tömbiklerdenim öle 10 küsür kilo almadım.sana 20lerle geliyorum
valla kapılardan sığamasamda yemekte yerim bebişimide emziririm hatta süt yapsın diye tatlıda yerim.
sanki bu dünya bizemi kalacak yaw..kafaya takmakla olmaz,nasıl olsa çocuk hareketlenince peşinde koşmaktan sopa gibi kalınıyor.
en azından çevremde gördüklerim böle..:ecrin_bebek:

bugün gene asabisin bence içsen fena olmaz ne dersin yerimseniben
neyse takılıyom sana anacım sen çifte kavrulmuş gebesin,2 misli sinir..
Allah kocişine yardımcı olsundelikafadulden

bugün gene asabisin bence içsen fena olmaz ne dersin yerimseniben
neyse takılıyom sana anacım sen çifte kavrulmuş gebesin,2 misli sinir..
Allah kocişine yardımcı olsundelikafadulden

anam yazıncada insan tam olarak ifade edemiyoki mimikler yok falan ben onları gülerek yazıyom delü karuuuu sinirli diilim yanii zaten bilerek sinirlenmiyom anacım şimdi sinirlencem kalkıp ortalığı yıkabilitem yok fiziksel olarak bende kedi gibi pısıyorum köşemekaydirigubbakcemile3 ama kocişime cidden sabır Allah ondan razı olsun :Saruboceq:

ayyy uyandım kahvaltımızı yaptık ve geldik kızımla.... okuduğum kadarıyla herkes iyi.... ay bu bebek fuarı nerdeymiş... hiç bilmiyom ben kaç gündür resmiyetle uğraşmaktan başımı kaşıyacak vaktim olmadı....

dün küllüğüm düştü kırıldı bende oturdum ağladımsenağlama
sanki sigarayla aramdaki tek bağda koptu gitti...
başka küllük var tabiki ama ben onu seviyodum.kendimi artık sigarasız yaşamaya alıştırsam iyi olacak
hala psikolojik olark doğumdan sonra sigara içebilcem sanıyom..
bide emzirmek var onu hesaba katan yok..

CNR expo da canım.vaktin varsa sağlığında yerindeyse git bence kaçırma derim..

ya bende hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmeyi ay falan oh bak bırakılabiliyomuş isteyince doğuruncada içmem diyodum ama son zamanlarda acayip burnumda tütüyo kocişe geçen gün doğumu hastane odasında sigara içip kutlıcam dedim ama olmıcak tabi nasıl kıyayım onlara görümcemde doğurayımda sigara içeyim derdi 2 ay oldu doğuralı kafayı sıyırıyo ama içemiyo

lohusalık depresyonuna girersen iç azda olsa depresyon daha fenaymış..
sen kesin girersin gözünü korkutmayayım ama senin kocişten başka yardımcı olacak birine ihtiyacın var yoksa sigarada kesmez seni..
sabırlımısın bilmiyom ama hormonlardan bu kadar sapıttıysak lohusalıktada düzgün olabileceğimizi sanmıyom..

merhabalar kızlar hastasonu olmasına rağmen kalabalığız
baya konuşulmuş
bende kahvaltımı ettim sökükleri dikiyorum
annemle buluşçaz bebişin eksiklerini tamamlıcaz
kendinize dikkat edin

CNR expo da canım.vaktin varsa sağlığında yerindeyse git bence kaçırma derim..

teşekkürler canım... ayyyy yapma bırak sigarayııııı:1shok: inşallah soğursun... biz öğretmen arkadaşım hamile olduğunu bilmeden içiyomuş bi gün yakarken tiksinmiş tabi hamilelik.... işte ondan sonra eline almamış.... senin gibi emzirme bittikten sonra içerim diye düşünmüş amaaa o zaman yakmaya kalktığında damidesi bulanmış ve bırakmışhihoyyyt inşallah sen de bırakırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…