2009 Nisan Anneleri buraya

aman bizim topicte gece şenlenmesine başlamış maşallahh...birde izinler başlayınca daha çok paylaşımlar olacak...bugün bebek fuarına ben gitmedim,eşim gittikaydirigubbakcemile3....ben o kadar uzun süre ayakta kalamıyorum çünkü....özellikle alışveri merkezleri ve fuar gibi bol ışıklı,kapalı alanlar bana göre değil....oksijen lazım bana.....babası kızımıza 2 tane ayakkabı almış......birde idil baby den emzik vermişler eşantiyon.....e benim kızımında adı idil olunca pek güzel olacaka adının yazılı olduğu emzik ağzındasırnaşık şey.......herkes iyidir umarım

tam dümdüz yatıyor arkadaşımdaki içinede ince bişeyler sermişti yumuşak olsun diye

kızlar ben kaçtım daha duşa giricem
yarın çeyiz serme var akrabamızın oraya gidecem
size vol muhabbetler
iyi uykular
rüyanızda bebişlerinizi görün bybye

oyy çok cici bi hediye olmuş prensese :ecrin_bebek: güle güle kullansın idil bebek

amaaan gece şenlik varmış burda:) maşallahkıslar... bense saat 10.30gibi çoktaaan uyumuşumdur.. tavuk oldum resmen.....

yeni bişiyler alan olmuş güle güle kullanın....

günaydınnnn herkese

canım o hastane ve dr hakkında bişiy bilmiyorum.. aynı sıkıntıdan dolayı taa maltepelerde geziniyorum:) ama memnunum.... Allah yardımcın osun...

günaydınnnnnnnnnnnnn

bu ne yaaaa.....

akşam kapatıyoruzzzzz...,,

sabah açıyoruzzzzzzzzzzz

nerde bu ahaliiiiiiiiii ,,,

geçmiş olsun canım.dualarım seninle bendede sorun var bol bol dua ediyorum.
tüm nisan annelerinin Allah yardımcısı olsun..:Saruboceq:
sende meleğine sağlıkla kavuşursun işallah..:Saruboceq:

alışveriş yapan herkese aldıkları ciciler hayırlı olsun.
güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah..:Saruboceq:

teşekkürler sinehascıım:) zaman çok hzlı geçio hepimiz kazasız belasız kuzularımıza kavuşucaz yakında olumlu düşünelim çoğu bitti azı kaldı

günaydın bu arada kızlar
ben uyumayı unuttuğum için öğlen oldu sanıyorumkaydirigubbakcemile3
her tarafım çürümüş gibi sanki 40 kişi dövmüş beni yatmak bile zor artık nasıl dayanıcam kaç hafta daha ne zormuş ana olmak bea

ya 1 saattir çarpıntım var bööle kalbim çıkıcak gibi devamlı nabzımı ölçüorum 100 ün altına inmio neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…