merhabalar kızlar hastasonu olmasına rağmen kalabalığız
baya konuşulmuş
bende kahvaltımı ettim sökükleri dikiyorum
annemle buluşçaz bebişin eksiklerini tamamlıcaz
kendinize dikkat edin
teşekkürler canım... ayyyy yapma bırak sigarayııııı:1shok: inşallah soğursun... biz öğretmen arkadaşım hamile olduğunu bilmeden içiyomuş bi gün yakarken tiksinmiş tabi hamilelik.... işte ondan sonra eline almamış.... senin gibi emzirme bittikten sonra içerim diye düşünmüş amaaa o zaman yakmaya kalktığında damidesi bulanmış ve bırakmışhihoyyyt inşallah sen de bırakırsın....
şükür kayınnvalidem annem kızkardeşim var onlar olmasa çok zor zaten
kızlar ara ara vaktim oldukça okuyorum herkes iyi sanırım. artık oğlumun hareketleri çok değişti. direk canımı yakıyor ara ara. ay filan diye küçük çığlıklar attığım oluyor. iyice büyüdü paşam.haftaya perşembe kontrolüm var. birde rapor alıcam. iki hafta sonrada işi bırakıyorum. sabah uykusuna doymak istiyorum... delikafadulden
benim bebek ters duruyor.dönmezse sezeryan olacak.inşallah dönerde normal olur.ben toplamda 7 kilo aldım ama 70 kiloyla hamileliğe başlamıştım.dr kilomuz iyi diyor sadece bebeğin dönmesini bekliyoruz.bir aksilik olmazsa 39. haftaya kadar bekleyeceyiz.
Canım bendede var kilo ama bana dr. öyle birşey demedi henüz..herkese merhabalar kızlar ben iyiyim ama 1 haftadır karnımın sağ tarafı çok acıyo bebek solda biliyorum bazen dayanılmaz acıyo dün dr.a gittim basınçtan dedi ama cok acıyooooo kuzum 2300gr olmuş hersey normalmiş ama doğum sezeryan dedi ben öncedende kilolu olduğum için rahimin yağlıdır risklidir dedi nisan ın ilk haftası alcaklar 15 gün sonra kontrolde kesin tarih vercek hamilelikte 6 kilo aldım ama öncesi vahim benim kaçım sormayn çokum yaaaa sezerden sonrada kalcak kilo sıkı rejim yapcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?