ya şu gaz meselesini bi çözemedim nasıl çıkartacaz öğrenmek lazım valla
çiçek tşk edrm,linki de inceledim.ben biberon almadım ama ben de Avent e karar vermiştim,ya da Dr Brown's da olabilir,içinde çubuk olan da Dr Brown's,gaz engelleyiciymiş.İlk anda emerse biberona gerek olmayacak,sen Aventin hangi boyunu aldın,Aventinki lere bakmıştım,0+ var ,1+ var,ilk anda kullanılmazsa sonra onlar kalacak die düşündüm,ama illa ki lazım olursa da eşim gider alır die almadım henüz.a.s.
buldummmmmmmmmm yazmışım kenara mylicon gaz damlası:) bebeklere hiç zararı yok bebeğin gazının olmasını beklemeden günde birkaç defa beklersek bebekler çok rahat gaz çıkarıolarmış ve gaz sancısı yüzünden ağlamıolarmış
canım ben bu arabanın mavisini aldım bi bak istersen fren sistemi falan var çok güzel bişey E-Bebek | Bebek Arabaları | Travel Sistem Bebek Arabaları | Concord | Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası
bebedor dr brows kolik önleyici diye geçiyor içinden hava kabarcığını aldığından güya gaz yapmazmış bende ondan aldım fuarda 11 ytl idi bakcez görcez şakkıdıbende içinde çubuk olan biberon almıştım.....markasını hatırlamıyorummm..
şimdi kalkkıp bakamıyacam valla....
şirvancım bencede araba biraz pahalı özellikle internette. annemlerle bebek arabası bakmaya gitmiştik saraçhanede çok daha ucuz. babam bi gün sürpriz yapmış almış gelmiş sevindirik oldum.
canım ben aventin göğüs pompasını almıştım içinden 2 tane biberon çıktı biri 0+ biri 1+ zaten onlar varken başka almam die düşünmüştüm ama bu nubyninkini görünce dayanamadım aldım
güle güle kullan şekerimmmmm
kardeşimde vardı,,,elektrikli avent göğüs pompası ; onu aldım ben....
ben zaten çoğu şeyde hazıra kondummmm...
geçen sene kardeşim doğum yapınca.....çoğu şey bize geldli.ççç
köftecim quinnylerde pahalı tatlım ya istanbuldaysan ve gidebiliosan fatihte saraçhane var eşinle git orda acayip indirimli alabiliosun bu arabaları mağazadan almaya değmez
off ne güzel yaa ben ne kadar birikimim varsa bebişime harcadım bizde ilk bebek bu bende tek çocuğum zaten kimseden bişey gelmio. valla param kalmadı velet yüzündenpeki bişey sorcam pompayı nası kullancaını anladın mı ben anlamadımdelikafadulden
malesef quinnylerde pahalı doğru söylüyosun ne biliyim estedik geldilerköftecim quinnylerde pahalı tatlım ya istanbuldaysan ve gidebiliosan fatihte saraçhane var eşinle git orda acayip indirimli alabiliosun bu arabaları mağazadan almaya değmez
off ne güzel yaa ben ne kadar birikimim varsa bebişime harcadım bizde ilk bebek bu bende tek çocuğum zaten kimseden bişey gelmio. valla param kalmadı velet yüzündenpeki bişey sorcam pompayı nası kullancaını anladın mı ben anlamadımdelikafadulden
güle güle kullan şekerimmmmm
kardeşimde vardı,,,elektrikli avent göğüs pompası ; onu aldım ben....
ben zaten çoğu şeyde hazıra kondummmm...
geçen sene kardeşim doğum yapınca.....çoğu şey bize geldli.ççç
köfte sen ne yapıyorsun,,,,
niye konuşmuyorsunnnnn bakımmmm
bizim anlaşmamız böylemiydi.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?