2009 Nisan Anneleri buraya

ben şimdi 34 haftamdayım ya,ultrasondada 2 hafta önde gidiyor bebiş şimdi ben hangisini baz alacam sizce bu hafta kontrol var gerçi ben iice öğreniim dimi,anam eğer ultrasonsa daha da az kaldı yahu

Bu biberonu ilk kez duydum,Nuby nin ödüllü biberonu die mi satılıyormuş?CADIARZU

hahaha tabiiki hayır tasarımı ve işlevselliği dolayısı ile ödül almış bi biberon yeni çıktı bu. ben avent almkıştım ama bunu görünce aldım çünkü hakikaten görürsen anlarsın diğer biberonlardan çok farklı. nuby nin anne göğsüne en yakın dokuda biberon die sorarsan bulursun

nasılsınız anne adayları ben bayadır giremiyom malum evde net yok

ssengun cum hepimiz allaha şükür iyiyiz,,,
bizlerde bir sorun yok..,
sen nasılsın......
arada sırada gir kendinden haberler ver

gidilcek bi yer yooki çiçek şansımıza hamileyiz her yerde sigara dumanı var
hava soğuk dışarda duramıyoruz
hiç sorma güzelim biraz önce şark oadasında oturuyorlardı,,, nargile içiyorlardı...
biz malesef duman var diye salonda oturmak zorunda kaldım...
şimdide okey oynuyorlar museferde int.tey,m....

canım ben medicalpark göztepede mine kaymakçıya gidiyorum...,
senin bahsettiğim hastene ve doktor konusunda bir bilgim yok....

bende içinde çubuk olan biberon almıştım.....markasını hatırlamıyorummm..
şimdi kalkkıp bakamıyacam valla....

ofgfff Allah hepimize gaz problemi olamayan bebeler versin yaa vallahi çok zor. bi tane gaz damlası varmış şubat analrı yazmıştı yenidoğanada veriliomuş günde bikaç kere çocuk hemen gaz çıkarıomuş hiç ağlamıomuş ama adını unuttum

buldummmmmmmmmm yazmışım kenara mylicon gaz damlası:) bebeklere hiç zararı yok bebeğin gazının olmasını beklemeden günde birkaç defa beklersek bebekler çok rahat gaz çıkarıolarmış ve gaz sancısı yüzünden ağlamıolarmış

canım ben bu arabanın mavisini aldım bi bak istersen fren sistemi falan var çok güzel bişey E-Bebek | Bebek Arabaları | Travel Sistem Bebek Arabaları | Concord | Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası
güzelim pahalı değilmi ,,,bana biraz pahalı geldi açıkçası;

çıstak çıstak kimlerde burdaymış,bigudi,bursasu,çiçek,şirvan hanımlarda burdalarmış,şirvan anacım misafirleri erkenmi gönderdin ne
,yok kız içerde okey oynuyorlar...beni aralarına almadılar..
bugün çarşıdaydım valla 1 saat gezmeyle pilim bitti
bebişe nevreim takımı aldık
bebişin çantasını aldık eşyalarını koymak için
kusmuk bezleri
termos
falan aldık işte
,,
canım hayırlı olsun..aldıkların şekerim...
evet bende termos istiyorummmm

aahhh bu internetin gözünü sevimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…