2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek tşk edrm,linki de inceledim.ben biberon almadım ama ben de Avent e karar vermiştim,ya da Dr Brown's da olabilir,içinde çubuk olan da Dr Brown's,gaz engelleyiciymiş.İlk anda emerse biberona gerek olmayacak,sen Aventin hangi boyunu aldın,Aventinki lere bakmıştım,0+ var ,1+ var,ilk anda kullanılmazsa sonra onlar kalacak die düşündüm,ama illa ki lazım olursa da eşim gider alır die almadım henüz.a.s.

şirvancım bencede araba biraz pahalı özellikle internette. annemlerle bebek arabası bakmaya gitmiştik saraçhanede çok daha ucuz. babam bi gün sürpriz yapmış almış gelmiş sevindirik oldum.

canım ben aventin göğüs pompasını almıştım içinden 2 tane biberon çıktı biri 0+ biri 1+ zaten onlar varken başka almam die düşünmüştüm ama bu nubyninkini görünce dayanamadım aldım

Bu arada sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor,ben okumaya ancak yetişiyorumkaydirigubbakcemile2

sen onu bulunca bende yattığım yerden zoraki kalktım,, biberonun markasını bakmaya gittin.

dr.browns diye bir marka
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giysileri, Bebek Giyimi

Patentli bir ürün olan Dr.Brown's Doğal Akış Biberonları, mamada hava kabarcıklarının oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarına kesin çözüm getirir. Hava, biberona özel havalandırma aparatından girer ve anne sütüne veya mamaya karışmaz.
- Özel dolaşım sistemi sayesinde hava, borudan geçerek anne sütü veya mamanın üst kısmaında birikir.
- Sıvının doğal akışı, bebeğin beslenmesi sırasında aşırı çaba ve emme gücü harcamasını önler, anne sütü emmeye eşdeğer bir akış sağlar.Bu sayede gaz sancıları, kolik krizleri, aşırı salya akışı ve kusma minumum seviyeye indirilir.
- Anne sütü veya mama tabii ve kesintisiz bir şekilde akarken, hava mamaya karışmadan biberonun üstünde birikir, böylece kulakta sıvı birikmesinin başlıca nedeni olan emzik çökmesi önlenir
- Kusmayı minimum seviyeye indirir.
- Aşırı emme gücü gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler. Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar.
- Mama veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek sütteki C vitamini oranını korur.
- Medikal tasarım mükemmelik 2000 yılı ödüllüdür...

canım ben bu arabanın mavisini aldım bi bak istersen fren sistemi falan var çok güzel bişey E-Bebek | Bebek Arabaları | Travel Sistem Bebek Arabaları | Concord | Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası

araba çok güzelmiş bebeiş güle güle kullansın bende Quinnylere bakıyorum ama ağırmış sanırım kararsız kaldım buda biraz pahalıymış araştırayım yinede çok güzelmiş

bende içinde çubuk olan biberon almıştım.....markasını hatırlamıyorummm..
şimdi kalkkıp bakamıyacam valla....
bebedor dr brows kolik önleyici diye geçiyor içinden hava kabarcığını aldığından güya gaz yapmazmış bende ondan aldım fuarda 11 ytl idi bakcez görcez şakkıdı

ceyo da sööledi aslında bugün fuarda da vardı dr browns artık görsel olmayan sağlıklı biberonlar revaçta demekki malum gaz problemi

köftecim quinnylerde pahalı tatlım ya istanbuldaysan ve gidebiliosan fatihte saraçhane var eşinle git orda acayip indirimli alabiliosun bu arabaları mağazadan almaya değmez

şirvancım bencede araba biraz pahalı özellikle internette. annemlerle bebek arabası bakmaya gitmiştik saraçhanede çok daha ucuz. babam bi gün sürpriz yapmış almış gelmiş sevindirik oldum.

güle güle kullan şekerimmmmm

kardeşimde vardı,,,elektrikli avent göğüs pompası ; onu aldım ben....
ben zaten çoğu şeyde hazıra kondummmm...
geçen sene kardeşim doğum yapınca.....çoğu şey bize geldli.ççç

off ne güzel yaa ben ne kadar birikimim varsa bebişime harcadım bizde ilk bebek bu bende tek çocuğum zaten kimseden bişey gelmio. valla param kalmadı velet yüzünden peki bişey sorcam pompayı nası kullancaını anladın mı ben anlamadımdelikafadulden

köftecim quinnylerde pahalı tatlım ya istanbuldaysan ve gidebiliosan fatihte saraçhane var eşinle git orda acayip indirimli alabiliosun bu arabaları mağazadan almaya değmez

biz ordan geçen sene yiğenime; ordan ana kucağı almıştık sallanan;

şimdi bana geldiiii..... gerçekten diyer yerlere göre bayaa uygun.....

valla net bir bilgim yok,,,başa gelince öğrenicem artık ,,,,
ama kardeşim iki göğsünü aynı anda sağıyordu......

malesef quinnylerde pahalı doğru söylüyosun ne biliyim estedik geldiler kocuşu yollıyım saraçhaneye bi baksın ben gidemem malesef

bende malesef ne varsa bebeğe yatıranlardanım bende tek çocuğum bana da bişi kalmadı birilerinden :icecream: anca alıyorum bitiremedim de :içelim: bende pompoyı kocuşun yanağına dayayıp test sürüşü yapıyorum nası çekiyomuş diye :sm_cool:

ne güzel şanslısın hem tecrübelilerde yardımda dokunur sana hihoyyyt

hahaha bende ağzımda denedim geçen pompayı annem vardı bağırdı
kızlar ben kaçıorum yatcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çünkü çok uykum geldi mucuk hepinize akşam güzelleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…