2009 Nisan Anneleri buraya

nst çekilirken ebe geldi emzirme anlattı göğüs kanseri riski ve bebek için 2 yı emzircen biberon emzik yasak kaşıkla ek besin ver dedi 6.ay ek gıda vs.... ama 2 yıl çok değilmi napcaz kızlar

ben oğlumu 1,5 yaşına kadar emzirdim ağlaya ağlaya kestim bunuda 2 yaşına kadar emziririm sanırım ,zor olurmu mükemmel bi duygu............................

güzel bi duygudur ondan eminim kızlar oldu biliyomusunuz annem gecen gün geldiğinde chicko nun göğüs ucu çıkarma pompası var küçük bişey onu getirdi kardesime aldıkta kullanmamıştı bende bi deneyim nasıl olcak amanııııın süt cıkmasınmı su gibiydi gerçi ödüm koptu hemen cıkardımm bi dahada denemedim sevindim ama cabuk gelcek demekki ama benim uç problemim var cok küçük alabilir inşallah görseniz südyen 105 beden uç yok zavallı kızm inşallah emer

selinaycım geçmiş olsun,bol dinlen bence ve dikkat et vall bencede hiç çekilmez,ben bu yılıda atlatırsm 5 i bitirecem hastalanmadan ne güsel dimi,zaten kociş bana sen bu dünyadan değilsin diyor hatta şaşıranlara ben aslında bebeği tek görünce şaşırdım en az 3 bekliyodum der,maşallah maşallah deyin,hastalanmadan geçsin bu yılda utandırmasın beni bebişime

günaydın kızlar ,geçmiş olsun çiçek........................

bende grip oldum çok kötüyüm valla..............................

selam kızlar çiçek selinay geçmiş olsun

kızlar sağolun selinaycım sende hastaymışsın canım sanada geçmiş olsun. ya ben bugün bi garibim sormayın ya

şenay,özlem,çiçek sağolun kızlar ya akşam olunca daha bi fena oluyo bu grip bu arada benim sancılar başladı sanki valla hafif hafif hissediyom artık ee tabi doğuma az kaldı.....................

şenay,özlem,çiçek sağolun kızlar ya akşam olunca daha bi fena oluyo bu grip bu arada benim sancılar başladı sanki valla hafif hafif hissediyom artık ee tabi doğuma az kaldı.....................
sanada geçmiş olsun bacım.herkes hastalanıyor dikkat edın kendınıze.banada ara sıra adet sancısı gibi hafıften bıseyler oluyo.doğum sancısının nasıl oldugunu bılmıyorum valla sancı gelınce anlarmıyım acaba:roflol:

Merhaba Nisan ayı anne adayları.

Ben 2 Aralık 2008'de doğum yaptım.Allah'a şükür bebeğim sağlıklı doğdu ve sütüm doğumdan hemen sonra geldi.Hala bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum.Umarım hepinizin sütü bol olur ve bebeklerinizi emzirirsiniz.

Bu konuda size bir tavsiye vermek istiyorum.İlk bir ay göğüs uçlarım yara olduğu için emzirirken çok acı çektim.İki saatte bir emzirmem gerekiyordu ve o dakikalar işkence gibiydi.Tavsiyem şimdiden hergün göğüs uçlarınıza,(çok fazla masaj yapmadan) göğüs uçları için özel satılan kremlerden sürmeniz.

Daha yeni doğum yapmış olan bir arkadaşıma,doğumuna 1 ay kala benim kullanmadığım kremi götürmüştüm ve mutlaka sürmesini söylemiştim.Bir ayın sonunda nasıl yumuşadığını kendisi de farketti.Şimdi bana çok teşekkür ediyor.Çünkü rahat emzirebiliyor.

Fazla uzattım sanırım ama ben sürmediğime çoook pişman olmuştum ve sizin için hala geç değil diye düşündüğüm için yazmak istedim.

Bir de göğüs uçları çok çıkık olmayanlar,eczaneden silikon göğüs ucu alıp hastane çantalarına koyabilirleryerimsenibenBen ilk birkaç gün kullanmıştım.

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerima.s.

canım tecrübeni paylaştığın için,ve güzel dileklerin için teşekkürler.benım şimdiden göğüs ucum acayıp derecede acıyor ve yanıyor.arkadaşlardan bırısı bepantenı onerdı kullandım baya iyi geldışimdı rahatım.kullandıgın kremın ismini verırsen denerız.allah senınde yavrunu sıze bagıslasın canım.

Lansinoh krem.Doğum sonrası da bebek kremle birlikte emebildeiği için rahat kullanılıyor.

Arkadaşıma verdiğim Mustela marka idi.Onu hamileyken kullanabilirsiniz.Emzirirken her seferinde göğsü yıkamak gerektiğinden doğum sonrası hiç kullanmamıştım ama iyi bir markaymış.

edolina saol şeker,tecrübeye saygımız sonsuzzzz,ya bu lansinohu çok duyduk dimi, ama benim göğsüm hiç büyümedi bile süt gelince bayağı şaşıracam valla,bence aliim ben bunu hem emziirkende kullanabiliyomuş demi,küçük tüp alın demişti dimi bi arkadaşımız benmi yanlış hatırlıyorum

ya bende bugün eşimle arabada giderken aşağılarda yoğun baskı hissettim hayır olsun ya:)

selinay anacım ne sancısı ya,dur hele ne olur erken yahu,zaten annem sen mart ortası doğuracak gibisin deyip duruyor valla,altta baskı var çiçekcim normaldir diyorum bende,hele birde yürüyünce nasıl oluyor anlatamam yani korkuyla yürürmü insan acaba sancım gelirmi ne yaparım felan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…