2009 Nisan Anneleri buraya

ebebek de bu haftasonu sabah 10:00 ile 12:00 arasında 200 tl lik alışverişe 50 tl lik hediye çeki varmış haberiniz olsun.

kızlar selaaaaaaaaaamm fuara gittim bugün güzeldi bişiler aldım fiyatlar piyasa fiyatlarının çok altında değil ama çok hoş şeyler var açıkçası. yarın son günüymüş. telsiz aldım bi de titreşimli ana kucağı emziklere dayanamadım emzik aldım başkada bişey almadım

mrb kıslar
bende dün fuara gittim bana çok sönük gibi geldi kıyafetleri falan zaten orda satmıyolardı ben hep süslü abajur falan bulurum diye düşünmüştüm ama hiç yoktu beni tatmin etmedi doğrusu.elektrikli süt pompası aldım bi kaç emzik aldım :ecrin_bebek:

bebişin güle güle kullansın cicilerini

bugün doktor kontrolüm vardı asansöre doğum sancıları başlamış bi hamiş bindi ben okadar kötü oldum ki asansör yukarı çıkana kadar bayılcaktım sanki iki büklüm olmuştu allah yardımcısı olsun.sıra bizlere geliyo artık çok ürperdim ben ya (
benimde kasılmasalar son sürat devam ediyomuş gene nst de 40 dk geçirdik ilaç dozunu arttırdık 3 hafta daha kızımın dayanması gerekiyor bolbol evdeyim yine market bile yasaklandı
çok az akıntıyla birlikte kahverengi bi akıntı gelmişti onunda nişandan bi parça olabileceğini söyledi gene de tedirgingin olmayalım dedi dularınıza ihtiyacım var a.s.

ne bilim ben eğlendim kıyafet olayı bencede sönüktü markalar falan eksikti ama yinede keyifli geldi bana

ay kızlar ne güzel bende çok severim fuar fln gezmeyi ama burda yokkkkkk ....................................................

aldıklarınız hayırlı olsun çiçek bende şu halkasız yeni emzikler çıkmışonlardan istiyorum .....................

çiçekçim hoşgeldin gözlerim yollarda kaldı valla:) ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da. şirvan yazmıştı gerçi ama ayrıntıları senden duymak istedim. satış var yani fuarda öylemi

ben aslında tüm alışverişimi tamamladım. buhar makinesi telsiz oda ve banyo termometrsi gibi şeyleri almamıştım. onlara bakarım ben de. bide bebek isimlerini yazmak için süslü harfler ve çerçevelere falan bakabilirim. varmıydı bu tür şeyler

ya çok abartı her marka yok çok beklenti içinde giderseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. tekstil zayıf kalmış. onun dışında dediim gibi emzik ve biberon diş kayışıcıları vardı bolbol
kız anası olacaklar öyle manyak kız bebek ayakkabıları vardıki bundan sonra bi kızım olsun nolur dedim öyle yani bu arada piyasa fiyatlarının çok da altında değil fiyatları haberiniz olsun.

canım en iyi buhar makinesi weewellin sıcak soğuk iyonizerli olanı benim görümcemin astımlı çocuu var doktoru onu önermiş bizim bebişe de onu aldım. bide yine weewell in bebek telsizleri çok kaliteli cızırtı falan yapmıo ben ondan aldım 800 metre çeken özellikle süper tamam çocuktan 800 metre uzaklaşmiicaz ama en iyi ses kalitesi ondaymış yani weewell ürünlerini araştır çok kaliteli

bu arada nubynin ödüllü biberonundan alın kızlar dokusu anne memesiyle aynı ve mama koyulan yeri de yumuşak olduğu için emmeyen bebeğe yavaş yavaş sıkarak da yemesinde yardımcı olmak mümkün. bu biberon bebeği anne memesinden soğutmuomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…