canım en iyi buhar makinesi weewellin sıcak soğuk iyonizerli olanı benim görümcemin astımlı çocuu var doktoru onu önermiş bizim bebişe de onu aldım. bide yine weewell in bebek telsizleri çok kaliteli cızırtı falan yapmıo ben ondan aldım 800 metre çeken özellikle süper tamam çocuktan 800 metre uzaklaşmiicaz ama en iyi ses kalitesi ondaymışyani weewell ürünlerini araştır çok kaliteli
bu arada nubynin ödüllü biberonundan alın kızlar dokusu anne memesiyle aynı ve mama koyulan yeri de yumuşak olduğu için emmeyen bebeğe yavaş yavaş sıkarak da yemesinde yardımcı olmak mümkün. bu biberon bebeği anne memesinden soğutmuomuş.
kimseler kalmamış. bende evdeyim eşim çalışıyor bugün de :çok üzgünüm:
neyse ki gece geç gelmeyecek. Benim izne ayrılmamla beraber eşimin de mesaileri başladı çok şansızım. Akşam yemeklerini bile tek yiyorum tüm gün tekim. Neyseki arkadaşlar geliyor iş çıkışlarında yada ben gidiyorum bazen. Zor geçecek bu ay. Ailesi yanında olanlara çok özeniyor insan bu durumlarda. Annene gidersin gündüzleri akrabalara gidersin gezersin. Şimdi sadece arkadaşların var yakınlarda ve hepsi çalışıyor. Gerçi bizim suçumuz sonuçta biz istedik İstanbulda kalmayı. Neyse kafanızı şişirdim. Yine de kendi evinde olmak ve dinlenmek güzel :1rolleyes:
ben aslında tüm alışverişimi tamamladım. buhar makinesi telsiz oda ve banyo termometrsi gibi şeyleri almamıştım. onlara bakarım ben de. bide bebek isimlerini yazmak için süslü harfler ve çerçevelere falan bakabilirim. varmıydı bu tür şeyler
köfte aman dikkat et yat anacım bende paso yatıyorum bu gidişle bizim anneler marttan hızlı çıkacak:ecrin_bebek:
önerilerin için teşekkürler canım. weewell hwp karşıma çıkıyodu ama yeni bir marka olduğu için güvenemiyodum açıkçası. öyleyse alabilirim. evim dubleks olduğu için 800 metre avantajını düşünebilirim.
nuby den alayım bari. biberon vermeyin kaşıkla verin diyolar ama şunu düşünüyorum. dışarı çıktığımda sağdığım sütü biberonla vermek çok pratik olur. emzircek yer aramayız. bebek te sütümüzden mahrum kalmamış olur. fuarda vardı değilmi
köftecim yaa yazık inşallah durur kızın içerde daha erken be güzelim Allah yardımcın olsun
köfte merhaba bende yatıyorum zor ama bebişler için herşeye değer açılışı ben yapıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?