2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben göğüs pompası almadım
belkide hiç ihtiyacımız olmayacak
inşallah ta olmaz

inş sütümüz gelir ben fazla sütü sağıp nofrostta koymak için aldım ilerde çok lazım oluyormuş bide dışarı çıkarken sağıp bibereona koymayı düşünüyorum rahat olsun diye

ne güzel şanslısın hem tecrübelilerde yardımda dokunur sana hihoyyyt

evet o konuda şansşlıyım....,

kardeşim de öyle diyor;

abla ne kadar şanşlısın,,,herşeyde hazıra konuyosun diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evlilik tarhlerimiz arasında 3 ay vardı..

onlar erkenden çoçuk yaptılar,,,,
bekleselerdi,,, onlar hazıra konsalardı dimi ama delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla süpermiş sen akıllık etmişsin :teytey:

tatlı uykular güzelim.............
yarın görüşürüz artık................,

inş sütümüz gelir ben fazla sütü sağıp nofrostta koymak için aldım ilerde çok lazım oluyormuş bide dışarı çıkarken sağıp bibereona koymayı düşünüyorum rahat olsun diye

çalışanlar içinde iyiiii,,,sen yokkaende anne sütü içmiş oluyor bebek....

valla süpermiş sen akıllık etmişsin :teytey:

uyanığım vesselam :)))) delikafadulden

bende almayı düşünüyorum bi kaç kullanan arkadaşım var çok memnunlar banada alıcaksan en başta al dediler bebek3 aylık olduğunda alırsan alışması uzun sürer zaten kilosuda fazlalaşır kullanamassın dediler.bence almayı düşünüyosan sende doğumdan önce al.arkadaşım gece emzirip içine koyuyomuş dksını ayarlıyomuş bebeiş içinde uyuyomuş oda kendi uykusuna dalıyomuş hayat kurtarıcım diyip duruyodu.
ama dediğin gibi her gördüğümüzü almaktan evde bebeğe yer kalmıycak sırnaşık şey

naıl kilosu fazla olunca kullanamazsın
15 kilo diyor,,,,

3 aay kullanacaksam değmez.....portbebe var..... 5-6 ay onda yatacak zaten... oda sallanıyor. tabii manuellll..

artık ip bağlar çekerim ....... zeka ya bakk....

e

ŞİRVAN, bursasu+, ceyo16, cicekcicek+, köfte:)), ozsev, RUMELİLİ, womanly

bu saatte bu kadar kişiiii vay beeee

bu arada çiçek sen uyumuyormuydunnnn...,
aklın burda dimiiii,,

valla benim de tuvaletim gedlii,,, kalkım gidemiyorum....
bizimkilerde hala okey oynuyorlar....

sallanmasını 7-8 aylık olana kadar rahat kullanıyomuşsun sonra sıkılıyomuş bebeklerde hareketlendiği için mama koltuğu olarak kullanırsın demişlerdi 38.aydan sonra
ben 3. ayda alırım demiştim onun için 3-4 ay kullanırsın dedi

bende yakında tuvaletin yanına taşıncam yoruluyorum gidip gelmekten:roflol:

peki bişey soracağım ,arkadaşında varmışya....

tam yatak gibi açılıyormu acaba?

yoksa çoçuk oturduğu yerdemi sallanarak uyuyacak...tamam biraz arkaya doğru eğiliyor ama tam açılıyormu acepppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…