2009 Nisan Anneleri buraya

baktım bakmaz olurmuyum evet dediğin gibi rahatlatıyor,ben bide şey duymuştum yahu sorayım bari onuda unutmazsam ahududu çayı son ay içmek doğumu kolaylaştırıyormuş deneyecem bakalım,en azından mayıs,haziran annelerine felan ışık tutarız

evet ya dünmü okumuştum bugünmü yazmıştınız yiyelim gari kolay doğuralımda valla ne derlerse yerim içerim,ahhhh bide hergün yarım saat yürüsem asıl o çok faydalıymışta nerdeeee

çıstak çıstak kimlerde burdaymış,bigudi,bursasu,çiçek,şirvan hanımlarda burdalarmış,şirvan anacım misafirleri erkenmi gönderdin ne

bugün çarşıdaydım valla 1 saat gezmeyle pilim bitti
bebişe nevreim takımı aldık
bebişin çantasını aldık eşyalarını koymak için
kusmuk bezleri
termos
falan aldık işte

aynen ööle 1 ay var en azından ama ennn zor bi ay. beni doğumdan çok şu son zamanalr nası geçicek o korkuytuo her geçen gün daha ağırlaşıoruz ağrılar acılar güçlükler artıo çok gıcık ya

güle güle kullanın canımcım,bende port bebelere,beşiklere felan bakıyodum netten,ya çiçek belkide ağrılar sancılar ve bu ara yaşamaya başladığımızki ben daha erken başladım şu meşhur çatı ağrısına,gelsin artık bebişler ne kadar ağrıyabilirki diyeceğiz demi,öyle bence,bak nasıl kıvranıyor içerde yiyecem onun güsel ayaklarını öpecem öpecem

Bu biberonu ilk kez duydum,Nuby nin ödüllü biberonu die mi satılıyormuş?CADIARZU

gidilcek bi yer yooki çiçek şansımıza hamileyiz her yerde sigara dumanı var
hava soğuk dışarda duramıyoruz

kızlar ben yeni hamileyim ve tedaviyle oldu doktorum nişantaşında bende ümraniyede oturuyorum burda bi doktora devam etmeyi kontroller için istiyorum hisar hospital a gitmeyi düşünüyorum ayşe kara acaba nasıl bir doktor cevap yazarsanız çok sevinirim zor bi hamilelik geçiricem en azından tedirgin olucam hep zor oldu çünkü meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…