2009 Nisan Anneleri buraya

önerilerin için teşekkürler canım. weewell hwp karşıma çıkıyodu ama yeni bir marka olduğu için güvenemiyodum açıkçası. öyleyse alabilirim. evim dubleks olduğu için 800 metre avantajını düşünebilirim.
nuby den alayım bari. biberon vermeyin kaşıkla verin diyolar ama şunu düşünüyorum. dışarı çıktığımda sağdığım sütü biberonla vermek çok pratik olur. emzircek yer aramayız. bebek te sütümüzden mahrum kalmamış olur. fuarda vardı değilmi

canım oluyo iş işte benim eşim bazen gece gidio baklava üretimi gece olur sabah taze taze dükkanlara dağılır çünkü. o da üretimi teftişe gidio ben yalnız kalıom geceleri napalım katlancaz:)

bende süslü harf veya çerçeve istemiştim vardır diye düşünmüştüm ama malesef yoktu
bebek arabaları vardı bolbol çiçeğinde dediği gibi emzik biberon çoktu:ecrin_bebek:

köfte aman dikkat et yat anacım bende paso yatıyorum bu gidişle bizim anneler marttan hızlı çıkacak:ecrin_bebek:

canım benim tşk ederim bende bundan sonra paso yatıcam artık eşim alıncakları halledicek hayırlısıyla 3 hafta daha atlatsam doktor 34.hafta olursa küveze bilek gerek kalmaz dedi okadarda kızım uslu dur diyorum amakaydirigubbakcemile3

evet canım o biberon için büyük bi stand ayrılmıştı girişte sağdaydı

senmi heyecan yapıosun benmi çiçek ya,hiç kabızlık yaşamadım şimdiye kadar çok şükür ama bu ara wc de hafif karnım ağrıdığı zaman baskıyla direk benden şöle bir söylem dökülüyor'ben nasıl doğuracam ya'karşıdan canım annem hemen yanıtlıyor doğurursun allah büyük merak etme,zaten geçen geceki uykusuzluğum birazda doğumu düşünmekten oldu galiba,canım kuzucum sağlıkla gelsinde ne yapalım,günler geçtikçe rahatlayacağımıza böle yersiz stres yapıyoruzmu ne

Allah yardımcımız olsun bu bebekleri yapmak kolay da tabii çıkışı var bi de bunların ahhahahahahha
eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah yardıra yardıra çıkıcaklar

kıs sen bende görünmüyosun yahu nasıl oluyor bu anlamadım ha,çevrim dışısımı var ne,valla nasıl olacak bilmem,ilk zamanlar nasıl olsa öylede böylede çıkacak diyodum şimdi tırsıyorum

ben şimdi 34 haftamdayım ya,ultrasondada 2 hafta önde gidiyor bebiş şimdi ben hangisini baz alacam sizce bu hafta kontrol var gerçi ben iice öğreniim dimi,anam eğer ultrasonsa daha da az kaldı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…