günaydın kızlar ,geçmiş olsun çiçek........................
bende grip oldum çok kötüyüm valla..............................
çiçekcim geçmiş olsun... inşallah iyisindir şimdi...
selinay sen daha yenilerde atlatmamış mıdın gribi ben mi yanlış hatırlıyom.... dikkat et geçmiş olsun..
maşallahım var sanırım gripsiz bitirecem İNŞALLAH ben bu hamileliği.... ayy olursam 2 hafta hiç bişiy yemeden içmeden yatarım ben çok ağır geçiyo benim grip....
selam kızlar çiçek selinay geçmiş olsun
selam canım nasılsın.geçmiş olsun buarada iyisindir inşallah.kimse yok mu yaaaa
sanada geçmiş olsun bacım.herkes hastalanıyor dikkat edın kendınıze.banada ara sıra adet sancısı gibi hafıften bıseyler oluyo.doğum sancısının nasıl oldugunu bılmıyorum valla sancı gelınce anlarmıyım acaba:roflol:şenay,özlem,çiçek sağolun kızlar ya akşam olunca daha bi fena oluyo bu grip bu arada benim sancılar başladı sanki valla hafif hafif hissediyom artık ee tabi doğuma az kaldı.....................
canım tecrübeni paylaştığın için,ve güzel dileklerin için teşekkürler.benım şimdiden göğüs ucum acayıp derecede acıyor ve yanıyor.arkadaşlardan bırısı bepantenı onerdı kullandım baya iyi geldışimdı rahatım.kullandıgın kremın ismini verırsen denerız.allah senınde yavrunu sıze bagıslasın canım.Merhaba Nisan ayı anne adayları.
Ben 2 Aralık 2008'de doğum yaptım.Allah'a şükür bebeğim sağlıklı doğdu ve sütüm doğumdan hemen sonra geldi.Hala bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum.Umarım hepinizin sütü bol olur ve bebeklerinizi emzirirsiniz.
Bu konuda size bir tavsiye vermek istiyorum.İlk bir ay göğüs uçlarım yara olduğu için emzirirken çok acı çektim.İki saatte bir emzirmem gerekiyordu ve o dakikalar işkence gibiydi.Tavsiyem şimdiden hergün göğüs uçlarınıza,(çok fazla masaj yapmadan) göğüs uçları için özel satılan kremlerden sürmeniz.
Daha yeni doğum yapmış olan bir arkadaşıma,doğumuna 1 ay kala benim kullanmadığım kremi götürmüştüm ve mutlaka sürmesini söylemiştim.Bir ayın sonunda nasıl yumuşadığını kendisi de farketti.Şimdi bana çok teşekkür ediyor.Çünkü rahat emzirebiliyor.
Fazla uzattım sanırım ama ben sürmediğime çoook pişman olmuştum ve sizin için hala geç değil diye düşündüğüm için yazmak istedim.
Bir de göğüs uçları çok çıkık olmayanlar,eczaneden silikon göğüs ucu alıp hastane çantalarına koyabilirleryerimsenibenBen ilk birkaç gün kullanmıştım.
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerima.s.
canım tecrübeni paylaştığın için,ve güzel dileklerin için teşekkürler.benım şimdiden göğüs ucum acayıp derecede acıyor ve yanıyor.arkadaşlardan bırısı bepantenı onerdı kullandım baya iyi geldışimdı rahatım.kullandıgın kremın ismini verırsen denerız.allah senınde yavrunu sıze bagıslasın canım.
şenay,özlem,çiçek sağolun kızlar ya akşam olunca daha bi fena oluyo bu grip bu arada benim sancılar başladı sanki valla hafif hafif hissediyom artık ee tabi doğuma az kaldı.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?