peki bişey soracağım ,arkadaşında varmışya....
tam yatak gibi açılıyormu acaba?
yoksa çoçuk oturduğu yerdemi sallanarak uyuyacak...tamam biraz arkaya doğru eğiliyor ama tam açılıyormu acepppp
aman bizim topicte gece şenlenmesine başlamış maşallahh...birde izinler başlayınca daha çok paylaşımlar olacak...bugün bebek fuarına ben gitmedim,eşim gittikaydirigubbakcemile3....ben o kadar uzun süre ayakta kalamıyorum çünkü....özellikle alışveri merkezleri ve fuar gibi bol ışıklı,kapalı alanlar bana göre değil....oksijen lazım bana.....babası kızımıza 2 tane ayakkabı almış......birde idil baby den emzik vermişler eşantiyon.....e benim kızımında adı idil olunca pek güzel olacaka adının yazılı olduğu emzik ağzındasırnaşık şey.......herkes iyidir umarım
kızlar ben kaçtım daha duşa giricem
yarın çeyiz serme var akrabamızın oraya gidecem
size vol muhabbetler
iyi uykular
rüyanızda bebişlerinizi görün bybye
kızlar ben yeni hamileyim ve tedaviyle oldu doktorum nişantaşında bende ümraniyede oturuyorum burda bi doktora devam etmeyi kontroller için istiyorum hisar hospital a gitmeyi düşünüyorum ayşe kara acaba nasıl bir doktor cevap yazarsanız çok sevinirim zor bi hamilelik geçiricem en azından tedirgin olucam hep zor oldu çünkü meleğim
bugün doktor kontrolüm vardı asansöre doğum sancıları başlamış bi hamiş bindi ben okadar kötü oldum ki asansör yukarı çıkana kadar bayılcaktım sanki iki büklüm olmuştu allah yardımcısı olsun.sıra bizlere geliyo artık çok ürperdim ben ya(
benimde kasılmasalar son sürat devam ediyomuş gene nst de 40 dk geçirdik ilaç dozunu arttırdık 3 hafta daha kızımın dayanması gerekiyor bolbol evdeyim yine market bile yasaklandı
çok az akıntıyla birlikte kahverengi bi akıntı gelmişti onunda nişandan bi parça olabileceğini söyledigene de tedirgingin olmayalım dedi dularınıza ihtiyacım var a.s.
muhtar sensin dükkanı kapatıp açmak senin işin
günaydın bu arada şekerler
bu işe girerken sende benleydin unutma;
beni yanlız bırakmak yok.............delikafadulden
teşekkürler sinehascıım:) zaman çok hzlı geçio hepimiz kazasız belasız kuzularımıza kavuşucaz yakında olumlu düşünelim çoğu bitti azı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?