bebişin güle güle kullansın cicilerinikızlar selaaaaaaaaaamm fuara gittim bugün güzeldi bişiler aldım fiyatlar piyasa fiyatlarının çok altında değil ama çok hoş şeyler var açıkçası. yarın son günüymüş. telsiz aldım bi de titreşimli ana kucağı emziklere dayanamadım emzik aldımbaşkada bişey almadım
mrb kıslar
bende dün fuara gittim bana çok sönük gibi geldi kıyafetleri falan zaten orda satmıyolardı ben hep süslü abajur falan bulurum diye düşünmüştüm ama hiç yoktu beni tatmin etmedi doğrusu.elektrikli süt pompası aldım bi kaç emzik aldım :ecrin_bebek:
çiçekçim hoşgeldin gözlerim yollarda kaldı valla:) ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da. şirvan yazmıştı gerçi ama ayrıntıları senden duymak istedim. satış var yani fuarda öylemikızlar selaaaaaaaaaamm fuara gittim bugün güzeldi bişiler aldım fiyatlar piyasa fiyatlarının çok altında değil ama çok hoş şeyler var açıkçası. yarın son günüymüş. telsiz aldım bi de titreşimli ana kucağı emziklere dayanamadım emzik aldımbaşkada bişey almadım
ya ben mutfak fuarında bile eğlenirim yeterki bana gezmek olsunbundan önce geçen hafta tekne fuarı vardı onada gittik çok eğlendim
ben aslında tüm alışverişimi tamamladım. buhar makinesi telsiz oda ve banyo termometrsi gibi şeyleri almamıştım. onlara bakarım ben de. bide bebek isimlerini yazmak için süslü harfler ve çerçevelere falan bakabilirim. varmıydı bu tür şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?