2009 Nisan Anneleri buraya

ii geceler büyülü bahceler
geldim, iiyim tekmil vereyim dedim
2 gündür nete giremedim
yarın da iste olacagım merak etmeyinnn

bu arada DEMİR asagıya iniyor her gecen gün
ve sürekli tuvalete gidiyorum:::::))

selam arkadaşlar ...uzun suredir giremedim...annem geldi izmirden malum onunla ilgilendim okulun işleri derken ancak yine sadece girip arada okudum ama her gece sizin için dualar ettim :) Umarım herkes iyidir...Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Benim kızımın son kontrol sonucları iyi çıktı teyzeleri....fakat ara ara çektiğim sağ taraf ağrılarının nedeni belli oldu safra kesemde taş varmış ve hamilelikle daha da artarmış bu ağrılar yarın yine dahiliye dr. gidecez umarım bi müdahale falan gerekmez...

Uzun oldu ama sizleri özlemişiz...optuk hepinizi

off taş mı varmışş kesin sana yağlı yiyecekleri falan yasakliicaklar. umarım acil bişey yoktur da dediin gibi müdahale gerekmez canım yaaaaaaaaaaaaaa

Ben de son kontrolümde (35+1) dr uma sordum,göğüs uçları için ne kullanayım die,Lansinoh u önerdi o da,şimdiden başlayayım mı dediğimdeyse şimdi daha erken,meme uçlarına masaj yapılması erken doğum riskini arttırır,son haftalarda kullanırsın demişti,ben de şimdilik başlamadım.Zaten meme uçlarıyla oynama,süt geliyor mu die bakmak için sıkma ... bunların erken doğumla ilişkili olduğunu duymuştum ben de.:ecrin_bebek:

evet göğüs uçlarıyla oynamak sakıncalıymış ama bütün yeni anneler bunu önerio hafifçe krem sürmenin bi zararı olacağını da pek sanmıorum

yuksel gecmiş olsun canım
bende merak etmiş tim seni
telefon numaranı verdin mi sirvana

cicek peki karnın kaskatı oluyormu seninde
geriliyormu arasıra???

didem, cicek sağolun canım...insallah yarın dahiliye dr. da iyi haberler verecek ..ama doğumdan sonra bana ameliyat yolu göründü... benim kız popusunu böbreğime dayamış yastık sandı herhalde :) kıpırdamıyor o da daha çok sancı yapıyor yani safra böbrek sancısı karışık çekiyorum... Allah verede arada doğum sancısını kaçırmasak :))))

didem sani sen de bi ara hastane de falan kaldın gibi bir şey okudum ben de seni merak ettim... iyisin dimi hemşom....

Merhaba
Hafa sonu pek giremedim ama yazdıklarınızı okudum.Dün gece burası kalabalıkmış ama bugün ses seda yok benim şansıma diyelim.
Çiçek, Selinay, İ.yüksel çok geçmiş olsun.İyi bakın kendinize:))

merhaaba kızlar
1mart geldide geçti bile
hepimize hayırlı uğurlu olsun
bu aylarda bizim topik çok popüler olacak söylemedi demeyein ihhihi:)
bugün bende çeyiz sermesindeydim kendimi yormadım ama
bir ara bei bir sanvı tuttu ama nasıl yerimden doğrulmadım herkes panikledi
erken doğum sandık sacılarda adet sancısı gbiydi
hemen hastaneye giittik
sonunda benide nstye bağladılar :))
aama Allaha şükür bişey çıkmadı
sancılarım 50lilerde görünüyor
valla tırstım
doğum çok yakın kızlar ya
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın...
yarında sağlık ocağına gidiyorum tetanoz 2 vurulmata sanırım ağrılarım üşütmekten olmuşş

heheeeeeeee ben gelmişim il tükanı açayım bari günaydın tembel kadınlar kalkın çabuk biz bu gecede enteresan bi şekilde uyuyabildik hayırdır inşallahhihoyyyt ay ben bu gün şafak 19 dedim inanamıyorummmmmmmmdelikafadulden

günaydın şenaycın,

kız yatsana biraz ,,,, işe gider gibi erkenden burdasın ..........

Son düzenleme:
günaydın......................

biz geldik......

yeni bir hafta ay cok az kaldı mart ayınada girdik..................

ya bişey sorucam hafta sonu hep aklımdaydı bizim topıkte
ebrartuba yokmuydu ........... benmi yanlış hatırlıyorum........

ne oldu o hamişe.................

biz yarın doktora gidiyoruz dogum yapacagımız hastaneye belirleyip görecegız inşallah....................

yarın yokuz yani şimdiden söyleyelım.................

bu arada 35 sayfalık bi geçmiş var okuyup gelıyorum:......................

hoş geldiniz tükana anacım napim uyudum ya gece ay sabahta yataktan bi güzel kalktım hiç zorlanmadan koçişe sordum benim göbişimmi küçülmüş kendimi ii hissediyorum diye oda aynı duruyo dedi ama pek iyim bu gün hem maşallah hem hayırdır inşallah diyorum

hadi kolay gelsin sana ............:lepi:

günaydın kızlar
şenaycım senin bebişler aşağı indide senmi küçüldü sanıyon:bbo:
geliyo olmasın senin bebişler şafakta 19
bide acayiip bi enerji geliyomuş,sende kendini enerjik hissediyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…