ben şimdi 34 haftamdayım ya,ultrasondada 2 hafta önde gidiyor bebiş şimdi ben hangisini baz alacam sizce bu hafta kontrol var gerçi ben iice öğreniim dimi,anam eğer ultrasonsa daha da az kaldı yahu
Bu biberonu ilk kez duydum,Nuby nin ödüllü biberonu die mi satılıyormuş?CADIARZU
nasılsınız anne adayları ben bayadır giremiyom malum evde net yok
hiç sorma güzelim biraz önce şark oadasında oturuyorlardı,,, nargile içiyorlardı...gidilcek bi yer yooki çiçek şansımıza hamileyiz her yerde sigara dumanı var
hava soğuk dışarda duramıyoruz
kızlar ben yeni hamileyim ve tedaviyle oldu doktorum nişantaşında bende ümraniyede oturuyorum burda bi doktora devam etmeyi kontroller için istiyorum hisar hospital a gitmeyi düşünüyorum ayşe kara acaba nasıl bir doktor cevap yazarsanız çok sevinirim zor bi hamilelik geçiricem en azından tedirgin olucam hep zor oldu çünkü meleğim
hayatım biberonun fiyatını hatırlamıom da telsizi 125 e aldım
bende içinde çubuk olan biberon almıştım.....markasını hatırlamıyorummm..
şimdi kalkkıp bakamıyacam valla....
hayatım çıbık ne için:)
burdayım ya okey faalan dedin özendirdin okey oynuyorum bende:)
güzelim pahalı değilmi ,,,bana biraz pahalı geldi açıkçası;canım ben bu arabanın mavisini aldım bi bak istersen fren sistemi falan var çok güzel bişey E-Bebek | Bebek Arabaları | Travel Sistem Bebek Arabaları | Concord | Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası
,yok kız içerde okey oynuyorlar...beni aralarına almadılar..çıstak çıstak kimlerde burdaymış,bigudi,bursasu,çiçek,şirvan hanımlarda burdalarmış,şirvan anacım misafirleri erkenmi gönderdin ne
,,bugün çarşıdaydım valla 1 saat gezmeyle pilim bitti
bebişe nevreim takımı aldık
bebişin çantasını aldık eşyalarını koymak için
kusmuk bezleri
termos
falan aldık işte
güle güle kullanın canımcım,bende port bebelere,beşiklere felan bakıyodum netten,ya çiçek belkide ağrılar sancılar ve bu ara yaşamaya başladığımızki ben daha erken başladım şu meşhur çatı ağrısına,gelsin artık bebişler ne kadar ağrıyabilirki diyeceğiz demi,öyle bence,bak nasıl kıvranıyor içerde yiyecem onun güsel ayaklarını öpecem öpecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?