Merhaba canım
Hoşbuldum
İşyerişne geldim bugün muhasebeci ile görüşmeye
Pazartesi rapor alacağım
Viste kağıdı alacağım
Ama muhasebecimiz gelmeyecekmiş bugün..
Değişiklik oldu banada
Sen nasılsın bu arada?
bende annemi hiç emmemişim esema diye mama varmış onu vermişler bende o yüzden böyleyim sanırım emzircez anacım çocukları benim gibi dobiş olmasınlar mıhtar hastaneye yetişirsinde tabi fazla hareket doğumu tetikleyen bişey bence ilk doğum yapacaklar çalışanlardan olabilir bütün gün yoruluyolar çok zor
İnaşallah bizim sütümüz olur da aemziririz kuzucuklarımızı:))bende annemi hiç emmemişim esema diye mama varmış onu vermişler bende o yüzden böyleyim sanırım emzircez anacım çocukları benim gibi dobiş olmasınlar mıhtar hastaneye yetişirsinde tabi fazla hareket doğumu tetikleyen bişey bence ilk doğum yapacaklar çalışanlardan olabilir bütün gün yoruluyolar çok zor
Canım benimde işim rahattı ama bu aralar işlerin olmamasından dolayı ayrılmayı düşündümne yapım geldim gene herzamanki gibi iş yerindeyim,,,
bu cumartesi çalışmayı kim çıkardıysa artık bilemiyorum....
valla canım iş yerindeyim ama ,,,
bişey yaptığım yok,, allahtan yorucu bir işimde yok...
oturuyorum devamlı ,,,
zaten yorucu olsaydı izine ayrılırdım...
bugünde aklıma geldi,, acaba bu ay beni c.tesi idare edebilirlermi
sonuçta 4 c.tesi - yarım gün....
desem mi acaba diye düşünüyorum.....
canım bildiğim kadarıyla doktorun normal doğum olsada yanında bulunuyor jimerde.ben ilk gittiğimde sormuştum bulunyor dediler ama tabi sen sancını çekiyosun belli bi açılma olduğunda doktor geliyor ama nöbetçi doktorda gelebilir.sen doktorunla bu konuyu konuş.birda ben şimdiden doruk hastanesinin çocuk doktorlarının iyi olduğunu duymuştum ordaki çocuk doktorlarını araştırıp jimerden oraya götüreyim dedim.jimerde doğum yapacaklar bu konuda napmayı düşünüyosunuz
ay aman ya gitmiş herkesler ben girdiğimde kimse yoktu bilseydim burda olduğunuzu takılmazdım geçmişe yada 2 sayfa açardım,kaçırmışım sizi yaw,kıs geçmişi okuyodum anacım ya,bendede uykusuzluk had safhada dün sabaha karşı 4 te uyandım dahada uyumadım pasiflora zararlı değilse bende aliim,inşallah bu gece güselll bir uyku çekerim,2 gün önce gece kalkmadan uyumuştum ama artık herşey normal geliyor,ay o kadar okudum mo ya bastım alıntı için bir yanlış tuş cırrtt hepsi gitti,bebişler maşallah dr.dan gelen annelerimiz rabbime şükür çok ii gidiyoruz,şenaycım ikizlerimizede ayriyeten maşallah şeker,öptüm herkesi,hııı bu arada blg yanlış bir tuşa basıp yarısnı rakam olarak kullanıp nerdeyse değiştiremiodum nasıl becerdiysem sonra buldum bugün onun için giremedim,datlu rüyalar görün anacuuumm
canımın içi hani sen ağlamak istiyon ya ben istemiyom direkt ağlıyorum dün gece sancılarla uyandım korkudan ödüm patladı doğuruyom diye meğer gaz sancısıymışkaydirigubbakcemile3
canım pasiflora bitkisel içerikli bi yatıştırıcı ben idarecilik yaparken törenlerde konuşma yapmaya korkan öğretmenlere birer kaşık içiriyodum:jeyyar: dr verdiyse bişey denemez tabi ama ben olsam içmezdim yatıştırıcı sonuçta
teşekkür ederiz teyzesiiiia.s.
biz napalım ankarada fuar yok olsada ben çok gidebilcem sanki offfffffff offfffffff
selinay teyzeleri sanada teşekkür eder ikizlera.s.
kızlar pınar altuğ anlatıyo şimdi hemen zayıflamışın diyolar buda efendim normal doğum yaptım emziriyorumda doğal olarak kilolarım gitti rejim yok diye hava atıyo hasbam ikinci turda soruyolar yağmur nasıl baba diye efendim ben çok şanslı bi kadınım geceleri kafamı tutamayacak durumlara geliyorum yağmur hemen bebeği alıyo mamasını veriyo gazı çıkarıyo uyutuyo bende o arada gözüm arkada kalmadan uyuyorum dedi şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu kadın emziriyomu mamamı veriyo böyle yapmadıkları şeyleri yapıyo gibi anlatıyolar sonra aynı şeyleri yapan normal kadınlar bakıyo kilolar aynen duruyo moralleri bozuluyo 15 kilo ile girmişmiş doğuma şimdi 5 kilosu kalmışmış ulan sen çocuğu emzirsen ne işin var panellerde
kızlar pınar altuğ anlatıyo şimdi hemen zayıflamışın diyolar buda efendim normal doğum yaptım emziriyorumda doğal olarak kilolarım gitti rejim yok diye hava atıyo hasbam ikinci turda soruyolar yağmur nasıl baba diye efendim ben çok şanslı bi kadınım geceleri kafamı tutamayacak durumlara geliyorum yağmur hemen bebeği alıyo mamasını veriyo gazı çıkarıyo uyutuyo bende o arada gözüm arkada kalmadan uyuyorum dedi şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu kadın emziriyomu mamamı veriyo böyle yapmadıkları şeyleri yapıyo gibi anlatıyolar sonra aynı şeyleri yapan normal kadınlar bakıyo kilolar aynen duruyo moralleri bozuluyo 15 kilo ile girmişmiş doğuma şimdi 5 kilosu kalmışmış ulan sen çocuğu emzirsen ne işin var panellerde
kızmadım ben ayolllllllllllll boyayı içtikmi kızımmmmmmmmmmmm ben 8 aydır ağzıma vitaminler dışında tek ilaç koymadım onca çatı ağrısına baş ağrısına bi saçımı boyadım hemen mimlediniz pis karılar ohhhhh ii yaptım :dilcikar:
bugün gene asabisin bence içsen fena olmaz ne dersin yerimseniben
neyse takılıyom sana anacım sen çifte kavrulmuş gebesin,2 misli sinir..
Allah kocişine yardımcı olsundelikafadulden
CNR expo da canım.vaktin varsa sağlığında yerindeyse git bence kaçırma derim..ayyy uyandım kahvaltımızı yaptık ve geldik kızımla.... okuduğum kadarıyla herkes iyi.... ay bu bebek fuarı nerdeymiş... hiç bilmiyom ben kaç gündür resmiyetle uğraşmaktan başımı kaşıyacak vaktim olmadı....
bu arada bugün dr randevumuz vardı malum bizimki 10 günde 1 e düştü riskliyiz diye..
neyse bebiş 1700 gr civarında
nisan bebişlerinin çirkin ördek yavrusu belli oldu teyzeleri hala en küçük bebiş bende..
ama bu sefer gelişimi fena değil 10 günde 200 gr almış az biraz ama bizim zaten fazla beklentimiz yok.
son haftalar almayabilir kilo dedi dr multivitamine devam.
ayrıca gece uyuyamadığım için şurup verdi dr adı passiflora
içen varmı merak ettim.
ilaç manyağı oldum izaten bebiş için olmasa haytta bu kadar ilaç içemem..[/QUOT
maşallah bebişine canım sağlıklı olsunda kilosu önemli değil................
canlı canlı kasılma haberi az önce kasıldım 30 sn sürdü:CüvCüv:
bak mıhtar ben anca mart 15 e kadar dururmuşum gibi geliyo bu gün şafak 21 dedik buda 36. haftanın bitişine geliyo beni ve huzuru geç bizim kızların doğumların nezaman başlar acaba
şenay banada öle geliyo 15 gün sonra gidersin sen canım........................
ayy bilmiyorum da ,,, sabah burda kimse yok diye ,,
mart topiğine girdim...
doğuranların listesini gördün...
çoğunluk 35-36 hafta yazmışlar...
tırstım açıkça ,,, daha ben dün çalışabilir raporu aldım...
1 ay daha iş yerindeyim... ya burda doğurursam.....
ama öyle pırt diye gelmez dimi bunnlar,,
hastaneye yetişirim herhalde....
pırt diye olmaz bu işin sancısı var,suyu var heheh............
kızlar oğlumla markete gidecez gelince girerim bizim masraf 2 malum heheh..............
dün küllüğüm düştü kırıldı bende oturdum ağladımsenağlama
sanki sigarayla aramdaki tek bağda koptu gitti...
başka küllük var tabiki ama ben onu seviyodum.kendimi artık sigarasız yaşamaya alıştırsam iyi olacak
hala psikolojik olark doğumdan sonra sigara içebilcem sanıyom..
bide emzirmek var onu hesaba katan yok..
bu arada bugün dr randevumuz vardı malum bizimki 10 günde 1 e düştü riskliyiz diye..
neyse bebiş 1700 gr civarında
nisan bebişlerinin çirkin ördek yavrusu belli oldu teyzeleri hala en küçük bebiş bende..
ama bu sefer gelişimi fena değil 10 günde 200 gr almış az biraz ama bizim zaten fazla beklentimiz yok.
son haftalar almayabilir kilo dedi dr multivitamine devam.
ayrıca gece uyuyamadığım için şurup verdi dr adı passiflora
içen varmı merak ettim.
ilaç manyağı oldum izaten bebiş için olmasa haytta bu kadar ilaç içemem..[/QUOT
maşallah bebişine canım sağlıklı olsunda kilosu önemli değil................
şenay banada öle geliyo 15 gün sonra gidersin sen canım........................
pırt diye olmaz bu işin sancısı var,suyu var heheh............
kızlar oğlumla markete gidecez gelince girerim bizim masraf 2 malum heheh..............
sağol canım bende öle diyorum yeterki sağlıklı olsun sonrada kilo alır onu takmıyorum artık..
seninde vaktin yaklaşmış canım martta olur gibi senin doğumda..
gidin bakalım markete afiyet olsun..
ya bende hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmeyi ay falan oh bak bırakılabiliyomuş isteyince doğuruncada içmem diyodum ama son zamanlarda acayip burnumda tütüyo kocişe geçen gün doğumu hastane odasında sigara içip kutlıcam dedim ama olmıcak tabi nasıl kıyayım onlara görümcemde doğurayımda sigara içeyim derdi 2 ay oldu doğuralı kafayı sıyırıyo ama içemiyo
CNR expo da canım.vaktin varsa sağlığında yerindeyse git bence kaçırma derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?