2009 Nisan Anneleri buraya

sağol canımcım inşallah diyorum bende :Saruboceq:
şükür kayınnvalidem annem kızkardeşim var onlar olmasa çok zor zaten

sevindim valla yoksa gerçekten zor Allah dağına göre kar verir gerçi..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sinehas, bursasu, cacaca, ceyo16, geda, huzur84, şen_ay, ŞİRVAN

ayy huzur da burada artık doğurdun sanıyoz hergün seni..
bu arada görüntü var ses yok,kızlar geçmişte mi takıldınız ne yapıyonuz..

neyse kızlar siz geçmişi didikleyin bende gidip yelek öreyim çirkin ördeğime bari..
öpüldünüz sonra gene görüşürüz.. byesssssssssssssss

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum sonra yeniden görüşürüz.....

Akşama misafirlerim var,,,, ama ben hiç bir şey yapmıyacağım....
Gelenlerden bir tanesi erken gelip yemek yapacak,, akşam için ......

Onun eşiylede benim eşim şark odasını taşıyacak ,,, bebek odası yatak odasına yakın olsun istiyorum....
Ben de ortalıkta dönücem artık..

Akşamda diğer arkadaşlar gelecek.....
Işte böyle bugün giremem ,,fakat yarın sabah burdayım...

şenay dikkat et kendine...............

Son düzenleme:
sinahas ben de şu başıma bela aldığım battaniye ile uğraşıyom offf zor yaa iki şiş.. neyse az kaldı dayan emel dayan.....

ya kızlar ne olursa olsun bizim çirkin ördekler bize kuğu gibi görüncekler ama şu firmagen reklamındaki gibi bebekler ne güzel olurdu dimiiiiiiiiiii

kızlar ara ara vaktim oldukça okuyorum herkes iyi sanırım. artık oğlumun hareketleri çok değişti. direk canımı yakıyor ara ara. ay filan diye küçük çığlıklar attığım oluyor. iyice büyüdü paşam. haftaya perşembe kontrolüm var. birde rapor alıcam. iki hafta sonrada işi bırakıyorum. sabah uykusuna doymak istiyorum... delikafadulden

maşallah canım bebişine. aynen benim de artık oldukça canımı yakıyor hareketleri. ama herşeye rağmen onları hissetmek mükemmel bir duygu değilmi.

herkese merhabalar kızlar ben iyiyim ama 1 haftadır karnımın sağ tarafı çok acıyo bebek solda biliyorum bazen dayanılmaz acıyo dün dr.a gittim basınçtan dedi ama cok acıyooooo kuzum 2300gr olmuş hersey normalmiş ama doğum sezeryan dedi ben öncedende kilolu olduğum için rahimin yağlıdır risklidir dedi nisan ın ilk haftası alcaklar 15 gün sonra kontrolde kesin tarih vercek hamilelikte 6 kilo aldım ama öncesi vahim benim kaçım sormayn çokum yaaaa sezerden sonrada kalcak kilo sıkı rejim yapcam inş.

benim bebek ters duruyor.dönmezse sezeryan olacak.inşallah dönerde normal olur.ben toplamda 7 kilo aldım ama 70 kiloyla hamileliğe başlamıştım.dr kilomuz iyi diyor sadece bebeğin dönmesini bekliyoruz.bir aksilik olmazsa 39. haftaya kadar bekleyeceyiz.

İnşallah canım
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

Canım bendede var kilo ama bana dr. öyle birşey demedi henüz..
Normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah..

tam bir mahmurluk var üstümde,istanbulda olsaydım kesin giderdim fuara valla,benim yerimede gezin,sakın doğurmayın bu bulaşıcı bişi galiba mart annelerine baksanıza,oyoyoyoy dayanın gari,şenay hariç tabiki

adanada akşamdan beri yağmur yağıyor.kasvetli bir hava var.insanında içi kararıyor.bende yerimden kalkmak istemiyorum.

kimseler kalmamış. bende evdeyim eşim çalışıyor bugün de :çok üzgünüm:
neyse ki gece geç gelmeyecek. Benim izne ayrılmamla beraber eşimin de mesaileri başladı çok şansızım. Akşam yemeklerini bile tek yiyorum tüm gün tekim. Neyseki arkadaşlar geliyor iş çıkışlarında yada ben gidiyorum bazen. Zor geçecek bu ay. Ailesi yanında olanlara çok özeniyor insan bu durumlarda. Annene gidersin gündüzleri akrabalara gidersin gezersin. Şimdi sadece arkadaşların var yakınlarda ve hepsi çalışıyor. Gerçi bizim suçumuz sonuçta biz istedik İstanbulda kalmayı. Neyse kafanızı şişirdim. Yine de kendi evinde olmak ve dinlenmek güzel :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…