amin canımcım
sen fatihe kadar geldinde bize niye uğramadın :mymeka:
ya 1 saattir çarpıntım var bööle kalbim çıkıcak gibi devamlı nabzımı ölçüorum 100 ün altına inmio neden olabilir
kızlar ben biraz uzanıcam çarpıntım geçmedi sinir oldum tansiyonum da çıkmış halbuki ben düşük tansiyonlu bi insanın normalde bi garip oldum gelirim yine.
korkma bişey olmaz benimki 150 civarında daha ölmedim
sağına doğru uzan yat bi 10-15 dak kıpırdama derin nefes al ver olumlu şeyler düşün biraz rahatlarsın.
bide bebek artık göğsü sıkıştırıyo sen 34 . haftadasın kuzum yakında inmeye başlar senin bebiş birazcık daha sabır..
tamam kızmadım canımcım.artık bebek arabasıda almazsınki gelesin buralara..
bu arada haklısın bebek arabaları uygun hatta herşey uygun her istediğin marka var,yani her bütçeye göre.
bende beğendim ama daha almadım,oda bebek doğunca olsun yaw..iflas ettim benimde alabileceğim birisi yok,ilk olmak ii değilmiş.
ama sağolsun dayıları ve ananesi bana bırakmıyolar meydanı.
birazda suç bizim anam yok oda lazım buda lazım diye diye bebeğe yer bırakmadık..:ecrin_bebek:
ay merhaba bu arada iyi pazarlar arkadaşlar,çiçeği okuyunca panlik yaptım kusura bakmayın,ya sen ne zaman uyudun ne zaman kalktında kalbini hızlandırdın tansiyonu çıkardın anacım ya,dikkat et kendine
Çiçek geçmiş olsun,yemek yiyince,biraz da fazla kaçırınca oluyor olabilr,bana o zamanlarda oluyor.senağlama
Mother&Baby dergisinin Mart sayısında Chicco nun yeni mama sandalyesi var,(ya da ben yeni görmüş olabilirm?)Chicco Polly Magic.Doğumdan itibaren kullanabilen ilk önce ana kucağı,6. aydan sonra da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyormuş.
Ürünün Adı: Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi
Markası: Chicco
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: Çin
Kalite Belgeleri: CE
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 Ay / 3 Yaş
Özellikleri:
Bebeğin doğumundan itibaren 3 yaşına kadar kullanılabilen bir mama sandalyesidir.
Sıfır ay dan itibaren ana kucağı, 6.aydan itibaren Mama sandalyesi, 12.aydan itibaren bebeğinizin sizinle yemek yemesini sağlayacak bir sandalye olarak kullanılabilir.
Değişik aktivitelerle bebeği oyalayan oyuncağı vardır.
Önündeki tepsi rahatlıkla çıkarılabilir ve üzerinde yemek taşınabilir.
Eşyaları taşımaya yarayan geniş ve rahat bir sepeti vardır.
Bebeği tıpkı rahat bir yuvadaymış gibi sarmalayan yükseltici yastığı vardır.
Kapatıldığında çok az yer kaplayan haliyle herhangi bir köşeye konulabilir .
Gün boyunca anne ile bebeğin ideal bakış açılarında olmasını sağlayan oturma bölümü 6 farklı yüksekliğe ayarlanabilir.
Sırt dayama kısmı 3 değişik pozisyona ayarlanabilir.
Ölçüleri: 104.5 x 55 x 85 cm
Taşıma Kapasitesi: 15 kg
Ağırlığı: 12.5 kg
Temizleme Şartları:
Mama sandalyesinin kılıfı çıkarılıp,yıkanma talimatlarına uygun olarak yıkanabilir.
Üretildiği Malzeme: Kılıf: Polyester
Garanti Süresi: 2Yıl
Bana çok cazip geldi,bunu alınca mama sandalyesini ve ana kucağını ayrı ayrı almaya gerek olmayacak.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?